torstai 14. toukokuuta 2015

Medik8 Hydr8 Day 360Joskus kevät-talvella sain goodiebagista tämän Mekik8 Hydr8 Day 360 päivävoiteen. Nyt voide alkaa olla lopussa ja siitä on tullut yksi suosikki päivävoiteistani. Tuotetietojen mukaan voide ehkäisee ihon ennenaikasta vanhenemista, suojaten ihoa glykaatiolta, vapailta radikaaleilta ja UV-vaurioilta samalla kosteuttaen ja raviten ihoa. Oma voiteeni on vanhemmalle ja kuivemmalle iholle soveltuva Rich Formula UVA SPF 30. Voide tuntuu kasvoilla virkistävältä ja parasta minusta on tuo SPF 30 kerroin. Useinhan me saatamme olla kevätauringossa huomaamattamme ilman suojakertoimia ja kun itse yritän välttää aurinkoa ja sen haitallisia säteitä kaikin tavoin, on voide ollut tämän kevään pelastus. Aamuisin olen levittänyt voiteen kasvolle seerumin jälkeen ja juonut kupin kahvia, antaen voiteen imeytyä, ennen meikin tekoa. Voide ei ole tehokkuudestaan huolimatta ollenkaan rasvainen ja näin meikkikin pysyy iholla hyvin. Medik8 tuotteita myyvät kauneushoitolat ympäri Suomen ja Hydr8 Day 360 päivävoide on kokeilun arvoinen. Voiteesta on myös kevyempi versio Every Day Formula UVA SPF 15, joka sovletuu kaikille ihotypeille.
 Tänä keväänä oma ihoni on ollut talven jäljiltä, kiitos kaikkien testaamieni seerumeiden ja voiteiden, hyväkuntoinen ja kosteutettu. Aikaisemmin en ole hoitanut ihoani näin tehokkaasti ja täytyy kyllä sanoa, että on kannattanut. Muina keväinä olen vasta juuri ennen kesää havahtunut, että iho on huonossa kunnossa ja sille pitäisi tehdä jotain. Tarkoitus olisi vielä ennen kesää käydä ihonhoidossa puhdistauttamassa ihon epäpuhtaudet ja sitten kesää kohti, ihoa hyvin suojaten auringon haitallisilta säteiltä. Millaiset ovat sinun ihonhoito rutiinisi ennen kesää ? Mukavaa helatorstaita kaikille !Share:

2 kommenttia

  1. Samaa mieltä... tässä iässä varmaan hoidan kasvojen ihoa paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Olen huomannut että sillä sekä syömällänni ravinnolla olen saanut kasvot parempaan kuosiin kuin ennen. Itsensä hoitaminen siis kannattaa. Hyvää loppuviikkoa ;)

    VastaaPoista
  2. Niin totta. Sillä mitä syö on yllättävän suuri vaikutus ihoon. Nuorena ei näitä kaikkia juttuja oiken tajunnut ja eihän niistä ollut näin paljon tietoa silloin.
    Kivaa viikonloppua !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig