maanantai 23. maaliskuuta 2015

Monday inspo


Maanantain inspiskuvana ranskan Voguen päätoimittajan Emmanuelle Altin asu kipparitakilla ja leveillä tummilla farkuilla kelpaisi asuksi juuri nyt. Itselläni on leveitä farkkuja vain kulutettuina ja olisikin kiva löytää tuollaiset tummat kuluttamattomat farkut käytettäväksi mustan takin kanssa. Katselin muutamien nettikauppojen sivuja ja en ainakaan vielä löytänyt mistään. Ehkäpä kuva on jo vanhempi, sillä Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löydetyistä kuvista on joskus mahdoton löytää kuvan alkuperää. Kolahtaako tämä asu sinuun ? Mukavaa maanantai-iltaa !


Share:

5 kommenttia

  1. Erittäin tyylikäs. Mä ostin sokoksen alennuksesta joulun jälkeen tummansiniset Espritin farkut leveillä lahkeilla. Juuri tuollaiset todella tummansiniset. Ja kipparitakkikin löytyisi. Pitää testata :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä kolahtaa. Omasta kaapista löytyvät juurikin nuo elementit - kipparitakki ja tummansiniset leveälahkeiset farkut. Olen ne blogiinikin kuvannut jo jokunen vuosi sitten ja yhä edelleen vaan toimivat.

    VastaaPoista
  3. Leveitä vapaa-ajan farkkuja on mulla myös ja yhden siistit vaaleammat, joita olen käyttänyt töissäkin. Tuollaiset tummansiniset ovat olleet hakusessa jo jonkin aikaa, vielä ei ole kohdalle sattunut mieleiset.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig