maanantai 16. helmikuuta 2015

Monday inspirationMaanantain inspiskollaasi on koottu tuttuun tapaan Pinterestin New Home-kansiostani. Uuden kodin myötä hankintalistalla on uusi isompi ruokapöytä. Olen haaveillut mustasta pöydästä, mutta jotenkin tähän kollaasin eksyi vain puisia pöytiä. Ja jos en mitään muuta vaihtoehtoe keksi, niin Artekin pöytä voisi olla meille sopiva ja ajaton hankinta. Tuoleiksi haluaisin ainakin muutaman mustan ja mielellään kahta tai kolmeakin erilaista mallia.
Alunperin aloitin kokoamaan New Home-kansiota saadakseni selville, mistä oikeastaan pidän, nyt kuitenkin tuntuu siltä, että kansiosta on tullut aika sekalainen kokoelma inspiskuvia. Keräätkö sinä sisustusta varten inspiskuvia, entä onko sinulla joku suuri hankinta edessä kotiin ?

Kuvat Pinterest
Share:

4 kommenttia

 1. Ihania inspiskuvia - tykkään tuosta puun lämmöstä!
  Ja kerään inspiskuvia juuri sinne Pinterestiin - ja vaikka aluksi keräsin ihania, valoisia ja vaaleita koteja, niin hupsista - nytpä sieltä löytyykin jo kansio "colourful homes" - ja yksi höperö lady ei osaakaan enää päättää, millainen kodista joskus hamassa tulevaisuudessa olevan remontin myötä kehkeytyy;)
  Iloa viikkoosi, Sara!

  VastaaPoista
 2. Mitään isompaa hankintaa meillä ei nyt ole listalla, juuri hankimme uuden keittiönpöydän ja tuolit. Mutta näin kevään korvalla kuitenkin jotain pientä raikastusta sitä haluaisi hankkia :)
  Inspiskuvia kerään myös Pinterestiin (https://www.pinterest.com/CaeliasCupOfTea/home-sweet-home/)

  VastaaPoista
 3. Blogeista ja ihanista sisustusputiikeista saa hyviä vinkkejä kodin sisustamiseen. Odotan, niin innolla muuttoa, etten malta nyt edes sisustaa :)

  VastaaPoista
 4. Minulla on Pinterestissä kansio "our new home", joka eroaa sisustuksellisesti täysin nykyisestä kodistamme. Asumme puutalossa, mutta seuraava unelmien koti olisi Helsingin keskustasta vanhasta kivitalosta… Ja sisustus olisi industrial/moderni/kodikas.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig