torstai 5. helmikuuta 2015

J E A N SItse innostun aina keväällä sinisistä farkuista ja tähän kollaasiin keräsin PINTERESTISTÄ juuri nyt minua innostavia farkkujuttuja. Keskisiniset ja vaaleat farkut ovat ihan täydelliset kevääseen ja mieluiten valkoisten lenkkareiden kanssa. Toko korot ja loaferit sopivat myös. Lahkeet suorina tai vähän käärittyinä sekä hillitysti revittyinä mutta ehdottomasti hieman löysinä. Vannotko sinä edelleen pillifarkkujen nimeen ? 

Kuvat Pinterest


Share:

15 kommenttia

 1. Rennot, löysemmät lahkeet ovat saaneet myös mut ihastumaan, vaikka myös pillifarkkuja edelleen suosinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin täällä :) En ehken ihan vielä luovu pilleistä mutta löysemmät tuntuu ihan kivalta vaihtelulta.

   Poista
 2. Kollaasiin olet kerännyt hyvän näköisiä farkkuja, noista voisin ottaa useammatkin, sillä kuluneet löysähköt farkut on lempparit vapaa-ajalla. Nyt on kyllä ostoslistalla uudet tummat siistit farkut, joita voi käyttää töissäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin kuvien fakut on kaikki kivoja. Tummat fakut sopii töihin hyvin ja toivottavasti löydät etsimäsi.

   Poista
 3. Minulla on myös ihan hurjan kova farkkuhimotus päällä. Pinterestin DENIM -kansioni onkin saanut monia uusia kuvia, ja huomaan juurikin lataavani kuvia löysemmistä farkuista. Pillitkin menee, mutta kyllä katse on nyt enemmän rennommissa ja tilavammissa farkuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se kevät ;) Mulla joka kevät sama juttu ja just nyt noi vähän rennommat houkuttelee.

   Poista
 4. Hiiteen pillifarkut!! Mulla himottais niin ostaa jotku kivat girlfriend-farkut kevääksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no vähän samoja fiiliksiä täällä ;)

   Poista
 5. Sekä että, tosin noihin löysempiin revittyihin farkkuihin vähän miellän olevani liian vanha...mutta onhan niitkin hillitypiminä, naisellisia versioina. Erityisen kivalta näyttää myös nuo perinteiset, perinteiset Adidaksen nahkatennarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsistä Mapsi. Emme ole liian vanhoja, tosin eivät kyllä työelämään oikein sovi, ainakaan joka paikkaan.
   Ostin syksyllä valkoiset Addut ja olen niitä käyttänyt aika paljon myös talvella. Ja myös hameen kanssa ;)

   Poista
 6. Bootcut on minun valintani yhä useammin. Boyfriend ei mallina minusta lanteikkaalle kuten minä sovi, mutta bootcut sitäkin paremmin. Ei toki tarvitse leventyä älyttömästi, hillittyä. Pillifarkkuja, etenkin mustia pidän töissä, sinne ne sopivatkin oikein hyvin suorien housujen sijaan antaen riittävän asiallisen vaikutelman. Mulla on aika selvästi nykyisin mustat töissä, siniset vapaalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle sopiikin Bootcut malli hyvin ja olen samaa meiltä, että Boyfriend farkut ei välttämättä sovi parhaiten, jos lantio on hieman leveä, tai ainakin silloin yläosan pitäisi olla jotain muuta kuin ylisuuri neule :)
   Aika samoilla linjoilla mennään tossa mustat töissä, siniset vapaalla. Keväällä varmaan kyllä pukeudun myös sinisiin farkkuihin töissä, mutta mun työ onkin aika rentoa ;)

   Poista
 7. Pillifarkkujen nimeen vannon edelleen, samoin kuin 70-luvun levenevien lahkeiden. Tosin täksi kesäksi haluaisin myös farkkuhaalarin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkuhaalari kuulostaa kivalta mutta jätän itse väliin, olen jo kaksi kertaa ollut siinä muodissa mukana ;)

   Poista
 8. Käytän pillejä, leveälahkeisia ja boyfrendejä suloisesti sekaisin. Kesäksi haluan vajaamittaiset ja ei-niin-tiukat vaaleansiniset farkut. Yhdistäisin ne juurikin teräväkärkisten matalien kenkien kanssa, kuten kollaasissasikin on.
  Miia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig