sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Sunday



idkuva


Sunnuntai on usein itselleni se päivä, jolloin otan ihan rennosti ja lataan akkuja seuraavaa työviikkoa varten. Joskus käyn lenkillä tai ulkona kuvaamassa, mutta mieluiten oleilen kotona puuhaillen kaikenlaista. Kiireetön aamuhetki lasten vielä nukkuessa ( ja nuorethan kyllä nukkuvat ) kahvia juoden ja lehtiä tai blogeja selaillen on ihan parasta sunnuntai aamuissa. Näinä rentoina sunnuntai päivinä pukeudun myös rennosti suuriin villapaitoihin tai collareihin ja joskus jalkaan päätyvät myös löysät boyfriend malliset farkut. Päivän farkkuina toimivat jo vuosia vanhat Dieselit ja hennon vaaleansininen neule on Sandin, samoin vuosia vanha. Tykkään neuleesta hurjasti, mutta se on hieman hankala takkien kanssa väljyytensä vuoksi. Suloista sunnuntai-iltaa !


Jeans Diesel Lowky // wool knit Sand 
Share:

20 kommenttia

  1. Aivan ihana neule!! Ja ihanat kuvat <3

    VastaaPoista
  2. Ihana vaaleansininen neule ja farkut! Ai että! Aina itse mietin, että miksen käytä kotona farkkuja jne mutta ei vaan tule laitettua. Nyt taas näyttää niin kivalta, että taidanpas ottaa vinkistä vaarin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mapsi :)
      Mäkin yleensä verkkareissa kotona mutta farkuissa on jotenkin pirteämpi olo ja yritän välillä käyttää niitä myös kotona.

      Poista
  3. Oooh, todella ihana neule. Ja suloisen rento sunnuntaitunnelma kuvissa.

    VastaaPoista
  4. Ihana neule! Ja kaikenkaikkiaan mikä leppoisa tunnelma <3

    VastaaPoista
  5. Täydellinen neule! Ihanan lämpöisän näköinen :----)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanat kuvat! Ja asusta tykkään hurjasti!

    VastaaPoista
  7. Sunnuntaina voi lepäillä ja laiskotella ihan luvan kanssa! :) Kaunis neule ja tuo väri sopii sinulle todella hyvin! <3 Mukavaa iltaa sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig