keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Bright Now Vitamin C beauty drops



Joulukuussa vihdoin Suomenkin markkinoille tulleet Lumenen Bright Now Vitamin C heleyttävät kauneuspisarat ovat jo pitkään ollet jenkkien suosikki. Tämä tuote on tarkoitettu väsyneelle ja samealle iholle, sopii siis hyvin meidän suomalasiten talvi-iholle. Suomalaisen lakan siemenöljy auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä ja puolukka tehostaa ihon kirkastumista. Lisäksi ainutlaatuinen kapselointiteknologia tehostaa C-vitamiinin vaikutusta Tuote on tarkoitettu kaikenikäisille ja sitä käytetään 28 päivän ajan, käyttäen yksi kapseli päivässä. Tuotetta voi käyttää joko aamulla tai illalla. Itse käytin kapseleita aamuisin päivävoiteen alle seerumin sijasta. Tämä tuote jättää iholle ihanan pehmeän silkkimäisen tunteen ja 28 päivän jälkeen ihon kunto on huomattavasti parempi kuin itselläni on normaalisti talvikuukausina. Iholla ei ole yhtään kuivaläiskiä eikä iho tunnu kiristävältä. Lisäksi ihon väri on parempi. Plussaa taas kotimaisuudesta ja kauniista pakkauksesta. Pieni miiinus siitä ettei yksi kapseli riitä kuin kasvoille, mieluusti olisin levittänyt tätä tuotetta myös kaulalle. Oletko sinä jo kokeillut Lumenen Bright Now Vitamin C Heleyttäviä Kauneuspisaroita ?



*Tuote saatu testiin blogin kautta 
Share:

8 kommenttia

  1. Oi ovat varmaan ihania iholla, Bight now sarja on muutenkin ihana.

    Mukavaa päivää Sara <3

    VastaaPoista
  2. En ole kokeillut, mutta menee ehdottomasti ostoslistalle! Josko tuosta olisi apua omalle talven kuivattamalle naamalleni. Varsinkin leuka ja posket hilseilevät kuivuuttaan, eikä oikein mikään rasva tunnu jeesaavan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat ainakin itsellni toimineet hyvin :)
      Oh, tiedän tunteen, sillä kärsin siitä itsekin yleensä talvisin . . .

      Poista
  3. Olen kokeillut ja tykkään näistä aivan valtavasti!! <3

    VastaaPoista
  4. En ole kokeillut, mutta kiinnostus heräsi. Yleensä ottaen Lumene ei ole koskaan oikein toiminut ihollani ja pikemminkin se on tuonut ongelmia. Mutta ehkä pitäisi antaa tälle tuotteelle mahdollisuus. Minulla on menossa nyt Nimue ihonhoitotuotteiden kokeilu, joten sen kanssa en saa sotkea muita sarjoja, joten ehkä sitten myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla. Itselläni vuosia sitten yksi Lumenen voide ei toiminut, mutta myöhemmin totesin saman ongelman kaikkien brändien vastaavassa voiteessa.
      Onkin parasta testata tuoteitta käyttämällä vain niitä eikä sotkea siihen muita.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig