torstai 6. marraskuuta 2014

Insta lately


Päivitystä instan @sarasblogi puolelta. Näissä kuvissa on ainakin muutamia asuja paloina, jotka eivät ole tänne blogin puolelle päätyneet syystä tai toisesta. 1. Sportmaxin revityt farkut tennareiden ja Mangon kultanappisen takin kanssa. 2. Porter lehti ja Lumenen uutuus meikkejä, joista tulossa ihan oma postaus. Addut musta/valkea/harmaa asun kanssa. 4. Conssit ja revityt farkut lähikuvassa.


1. Zaran harmaa hame ja Addut nahkatakin kanssa. 2. Adidas Super Star 3. Karen Millenin mekko Stockan sovituskopissa. Ei lähtenyt mukaan, mutta totesin mallin hyväksi. 4. DvF laukku Tigerin trenssin kanssa. Me like.


1. Pitkä neuletakkin Zaran tekonahkaisten jogginghousujen kanssa. 2. Musta trenssi ja Vagabondit. Perus juttuja siis. 3. Tigerin vaalea trenssi ja Niket sekä mustavalkoiset asusteet. 4. Aamulatte ja Porter lehti.


1. Zaran tekonahkahousut, bleiseri ja slip-onit. 2. Vepsäläisen mainoslehtinen ja Pernille Gorydon koruja, Lumenen ripsari ja MACin huulipuna. 3. Viikonlopun aamuaurinko kotona. 4. Vaaleansininen paitis, nahkatakki, kangashousut, Alexander Wangin laukku ja slip-onit.

1. Valintoja, valintoja. 2. I love me messuasu. 3. Sininen villakangastakki ja nilkkurit. Ja huomatkaa lumi maassa. Kuva taitaa olla viime viiikolta. 4. Vagabonin Lerocit. Täydelliset nilkkurit.


1. Valkoiset tennarit on vaihdettu mustiin mokkaisiin. 2. Viinin maistelua Indiedays inspiration dayssa. Iltajuhlan kultainen lakkaus Lumenen lakalla ja Miu Miun clutch. 4. Mokkatennarit.

1. Aamukahvi Designletters mukista ja Tine K. talvikuvasto. 2. Acnen villakangashoust ja Addut vaalean neuleen kanssa. 3. Viikonlopun kauppa-asu rennosti farkuissa ja toppiksessa. 4. Lisää valintoja, tällä kertaa sinisisä pohdintoja. Kerran farkkutyttö, aina farkkutyttö.


1. Aamukahvi ja VogueUS. Kuvassa muuten Vera Wangin mainoskampanjaa, johon olen aivan ihastunut. 2. Eilisen asua eli Rebecca Minkoff Collection laukku, Acnen farkut, Vagabondin nilkkurit ja Marc by Marc Jacobsenin villakangastakki. Ihana asu ja täytyy kuvata se teillekin . . . kunhan sateet loppuvat. 3. Tämä asu jo näkyikin täällä blogin puolella eli  Black Swan Fashionin toppis hameen kanssa. 4. Merenrantaa myrskyisänä päivänänä. 
Instassa voit seurata blogiani @sarasblogi ja sinne päivitän silloinkin kun en ehdi bloggaamaan. Ihanaa, että huomenna on jo perjantai, joten oikein rentouttavaa viikokonloppua kaikille !


Share:

8 kommenttia

  1. Kiva kun laitat instakuvia tanne - ei ehdi joka paikkaa seuraamaan :-) hienoja napsuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit. Ei sitä ihan joka paikkaan ehdi edes SOMEssa ;)

      Poista
  2. Oi Sara, ihastuin sun kännykän kuoriin! Kenen ne on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Misme ! Kiitos :) Kuoret on By Malene Birgerin.

      Poista
  3. Sun instan kuvat on kyllä aina taideteoksia <3

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva kokonaisuus - ja sinun instakuvat ovat vaan niin hyviä!!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig