keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Fresh


Lumenen  Pop-up-kulmakarvabaarissa sain mukaani goodie bagin, jossa oli uusi Blur pitkäkestoinen meikkivoide. Voide on nopesti noussut omaksi suosikikseni, sillä se on helppo levittää, peittää hyvin ja luo iholle kauniin samettisen pinnan. Lisäksi voide kestää todella hyvin koko päivän. Jos on illalla menoa, korjailen vain hieman aamulla tehtyä meikkiä. Voiteessa on viisi eri sävyä ja omani on 3 Aamun kajo, joka sopii iholleni täydellisesti. Voide on kaupoissa tässä kuussa. Lisäksi sain uuden Beauty Base Kostetuttavan Pohjustusvoiteen, joka sopii normaalille ja kuivalle iholle. Pohjustusvoiteen ansioista meikkivoide levityy iholle tasaisesti ja tekee ihosta hehkuvan. Beauty Base peitevoide peitää tummat silmänaluset ja ihon pienet virheet. Itse laitan kosteusvoiteen jälkeen peitepuikkoa silmien alle , sitten meikkivoiteen ja tarvittaessa vielä valokynää. Myös nämä tuotteet ovat kaupoissa Marraskuussa. Viimeisenä huiskutan iholle myös Lumenelta saamaani Roosa Nauha irtopuuteria, jossa on söpön pinkki kansi. Mitkä ovat sinun suosikki tuotteesi juuri nyt ? 

Share:

4 kommenttia

 1. Sain nämä testiin ja voi vitsi kun hyvät. Meikki kesti koko pitkän lennon Friscoon ja ovat mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet testannut sitten oikein tosi toimessa ;) Tuo meikkivoide on todella pirkäkestoinen, eikä silti tunnu paksulta. Omani alkaa uhkaavasti loppua, onneksi bongasin tarjouksen. Kivaa lomaa !

   Poista
 2. Itselläni suosikkina on Lorealin BB-voide. Olen testaillut vaikka mitä voiteita, mutta se on mulle paras eli suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin myös pitkään pelkästään BB- voiteita ja siksi vähän yllätyin miten paljon pidän tästä Lumenen meikkivoiteesta. Tämä levittyy yhtä helposti kuin BB-voide mutta peittää ja pysyy oaremmin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig