torstai 23. lokakuuta 2014

What i wore



Harmaata, mustaa ja sinistä sekä ripaus valkoista oli tämän päivän väripaletti. Kuinka yllättävää. Aamulla, niinkuin monena muunakin, ainoa ajatus oli pukeutua lämpimästi. Niinpä valitsin harmaan S.Marlonin kasmirneuleen ja mustat Victoria Beckhamin farkut. Farkut ovat lämpimämmät kuin monet muut farkkuni ja siksi käytän niitä ainoastaan talvisin. Lisäksi ovat super mukavat päällä.




Sininen villakangastakki on Marc by Marc Jacobsenin ja tykkään erityisesti sen hieman pörröisestä pinnasta. Villakangastakiksi se on todella kevyt, toisin kuin muut villakangastakkini. Nilkkurit ovat Vagabondin Leroc ja olen ihastunut niiden terävään kärkeen sekä matalaan kantaan. Kovin kovilla pakkasilla ei näillä varmaan ole asiaa ulos, sillä jo tänään ne tuntuivat hieman viileiltä jaloissa.


idkuva


Tämä viikko on mennyt todella nopeasti, vastahan oli maanantai ja huomenna viikonloppu jo kolkuttelee ovella. Tein tänään viikonloppusiivouksen, sillä viikonloppuna on kivaa ohjelmaa tiedossa ja huominen ilta kuluu valmistautuen Indiedaysin lauantaiseen bloggaajien päivätapahtumaan sekä Indiedays Inspiration Blog Awardseihin. Asut on melkein mietitty valmiiksi ja odotan jo kovasti näkeväni molemmissa tilaisuuksissa tuttuja bloggareita. Kuka muu on tulossa ?
Tunnelmallista torstai-iltaa !


Top Gina Tricot // cashmere sweater S. Marlon // jeans Victoria Beckham // wool coat Marc by Marc Jacobs // leather ankel boots Vagabond Leroc // scarf Isabel Marant Étoile

Share:

10 kommenttia

  1. Kivat värit ja ihanan lämpimän näköinen syysasu.

    VastaaPoista
  2. Ihana sininen takki!!!!

    VastaaPoista
  3. kiva kokonaisuus jälleen! olen tulossa huomenna isolle kirkolle :)

    ja odotan innolla tätä minun ekaa ID - juttua ja olisi todella kivaa jos tavattaisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli :)
      Tosi kivaa, että pääset paikalle. Nähdään !

      Poista
  4. Oi kun kaunis kokonaisuus ja kivat kengät! Tänään nähdään :)

    VastaaPoista
  5. Yksinkertaisen tyylikästä, tykkään kovasti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig