keskiviikko 29. lokakuuta 2014

NAFHA luonnonkosmetikkaa kokeilussaSain jonkin aikaa sitten kokeiltavakseni ranskalaisen NAFHAn luonnonkosmetiikkaa. NAFHAn perustaneet Carol Gancia ja Guy Boulanger vierailivat usein Marokossa ja rakastuivat auringonpaistetta tulvivaan maahan. Marokossa käytetään kauneudonhoitoon vanhoja perinteitä ja hyödynnetään kasveja ja maan mineraaleja. NAFHAn perustajat halusivat hyödyntää tätä tietoa ja tehdä liiketoimintaa, jossa yhdistyvät luonto ja ihminen. NAFHAn tuotteissa käytetään vain luonnollisia ja luomutuotettuja aineosia ja niissä yhdistyy luksus ja luonnonmukaisuus.


idkuva


Itselläni oli kokeilussa Intemporel, Uudistava voide. Tämä täyteläinen voide ehkäisee ihon ikääntymistä ja sisältää arganöljyä, joka uudistaa ihoa ja suojaa sen solukalvoa. Lisäksi voide sisältää ihoa kiinteyttävää kaktusviikunaa, pehmentävää sheavoita, talintuotantoa säätelevää vihreää teetä, rauhoittavaa appelsiinkukkaa ja mesiangervoa. Voide tuoksuu mielestäni ihanalta, aivan applesiininkukalta ja on helppo levittää iholle. Se myös imeytyy iholle nopeasti, joten meikkvoiteen voi levittää kasvoille heti. Intemporel voide on jo parin viikon käytön jälkeen pehmentänyt omaa ihoani ja ihoni näyttää syksystä huolimatta elinvoimaiselta.

Toinen kokeilussani ollut tuote on Arganöljy, oikea taikaöljy. Olen aikaisemminkin käyttänyt arganöljyä ja innoissani halusin kokeilla tätä NAFHAn tuotetta - ja kyllä tämä on sitä aivan oikeaa ! NAFHAn Arganöljy on valmistettu kokonaan arganpuun pähkinän sisässä olevista siemenistä, jotka poimitaan käsin. Koska öljy on kokonaan argania, on siinä aika voimakas tuoksu. Itse pidän tästä arganöljyn tuoksusta ja olen käyttänyt öljyä kosteuttamaan koko kehon ihoa. Kerran viikossa käytettetynä tämä tuote pitää ihon silkkisen pehmeänä. Lisäksi pidän arganöljyn rentouttavasta vaikutuksesta, öljyn levittämisen jälkeen keho ikäänkuin säteilee lämpöä. Arganöljyä voi käyttää myös kostettamaan hiuksia. Öljyn voi levittää hiuksiin ja pestä sitten normaalisti shampoolla. Käsittelyn jälkeen hiukset ovat silkkisen pehmeät ja taipuisat. Arganöljy sopii myös kynsille ja sitä voi käyttää kasvoille naamiona tai yövoiteena. Suosittelen kaikkia kuivan ja kosteusköyhän ihon tai hiusongelmien kanssa kamppailevia kokeilemaan sekä NAFHAn Intemporel, Uudistavaa voidetta että Arganöljyä.

Tästä linkistä voit kurkata tuotteiden jälleenmyyjät !

( tuotteet saatu blogin kautta kokeiluun )


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig