perjantai 17. lokakuuta 2014

Bedroom inspiration

idkuva

Olen keräillyt erilaisia inspiraatiokuvia uuden kodin sisustusta varten. Jotta kuvat eivät jäisi vain haaveilun tasolle yritän nyt konkretisoida minkälaisia muutoksia oikeastaan haluaisin tehdä. Ensinmäisenä vuorossa on oma makuuhuoneeni, joka ei oikeastaan kaipaa mitään muutosta, vain pieniä lisäyksiä. Kuvia makuuhuoneestani uudessa kodissa näet tästä linkistä ja vanhan kodin makkarin tästä linkistä. Uuden kodin makkarini on paljon pienempi kuin vanhassa ja tällä hetkellä siinä on sängyn lisksi vain Muuramen valkoinen vaatekaappi. Yöpöydäksi olen kokeillut niin Hayn Tray kuin DLM pöytiä ja kumpikaan niistä ei minusta ole kiva siinä sängyn vierellä. Ylemmässä kollaasissa olevissa kuvissa on jotain sellaista tunnelmaa, jota kaipaisin makuuhuoneeseeni ja aionkin taas vaihtaa värityksen   harmaammaksi. Tuollainen pieni jakkara ja siinä oleva musta lamppu voisi toimia kivasti. Edullisin vaihtoehto olisi tietysti ostaa vanha jakkara ja musta työpöydän lamppu vaikkapa Ikeasta. Pidemmän ajan ratkaisu olisi laadukas palli ( jota voisi myöhemmin käyttää jossain muussa tilassa ) sekä  designvalaisin. Lisäksi haluaisin ostaa uusia harmaan sävyisiä tyynyjä. Tällä hetkellä minua viehättävät erityisesti paksut raidat ja Ikat-kuvio tyynyissä. Alempaan kuvaan kokosin joitakin juttuja, jotka sopisivat omaan makuuhuoneeseeni. 
Ylimpänä Menun Flip Around tarjotinpöytä/jakkara, musta arkkitehtivalaisin on Luxon L-1, ylin tyyny on Tine K. Needharle, samoin harmaa/valkoraidallinen on Tine K. Megabet, kokovalkoinen jakkara onSwedese Spin, sitten kaksi Artekin E60 jakkaraa Koivu/valkoinen ja Musta/valkoinen/koivu ja viimeisenä harmaa/valkoinen pellavatyyny Chhatwal&Jonssonin Kerela.

Menun Flip Around on ehkä ykkös suosikkini, mutta pidän myös Swedesen Spinistä ja olisi ehkä kiva hankkia kotiin Artekin klassikkojakkara jollain uudella värityksellä. Kenties tuo kolmivärinen Artekin jakkara voisi olla itselleni hyvä hankinta, sillä lattiani eivät ole valkoiset niinkuin inspiraatio kuvissa. Minkä sinä valitsisit näistä ja mitä mieltä olet jakkarasta yöpöytänä ?


Kollaasien kuvat Emilya ClarkVangelis PaterakisMitt Vita HusPinterestStockmannNougat ja Finnish Design Shop
Share:

4 kommenttia

 1. Mun mielestä sun makuuhuoneessa on tosi hyvä pohja ja tunnelma jo valmiiksi. Luxon L-1 näyttää tosi hyvältä.

  Minulla oli Aallon kolmijalkainen jakkara koulupöydän tuolina 7-vuotiaasta lukion loppuun jonka jälkeen siitä tuli ekaan omaan asuntoon yöpöytä. Se näytti tosi kivalta 120cm mustan futonsohvan vieressä, hieman jo kulahtaneena ja puunvärisenä mutta oli vähän liian pieni ja heppoisa, sille oli vaikea asettaa auki olevaa kirjaakaan joten kirja lojui useimmiten lattialla ja jakkaralla oli vesilasi ja herätyskello. Mutta kaunis se oli ja tyylikäs:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Luxon L-1 on kyllä kaunis valaisin, mietin vain, että onko liian painava jakkaralle ?

   Ihana tarina. Juuri tuon takia haluasin hankkia Artekin jakkaran, sille olisi varmasti käyttöä myöhemminkin, sillä saan isomman makuuhuoneen kun/jos tytär muuttaa omaan kotiin. Ja silloin voin hankkia yöpöydän.
   Oikeastaan tarvitsen jakkaraa vain lampulle, sillä nukun yksin isossa leveässä sängyssä, jossa on tilaa kirjalle ym.

   Poista
 2. Nättejä juttuja. Artekin jakkarat ovat niin kauniita, kelpuuttaisin niitä meillekin vaan voat vielä haaveissa :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artekin tuotteet ovat kyllä kauniita ja ajattomia, kelpaisi minullekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig