maanantai 29. syyskuuta 2014

What i wore




Aurinkoisen maanantain asuna oli uudet Adidaksen Stan Smithit, jotka onnistuin vihdoin ja viimein löytämään omasssa koossani. Anne Malian ihanien ja inspiroivien Pariisin muotiviikon kuvien ( käykää ihmeessä kurkkaamassa, jos ette ole vielä sitä tehneet ) innoittamana puin niiden kanssa hameen ja nilkkasukat. Collari on musta Black Swan Fashionin ja hame Zarasta ( oikeastaan tummanharmaa,vaikka kuvassa näyttää mustalta ). Kesällä käytin muutaman kerran Birksejä sukkien kanssa, mutta ainakin instassa @sarasblogi  se tyrmättiin täysin. Mitä mieltä sinä olet tennarit+sukat+hame yhdistelmästä ? Aurinkoista alkuviikkoa !




Collage sweater Black Swan Fashion ( saatu ) // pencil skirt Zara // sunnies Ray-Ban // sneakers Adidas Super Star // leather jacket and wool scarf Karl Lagerfeld ( XO Clothing )

Share:

25 kommenttia

  1. Hame-tennarit -yhdistelmää on kiva katsella muilla, itse en oikein osaa käyttää sitä. Tarttis varmaan opetella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea opii ;) Minullahan on usein työmatkoilla mukavat kengät, kun kävelen ne. Töissä vaihdan sitten toiset tilanteen mukaan.

      Poista
  2. Komppaan Belladonnaa. Hyvältä näyttää sinulla, enkä lainkaan pällistelisi kadulla, mitä ihmettä?! :) Aidosti hyvältä näyttää. En tiedä silti tulisiko muuttaa omia pölyyntyneitä tottumuksia. Meikäläisen tyylihän on aivan jämähtänyt tiettyyn joko lokoiluasuun, jotka aivan järkkyjä tai sitten pankkineitilook.... Viuh, kuinka tylsää. Täältä saan inspiraatio Sara kaunokaiselta.

    Ihanaa iltaa. <3

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) No, ei kukaan kyllä eilen katsellut, eikä edes töissä kukaan sanonut mitään ;) Ei ollenkaan tylsää. Eiköhän meillä kaikilla ole niitä lokoiluasuja. Eikä pankkineitilook kuulosta ollenkaan tylsältä, itse pukeutuisin mielelläni toimistolookiin ;)

      Poista
  3. Tennari-hame yhdistelmä on multa kokematta, vaikka se näyttää kyllä kivalta. Vieläköhän ehtisi kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ehtii hyvin :) Aurinkoa pitäisi riittää. Laita vaikkapa työmatkalle, itsekin vaihdan aina töissä kengät.

      Poista
  4. Valkoiset tennarit on kokeilematta hameen kanssa - ehkä tulevaisuudessa - mekkoviikon ansiosta nuo mekot ja hameet ovat nyt vaihtoehto päivän valintoihin.

    Olen kanssa seurannut Annen blogia ja kuvat Pariisista ovat kivoja!
    Mutta tuota sukkajuttua tennareiden kanssa vielä sulattalen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoiset tennarit ja hame sopii hyvin vaikka viikonloppulookiin :) Ihanaa, että olet löytänyt hameet ja mekot uudelleen, hurjasti lisää vaihtoehtoja pukeutumiseen, eikö vain ?

      Minusta on niin kiva että meiilä on pfw oma bloggaaja paikalla ja Annen kuvat ovat inspiroivia. Hän huomaa kivoja pieniä yksityiskohtia asuissa, eikä postaile mitään överi asuja.

      Hih, noi sukat oli oikeastaan aika mukavat ja päivän mittaan ihan unohdin ne, kun ei kukaan tuntunut kiinnittävän niihin mitään huomiota :D

      Poista
  5. Minä olen kokeillut tuon yhdistelmän - 80-luvulla;) Ja sinne se saa omalta osaltani jäädäkin. Muiden päällä näyttää kivalta ja mukavalta, mutta itse olisin kyllä sen verran oman mukavuusalueeni ulkopuolella, että en tohdi edes yrittää. Ja minä näyttäisin tuossa yhdistelmässä kassialmalta. Tuo on yhdistelmä, joka pitää osata kantaa - ja minä en osaa. Mutta sinä osaat♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minäkin ja monta muuta :D Itse taas olen aina valmis kaikkeen uuteen ( vanhaan ). Oikeesti kukaan ei kiinnittänyt minuun mitään huomiota tai sitten en vaan huomannut ;)

      Kiitos, viihdyin kyllä asussa hyvin ja sukat olivat erittäin mukavat <3

      Poista
  6. Kivat kengät ja onko tuo neulemekko?? Tosi kivannäköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Collari ja kynähame. Toimisi kyllä neulemekonkin kanssa.

      Poista
  7. Oi kivat kengät ja kivan rento kokonaisuus. Minä vähän emmin vielä aika ajoin hameen ja tossujen kanssa vaikka monesti sekin on, etenkin farkkuhameen kanssa, kokeiltu kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3 Tennarit ja hame on oikein mukava vapaa-ajan asu, kiva vaihtoehto farkuille.

      Poista
  8. Oikein kivalta näyttää yhdistelmä minunkin mielestäni!

    VastaaPoista
  9. Pysähdyin pitkäksi aikaa katsomaan tuota ekaa kuvaa, niin ihana, aurinkoinen, mutta kuitenkin syksyn tuntuinen kuva. Mukavaa tiistaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ensin oikein tykännyt näistä kuvista, juuri tuon taustalla tulvivan valon vuoksi, mutta onkin aika kaunis ja kuten sanoit aurinkoinen mutta kuitenkin syksyn tuntuinen. Kiitos.

      Poista
  10. Sen verran pakko kirjata että tämä malli on nimeltään Superstar, ei Stan Smith. Stan Smith on kokovalkoinen, hieman perforoitu malli, jossa kantapäässä on kirkkaanvihreä osio, en tiedä onko tullut muita värejä, mutta alkuperäisessä se on aina ollut vihreä. Superstarit on nämä mitkä sulla on, näistä löytyy värejä mm nämä värit toisinpäin ja esim koko mustat.
    Meidän perheessä löytyy kumpaakin mallia...

    VastaaPoista
  11. LOL, korjaus oli siis kielletty.
    Tässä Stan Smith, aivan eri kenkä:
    http://www.harpersbazaar.com/fashion/fashion-designers/stan-smith-adidas-relaunch-011514

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kommenttia en oikein ymmärtänyt . . . Julkaisen kommetteja usein iPhonella ja silloin en pysty niihin vastaamaan, enkä myöskään muokkaamaan blogi tekstejä.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig