torstai 18. syyskuuta 2014

What i wore


idkuvaOlipas ihanaa mennä tänään töihin muutaman kotona vietetyn sairaspäivän jälkeen. Kotona oli kurja maata flunssaisena sohvalla ja katsella ikkunasta kaunista aurinkoista ilmaa. Nautin tietysti myös siitä, että sain pukeutua housuinhin #mekkoviikon jälkeen,  ja että vielä tarkenee sukitta. Päiväasuna oli Zaran vaaleansininen paitis mustien kangashousujen kanssa. Kaulassa uusi blogin kautta lahjaksi saatu kauniin sininen Beck Söndergaardin puuvillahuivi. Sinisen ja mustan yhdistelmä on minusta myös kaunis ja usein huomaan pukeutuvani siihen aurinkoisina päivinä. Suorastaan huimaa väreillä leikittelyä ... Huomenna onkin jo perjantai ja viikonloppu edessä. Onko teillä jotain suunnitelmia viikonlopulle ?


Cotton shirt Zara // cotton pants H&M // slip ons H&M // leather jacket Karl Lagerfeld ( XO Clothing ) // sunnies Ray-Ban // scarf Beck Söndergaard ( saatu ) // bag Alexander Wang
Share:

10 kommenttia

 1. Sairastelu on kurjaa :(
  Minulla jatkui se puolikuntoinen olo, ja kävin tänään lääkärissä. Edelleenkään en ole super-kipeä, vaan voimaton. No, minulla oli korvien tärykalvot turvoksissa ja tulehtuneet, jolloin ei ole asiaa lentokoneeseen… Ainakaan 11 tuntia töitä tekemään. Sitä on kummallinen käsitys itselläni, että täytyy olla tyyliin 40 astetta kuumetta ja pää kainalossa, että on "oikeasti" kipeä…
  Viikonlopuksi meillä oli tarkoitus mennä Långviikkiin, ja menemmekin, ellen sitten tule kipeämmäksi, tai kuume nouse.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin . . .
   No voi harmi. Tuo on ihan totta, moni rauhautuu puolikuntoisena töihin velvollisuudentunnosta kai. Sinun työssäsi kyllä pitää olla 100 % työkuntoinen ja varsinkin noilla pitkillä lennoilla . . .olisipa kamalaa olla lennolla, jossa henkilökunta olisi ihan sairaana ;)
   Toivottavasti olosi kohenee ja pääsette viikonloppumatkallenne !

   Poista
 2. Kiva rento kokonaisuus ! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Oi kun kiva kokonaisuus! Viikonlopulle oli vähän erilaisia suunnitelmia, mutta ne piti tänään perua, lienee se flunssa siirtynyt tänne kun eilen kesken päivän tölistä lähdin kotiin ja tänään on sitten vietetty enemmän tai vähemmän aikaa sohvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ! Voi kuinka kurjaa . . . instassa jo huomaskin että olet sairastunut :( Toivottavasti paranet pian !
   On kurjaa kun viiikonlopun jutut jäävät väliin, mutta ehkäpä voi jo sunnuntaina paremmin <3

   Poista
 4. Flunssa ja sairastelu on aina kurjaa :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig