sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Trans-seasonal



 Ei vielä tänään, mutta ehkä jo ensiviikolla ainakin osassa Suomea saa kaivaa paksumpaa vaatetta ylle. Kuvasin Black Swan Fashionilta saamani sinisen toppiksen tälläisenä välikausi-asuna. Essy jacket on heidän uudelta f/w kokoelmaltaan. Ainakin tänään keskellä päivää takki oli täällä Helsingissä vielä liian kuuma. Veikkaan, että parhaimmillaan tämä pusakka on lämpötilan ollessa molemmin puolin nollaa.

idkuva

Takin kanssa puin Acnen villakangashousut, jotka jo viime talvena osottautuivat hyväksi ostokseksi, eipä tarvinut palella pakkasilla. Ilma sukkiksia ja pusakan kanssa niitä voi hyvin käyttää myös leudommilla ilmoilla.

 
Kenkinä niinikään viime syksynä hankitut Pura Lópezin mokkaiset korkkarit, joissa on maltillinen korko. Näillä on varsin hyvä kävellä. Kenkiä olen käyttänyt niin mekkojen, hameiden, housujen kuin farkkujen kanssakin. Minusta juuri mokkaiset kengät kuuluvat syksyyn.


Kaulassa yksi lemppari huiveistani. Mustanharmaa Isabel Marant Étoilen silkkiä, villaa ja kasmiria sisältävä huivi. Huivi ei ole kovin pitkä ja sen saa kiedottua kaksi kertaa kaulan ympäri. Pidän siitä, ettei siitä jää mitään roikkumaan tuohon eteen.

 
Black Swan Fashionin toppatakki on hauskasti takaa pidempi ja tulenkin varmasti käyttämään takkia myös ulkoillessa. Takissa on taskut sivuilla ja niissä vetoketjut. Kaulus on tuollainen pieni resorikaulus, joka on tyypillinen pilottipusakoille. Jotain samma henkeä tässäkin on. Farkkujen, neuleiden ja nilkkureiden kanssa takki sopii rennompaan lookiin.


Valkoinen paitis on vuosia vanha ja  Sandin. Luottopaitani. Paksua puuvillaa ja pysynyt erittäinen hyvänä ja valkoisena vuodesta toiseen. Välillä muuten heitän valkoiset pyykit koneeseen Vanishin kanssa. Kirkastuvat ihanasti ja ovat taas kuin uusia. Nyt menen jatkamaan sunnuntain viettoa lasten kanssa. Rentoilua ja kotoilua. Uusin voimin kohti uutta viikkoa. Suloista sunnuntain jatkoa !


Cotton shirt Sand // wool pants Acne Studios // sunnies Ray-Ban // suede heels Pura López // Essy jacket Black Swan Fashion ( saatu )

Share:

14 kommenttia

  1. En osaa käyttää paitapuseroita ollenkaan, mutta muutoin ottaisin koko asun oikein mielelläni omaan käyttööni! Muistatko minkä hintainen (suunnilleen) tuo Black Swanin takki oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takin hinta on 145 €. Tuossa tekstissä on linkki sinne mutta tässä vielä nettikaupan osoite www.blackswanfashion.com

      Poista
  2. todella kiva rento fiilis kuvissa :) ihania kuvia ja taasen hyvä kokonaisuus. sininen väri sopii sinulle.
    ja noiden huivien kanssa olet ammattilainen!
    Kivaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sininen tuntuu nyt taas kivalta, en käyttänyt sitä moniin vuosiin.
      Käytän huiveja kaulassa lämmittämään, sillä saan kylmästä ilmasta niskakipuja mutta kun pidän niskan lämpöisenä, ei kipujakaan tule.

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  3. Onpa kaunis takki! Koko asu tosi tyylikäs.
    Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Mukavan näköinen toppis, ja kiva kokonaisuus. Alkavalla viikolla täytyy varmaan kaivaa kunnon takit taas käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joo, ei varmaan tarkene pelkällä bleiserillä, aamut ovat varmasti kylmiä.

      Poista
  5. Kivan näköinen toppis, menee vähän siistimmänkin vaatetuksen kanssa selvästi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Eiköhän tätä tule pidettyä kunhan ilmat vielä tästä kylmenevät.

      Poista
  6. Totally in love with this outfit! Simple and chic!
    xo, Jane
    http://www.fitfabfunmom.com

    VastaaPoista
  7. Ai että takki näyttää hyvältä! Ihan loistovalinta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig