lauantai 6. syyskuuta 2014

#mekkoviikko

idkuva


Aloitin tänään mekkoviikon ja tavoitteena on pukeutua viikon ajan mekkoon joka päivä. Ideana on käyttää kaikkia niitä mekkoja, joita on tullut vaatekaappiin mekko fanina hankittua mutta jotka jostain syystä roikkuvat siellä käyttämättöminä. Samalla toivottavasti pukeutumiseen tulee vähän muutenkin ryhtiä. Yritän myös mekkoviikon aikana käyttää monipuolisesti asusteita kuten kenkiä ja laukkuja. Ehkä myös viikon lopussa tiedän mitä en ainakaan käytä ja kirppiskassi täyttyy vähän lisää. Jos joku teistä haluaa olla mukana mekkoviikossa olisin hurjan iloinen. Instan puolella voi myös osallistua tagilla #mekkoviikko eli myös ne joilla ei ole blogia mutta löytyy insta tili ovat tervetulleita mukaan. Blogini löytyy instasta @sarasblogi.
Ekan päivän mekko on toissa kesänä Zarasta ostettu raitamekko, jossa on puolipitkät hihat. Yhdistin sen H&M nahkaisiin loafereihin ja tressiin sekä uuteen Diane von Furstenbergin laukkuuni. Laukku on sininen ja ehkä hieman outo valinta itselleni mutta olen jo pitkään miettinyt jonkun värikkään laukun ostoa ja kska kuitenkin olen sinisen ystävä, tuntui tämä sopivalta valinnalta. Laukkua myy XO Clothing Porvossa ja heillä oli varsin upea kokoelma Diane von Furstenbergin laukkuja. Kannattaa käydä katsomassa, jos poikkeatte Porvoossa.
Leppoisaa lauantai-iltaa !

Dress Zara // trench coat and leather laofers H&M // sunnies Ray-Ban // bag DVF ( XO Clothing )

Share:

20 kommenttia

  1. Upea laukku! Ja kiva asu - mekkoviikko on hauska ajatus ja olen mukana ainakin seuraamassa sitä - käytin oikeastaan koko kesän mekkoja ja nyt olen nauttinut farkuista ja nilkkahousuista, joten ihan en lupaa koko viikkoa mekkoon pukeutua;)
    Rentoa viikonvaihdetta, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Eikö olekin ;) Kiva jos olet mukana ainakin seuraamassa. Itsekin käytin paljon mekkoja kesällä mutta nyt halusin katsoa kuinka pärjään töissä mekkojen kanssa . . .

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  2. Ihana mekko ja muutenkin kiva kokonaisuus :) Yllättävän värisen laukun olet hankkinut, mutta positiivisella tavalla, hieno laukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna :) Mekko on jäänyt harmittavan vähälle käytölle, korjaan sen nyt kun sitä vielä voi käyttää.
      Hih, muakin vähän huvitti miten ihastuin tuohon väriin. DVF oli paljon myös mustia ja harmaita laukkuja, enkä katsonut niitä ollenkaan ;)

      Poista
  3. Tosi hauska idea! Löytyyköhän multa mekkoja koko viikoksi? Maanantaina voisin kuitenkin aloittaa ja yrittää. Ihana laukku! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kiva jos olet mukana. Mäkään en tiedä onko mulla joka päivälle mekkoja, ehkä joudun asustamaan juhlaan ostettuja arkisemmiksi ;)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  4. Kivan värinen laukku. Mulla on edelleen hankkimatta sininen laukku, jota olen himoinnut jo muutaman kuukauden, joten sun laukkusi ihastutti heti. Mekkoviikko on hauska idea, voisin jopa kokeilla varsinkin arkipukeutumisessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihastuin tähän väriin heti ja ajattelin oikeastaan käyttää sitä vaalean villakangastakkini kanssa mutten malttanut olla kokeilematta jo nyt. Sopiihan tuo myös kokomustaan asuun kivasti, tuoden vähän väri.
      Kiva jos olet mukana :) Mulla tuo arkisin mekon käyttö töissä on vähän haasteellista ja siksi ajattelin yritää ;)

      Poista
  5. Lovely dress! I like how you match the bag!

    visit me soon on
    http://pearlinfashion.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. I love your outfit and I love the pop of color from your bag!

    VastaaPoista
  7. Mekkoviikkohan on kiva idea. Aina välillä haastan itseäni pukeutumaan joka päivä johonkin sellaiseen, mitä en ole käyttänyt kuukauteen :). Tykkään sun sinisyydestä. Sininen puhuttelee erityisesti tänä syksynä. Sitä on mukavasti tarjolla joka puolella. Yksi lempiväreistäni :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit ideastani :) Tuohan on hyvä tapa, täytyy muistaa se. Sininen on kaunis väri ja se sopii monelle suomalaiselle erityisesti. Itse olen taas pikkuhiljaa lämmennyt sille uudestaan.

      Poista
  8. HAuska idea tuo mekkoviikko. Mun täytyy harmikseni passata, sillä tulevalla viikolla on luvassa juoksemista paikasta toiseen. Toki sen mekossakin tekee, mutta mieluummin farkut jalassa ;) Tuo on kyllä hyvä systeemi nähdä mitkä oman kaapin vaatteista ovat ihan kivoja, mutta jonkun toisen päällä :) Mielenkiinnolla seuraan mekkoviikkosi edistymistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla roikkuu mekkoja niin monta käyttämättömänä että oli ihan pakko keksiä jotain :D Valitsin tämän viikon koska ilmeisesti on ihan lämmin viikko tulossa ja oma ohjelma mahdollistaa mekkojen käytön. Ihan aina se ei onnistu ;)
      Kiva että seuraat #mekkoviikkoani :)

      Poista
  9. Oi kun kaunis tämäkin. Mekkoviikko on ihana idea, vaan saa nähdä... Tosin jos vaan arkiviikon. Ei meinaan ensi lauantain reissu metsään (kirjaimellisesti) mekon kanssa toimi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Tee vain arkiviikko, ei varmaan ole sinulle vaikea kun sinulla on monia niin kivoja mekkoja. Harmittaa eittei itselläni ole punaista mekkoa . . . olisi aika kiva piristys töihin. Hih, metsään ei ehkä kannnata lähteä mekossa ;)

      Poista
  10. Kaunis mekko, ja tosi kiva idea tämä mekkoviikko! Ehkä voisi jossain vaiheessa itsekin toteuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Täytyy välillä kokeilla jotain erilaista. Kiva jos tekisit #mekkoviikon ;)

      Poista
  11. Kommentti lähti liian nopeasti, piti vielä ihastella tuota upeaa laukkuasi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig