tiistai 9. syyskuuta 2014

#mekkoviikko asu 4

idkuva

Mekkoviikon neljäs asu oli mielestäni viikon paras tähän asti, kuvat asusta taas kaikista kamalimmat. Epätarkkoja tai outoja ilmeitä ja asentoja. Hauskaa. Syynä oli varmaan sekin että päivä oli ihan liian kiireinen ja tapahtumarikas. Tälläisiä päiviä en haluaisi kokea kovin usein. Sateiseen päivään valitsin Black Swan Fashionin puuvillaisen neulemekon, H&M trenssin ja huopahatun sekä uudet Vagabondin syysnilkkurit. Nilkkureista tulossa vielä parempia kuvia, kunhan ehdin ne teille kuvata. Nilkkurit ovat ihan pehmeää nahkaa ja tuskin maltan odottaa että pääsen käyttämään niitä farkkujen kanssa. Mekkojen käyttö on oikeastaan ihan kivaa ja ei ollenkaan niin vaikeaa kuin luulin mutta suunnittelen jo malttamattomana housuasuja. Onneksi kokeilu kestää vain viikon . . .
Tunnelmallista tiistai-iltaa !

Cotton dress Black Swan Fashion ( saatu ) // trench coat and hat H&M // leather ankle boots Vagabond // bag Alexander Wang


Share:

11 kommenttia

  1. Mekko vaikuttaa kivan malliselta - ja kengät ihanan pehmeiltä. Kiva nähdä ne lähemmin;)
    Sinulle myös kivaa tiistai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on näitä mukavia melkein kotimekko juttuja ;) Luulin että kengät näkyisi kuvissa paremmin, täytyy näköjään tehdä niistä ihan oma postaus.
      Kiitos :)

      Poista
  2. Jäänpä odottamaan postaustasi Vagabond-nilkkureista. Olen Vagabondin kenkien suurkuluttaja ja nilkkurit ovat ostoslistalla taas :). Hattuja aina ihailen muiden päissä. Itselleni ei sovi mikään päähine. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ollut aikaisemmin yhdet Vagabondit vuosia sitten ja olivat yhdet mukavimmista saappaista. Yhden päivän jälkeen nämä vaikkuttavat juuri siltä mitä odotin, trendikkäät mutta silti mukavat eli täyden 10 nilkkurit :)
      En nyt niin tiedä tuon hatun sopivuudesta mutta oli varsin kätevä kun unohdin sateenvarjon kotiin ;)

      Poista
  3. Odotan innolla mitkä VB:t olet valinnut! Postausta odotellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai etkö tunnistanut vielä kuvista :D Postaus tulossa :)

      Poista
  4. Mekon on kyllä niin ihania käyttää, pääsee ikään kuin puolet helpommalla miettimisellä. Upea mekko. Kiva teemaviikko ;) Teemaviikot on parhautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta. Nyt jo huomaan kuinka helppoja mekot ovat, en kuitenkaan usko että siirryn niihin kokonaan ;)
      Kiitos Maiju :)

      Poista
  5. Hei ihanaa, hattu! Tästä tuli kyllä lemppari mekkoviikon asuista tähän asti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig