maanantai 8. syyskuuta 2014

Aamuinen sade

idkuva


Sain Lumenelta kokeiltavakseni syksyn uudet Gel Effect Nude-sävyt. Itse tykkään käyttää nimenomaan nude lakkoja ja näissä lakoissa on täydelliset sävyt. Kaksi lakoista on mattapintaisia, kuvassa oikealla 33 Utuharso ja 34 Pilvipouta, joissa on huurteinen soft-touch pinta ja kaksi lakoista on metallipigmenttejä sisältäviä, kuvassa vasenmalla 35 Aamuinen sade ja 36 Himmeää valoa, joilla saa aikaan hemiäismatan tuloksen. Lumenen lakat ovat itselleni juuri sopivan kokoisia, eivät ehdi kuivua vaan saan pullon loppuun ja tykkään myös niiden leveästä siveltimestä, jolla saa helposti aikaan ammattimaisen lopputuloksen. Oletko sinä Nude lakkojen ystävä ja mitkä ovat omat suosikkisi ?
Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille !

Tuotteet saatu kokeiluun blogin kautta
Share:

20 kommenttia

  1. Mä olen nude huulipunan/kiilteen ystävä :))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh mä tykkään myös Nude punista, kiilteistä vähemmän, kun silloin hiukset tarttuu huuliin jos vähääkään tuulee

      Poista
  2. Nudet lakat ovat laiskan lakkaajan pelastus! Niissä eivät kulumat ja lohkeamat näy niin helposti;)
    Kaikki nuo kuvasi lakkojen sävyt ovat kauniita - erityisesti nuo mattapintaiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, aivan totta. Kesällä käytin paljon Lumenen Gel Effectin punaista lakkaa, se nimittäin pysyy ja pysyy eli sopii myös laiskalle lakkaajalle.

      Poista
  3. Nämä ovat kovin kauniita lakkoja ja ihania sävyjä. Tykkäsin kesäkokoelmastakin, näistä mahdollisesti kotiutan muutaman myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Mä olen ihan totaalisesti ihastunut näihin Gel Effect lakkoihin, niin helppoja levittää ja pysyvät hyvin sekä kauniita värejä. Niin ja hintakaan ei ole paha :)

      Poista
  4. Really nice post. Keep it up!!
    You are having really Lovely Blog. Keep visiting my blog. I will too. Dear

    My blog new post up, click it & comment

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much for your kind comment :)
      Sure i will visit to your blog too.

      Poista
  5. Olen kirkkaanpunaisen lakan ystävä. Meillä töissä ei voi kovin eksoottisia värejä käyttää, saatika mustaa, joka näyttää joskus muiden kynsissä kivalta. Nudeja tulee minun harvoin käytettyä, yleensä siis klassinen punainen on minun väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulle sopiikin punainen lakka :) Joo, en voisi kuvitella, että sinun työssäsi joku käyttäisi mustaa lakkaa :D Itse totuttelin kesällä punaiseen lakkaan ja ihastuin kyllä. Nyt syksyn tullen palailen näihin rakastamiini Nude sävyihin.

      Poista
  6. Kauniita ovat. Pitää käydä investoimassa. Onko teillä vinkkejä, miten saa kynsien vierestä irtoavat "lihatikut" pois. Kesällä kädet ja kynnet olivat hyvässä kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä :) Noista ''lihatikuista'' muistan joskus lukeneeni, että olisivat B-vitamiinin puutosta. Lapsena minulle sanottiin, että kädet pitää kuivata hyvin, niin niitä ei tule ;)

      Poista
  7. Kivan värisiä lakkoja, itse tykkään sekä pirteistä että nude lakoista, mutta kyllä ne hillitymmät ensin tyhjenevät, täytynee näitä tutkailla seuraavalla kauppareissulla, itsekin olen Lumenen lakoista tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos ihastuit näihin väreihin :) Minusta Lumenen lakoissa on yksi parhaista siveltimistä, sillä on niin helppo saada siistit kynnet.

      Poista
  8. Kauniit sävyt, ihan mun värejä ;)

    VastaaPoista
  9. Nudelakat ovat kyllä kauniita, mutta jostain syystä en osaa itse niitä käyttää. Minulla on aina niin tummia lakkoja itsellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun tyyliin tummat lakat kyllä sopiikin paremmin :)

      Poista
  10. Nää on ihanan värisiä, varmasti pakko ostaa jokin näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihania kaikki. Kiva että pidät näistä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig