perjantai 1. elokuuta 2014

What i wore

idkuva


Kesäpukeutumisen ehdottomasti kivoin juttu on kokovalkoiset asut. Tänään yllä Cosin väljä teeppari ja itsetuunatut H&M farkut. Päivällä juoksin kaupungilla Birkenstocit jalassa mutta illaksi vaihdoin yhdet lempikoroistani muutaman vuoden takaa. Mustat nahkaiset sandaalit ovat Zarasta ( instan puolella jo vilahtaneet @sarasblogi ) ja joka kevät ajattelen vieväni ne kirpparille mutta sitten en kuitenkaan raaski luopua niistä. Kengissä on pienen pieni platopohja, joten ovat aika mukavat kävellä. Näitä sandaaleita olen käyttänyt myös viileimmillä ilmoilla mustien sukkisten kanssa. Laukku on Rebecca Minkoffin Collection malliston ja olen taas opiinut käyttämään pikkulaukkua tai no ainakin lomalla se on riittänyt. Viikonlopusta on taas luvattu aurinkoinen ja lämmin - onko sinulla jotain erityisiä sunnitelmia vai valmistaudutko jo töihin paluuseen ?

T-shirt Cos  //  DIY jeans H&M  //  sunnies Ray-Ban  //  leather sandals Zara  //  bag Rebecca Minkoff Collection

Share:

8 kommenttia

  1. Kivasti samalla aikaa rennon rento ja tyylikäs asu. Ja nuo kengät, huokaus!
    Minähän en ole moneen kymmeneen vuoteen valkoisia housuja käyttänyt, mutta nyt ostin valkoiset farkut - ja se on ihan sinun syysi;)
    Ihania elokuun päiviä - minä olin jo välillä viikon töissä mutta nyt jatkan lomailua vielä pari viikkoa tytön asunnon remontin merkeissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hih hauska kuulla että sinullakin on taas valkoiset farkut ;) Ne on ihan must kesällä.

      Kuulostaa ihan mukavalta lomapuuhalta. Onnea tyttärelle uuteen kotiin !

      Poista
  2. Ihana asu <3, vaikka itselläni vierastankin kokovalkoista, tulee liiaksi sairaala mieleen. Ehkä haastan itseni siihen ensi kesänä ;) varsinkin, jos ensi keväänä haalin vain lisää mustavalkoista. Täällä on onneksi vielä yksi lomaviikko, vaikka ajatukset tuntuvat jo välillä sujahtavan työjuttuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna <3 Asusteilla siiä sairaala fiiliksestä pääsee eroon ;) Mustavalkoinen on ihana yhdistelmä, talvella enemmän mustaa ja kesällä taas valkoista, kuinka helppoa !

      No ihan sama täällä mutta nautitaan vielä viimeisistä lomapäivistä !

      Poista
  3. Ihanan tyylikästä ja samalla niin rentoa, tosi kiva teeppari!
    Viikonloppu menee veneillessä, ja ensi viikolla minulla on kolme vapaata ma-ke ja sitten vasta torstaina töihin, aikas kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta !
      Veneily viikonloppu kuulostaa kivalta :) Mukavaa loppulomaa sinulle !

      Poista
  4. Ihana kokonaisuus, kaikin puolin kauniin hillitty sellainen. Minä en oikein koko valkoista osaa, mutta sinulla se näyttää vaan niin kauniilta :)

    Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Itse vierasti myös ennen kokovalkoista asua, ajattelin että se sopii vain tummille :)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig