torstai 14. elokuuta 2014

On my wish list

idkuva


Pitkästä aikaa tein taas kollaasin. Tällä kertaa syksyn jutuista, joihin itse haluaisin pukeutua ilmojen taas kylmetessä. Kuvassa Acnen iso ja pehmoinen neule harmaana, jonka kyllä kelpuuttaisin vaatekaappiini. Harmaa neule on ostamisen sijasta sunnitelmissa neuloa itse. Mustan ohuen ja löysän pipon sen sijaan aion ostaa, samoin edelleen haikailen sen täydellisen mustan toten perään. Kollaasiin valitsin kuitenkin edullisen mutta kivan näköisen Mangon toten. Mustat syysnilkkurit löytyvät jo mutta ovathan nuo Pradan nilkkurit astetta makeemmaat kuin omani. Teeppareita ei voi olla liikaa ja tuossa Moschinon valkoisessa on hauska teksti. Calvin Kleinin sporttiset alusvaatteet sopivat hyvin arkisemman lookin alle ja ovat takulla mukavat. Revityt musta farkut viimeistelevät tämän rennon tyylin, tässä ne ovat Frame Denim. No, farkkuja voi helposti tuunata itsekin. Mitä sinun syksyn hankintalistallasi on ?

* Adlinks / Mainoslinkkejä

Share:

6 kommenttia

 1. Kaikkea ihanaa sun haavelistalta löytyy, itse voisin ottaa näistä suurimman osan myös omaan vaatekaappiin :) Omalla hankintalistalla on syksyn osalla lähinnä vain vaatteita, mutta haaveilen myös ihanista saappaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö vain ;) Mä haluaisin myös uudet nilkkurit, ihan kun niitä ei jo olisi . . .mutta talvi on niin pitkä että pitää olla monet saappaat . . . eikö ?:D

   Poista
 2. Onpa mukavan näköinen Mangon laukku. Ja toi t-paita on ihan paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mango taas yllätti, sieltä(kin) saattaa tehdä löytöjä. Teeppari on kyllä hauska :D
   Ja hei ihanna kun olet taas bloggerissa <3

   Poista
 3. Tosi kivoja juttuja olet kerännyt kollaasiin! Täytyy itsekin kohta virittäytyä syksytaajuudelle - se on oma lempparivuodenaikani myös pukeutumisen osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisimpa nuo kaikki <3 :) Syksy on niin hauskaa aikaa ja just pukeutumisen suhteen ennenkaikkea.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig