lauantai 14. kesäkuuta 2014

What i wore

idkuva

Ilta menoihin tykkään yleensä pukeutua mekkoon mutta joskus housut ovat kivaa vaihtelua. Tämä asu oli käytössä muutama viikko sitten ja jalassani on Victoria Beckhamin farkut. Nämä farkut ovat ne ykköset jos laitan housut ilta menoihin. Kuvat eivät tee oikeutta noille farkuille sillä väri on kauniin sininen ja lahkeessa on vetoketjujen lisäksi tuo hauska kimaltava kangas-suikale. Toppi alla on Dieselin ja siinä olkaimet menevät kaunnisti ristiin selässä. Topin etuosaan on ommeltu pieniä mustia koristekiviä. Hulmuavan ohut pitkä paituli on napattu joskus Gina Tricot alesta. Sieltä käyn yleensä ensin katsomassa jos tarvitseen juhla-asuihin jotain extraa. Niihin nyt ei kannata kovinkaan paljon rahaa käyttää sillä kenties käytän niitä vain muutaman kerran. Kuinka sinä pukeudut ilta menoihin ? Rentoa lauantaita kaikille !



Blouse Gina Tricot // top Diesel // jeans Victoria Beckham // heels Aldo
Share:

19 kommenttia

  1. Nätti asu , kiva tuo ohut pitkä pusero :)

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis asu :))

    VastaaPoista
  3. Kaunis asu ja mikä ihana paituli! Hurmaava.

    Kivaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  4. Mulla on yleensä iltamenoissa kesäisin mekko ja talvella mustat kapealahkeiset farkut sekä joku kiva toppi+ bolero/neuletakki. Kaunis asu, rennon siisit ja noi korkkarit, love it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään käyttää mekkoja. Kaunis kiitos :) Korkkarit ovat jääneet turhan vähälle käytölle, ovat kyllä aika ihanat.

      Poista
  5. Kyllä tuossa asussa kelpaa bilettää!

    VastaaPoista
  6. Miellyttävän näköinen kokonaisuus: pidin tuosta alla olevasta topista, jonka olkaimet näkyvät tuon hyvin laskeutuvan kauniin jakun tai takin läpi. Minusta tuo läpikuultavuus on kaunista. Ja nuo siniset farkut ovat kivat tuossa, koska ei ole ihan musta tuo kokonaisuus sitten.

    Omaan juhlapukeutumiseen vaikuttaa tilaisuuden luonne. Yleensä olen jotain esitystä seuraamassa ja sen mukaan sitten otan vaatteet. Viime lauantaina olin Tanssii ja soi -gaalaa katsomassa klo 21 ja mietinkin, että mitä laitan tuohon aikaan päälle. Täällä tuo viikko ei ole mitenkään muodollinen, ja Jorma Uotinen onkin sanonut, että tulkaa vaikka uimahousuissa, kunhan vain tulette. Minulla oli siis ne vanhat ohuesta puuvillasta tehdyt leveälahkeiset housut, jotka oli ostettu muutama vuosi sitten Ginan alesta, musta toppi, joka on oikeasti aluspaita ja ostettu muutamalla eurolla Berliinistä, kirpparilta ostettu läpikuultava luonnonvalkoinen Tazzian cropattu paita tai jakkunen, johon vain vaihdoin vanhat kuultavat eri pari napit. Olen sitä mieltä, että ihan sama mitkä rätit on niskassa, mutta se ei ole sama miten ne kantaa. Jos on ryhdikäs, mutta ei yliryhdikäs, positiivinen asenne, iloinen ilme ja luottaa itseensä, niin siihenhän ne ihmiset kiinnittävät huomiota. Toki pitää vaatteet olla siistit ja tilanteen mukaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Tilaisuuden luonne vaikuttaakin juhlapukeutumiseen paljon. Joskus vaan tuntuu että monet kulkevat arjet ja juhlat samoissa vaatteissa. Olen samaa mieltä ettei sillä mistä vaatteet on hankittu ole merkitystä vaan sillä miten niitä kannetaan. On kivaa jos ihmiset näkevät vaivaa pukeutumisen eteen :)

      Poista
  7. Tosi tyylikäs asu! Minä lähden yleensä mekossa iltamenoihin, mutta jos tiedossa on paljon tanssimista laitan yleensä housut. Eipähän ainakaan vahingossa paljastele liehuvan helman alta mitään ylimääräistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihan totta tuo mitä sanoit tanssimisesta :D Housuissa se on paljon varmempaa . . .

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig