lauantai 7. kesäkuuta 2014

Lingerie

idkuva


Pukeutuminen alkaa alusvaatteista. Aamuisin valitsen ensin asun ja sitten alusvaatteet. Arkisin käytän toppimaisia liivejä, joissa ei ole kaaritukia eikä toppauksia. Niitä on muuten yllättävän vaikea löytää. Kaikki kaupat ovat täynnä kaarituellisia ja topattuja liivejä. Olen niihin ihan lopen kyllästynyt. Ehkä moni muukin sillä jos jostain kaupasta löytyykin kevyitä liivejä on melkein mahdotonta löytää omaa kokoa. Instassa olen muuten törmännyt uuteen villitykseen, nyt pitää olla Calvin Kleinin alusvaatteet, ne joissa on brändin nimi resorissa ja sitä tietysti vilautetaan farkkujen vyötäröltä ainakin instakuvissa. Jokin aika sitten heitin pois vanhat olkaimettomat liivini ja tyttöjen kanssa kauppoja kierrellessä löysin edullisesti uudet. Samalla ostin uusia alushousuja ja ihastuin tuohon H&M pakettiin missä on mustat, valkoiset ja puuterinväriset housut. Ne ovat aika tarpeelliset monien kesäasujen kanssa. Farkkujen alla tykkään käyttää simppeleitä alusvaatteita sillä pelkään että pitsit ym. repeytyvät. Tarvitsen vielä uusia liivejä ilman kaaritukeja ja toppauksia sillä niitä minulla on jo laatikko täynnä. Joten vinkkejä otetaan vastaan. Muutenkin voi laittaa vinkkejä alusvaaate merkeistä. Mistä parhaat liivit urheiluun, arkeen tai juhlaan ?

Leppoisaa lauantaita !


Share:

12 kommenttia

  1. Marlies Dekkers! Aina päällä paitsi urheillessa. Aivan omaa luokkaansa

    VastaaPoista
  2. Itseni pitäisi lähteä alusvaateostoksille, sillä tarvitsen kipeästi pienempiä hepeneitä :) Yksi parhaimmista alusvaateostoistani on ollut paljon puhutusta Victoria`s secretistä, sillä en olisi voinut uskoa löytäväni niin loistavia mustia olkaimettomia rintsikoita, mitä löysin myyjän avulla viime vuonna New Yorkista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, alusvaatteet täytyy olla oikean kokoiset ja sinulla on paino pudonnut niin paljon että joudut varmaan uusimaan kaikki alusvaatteet :)
      VS alusvaatteet näyttävät kauniilta. Onko laatu myös hyvä ?

      Poista
  3. Itsekin etsin parhaillaan toppimaisia (mutta nättejä), toppaamattomia ja kaarituettomia rintsikoita. Törmäsin aiemmin keväällä yhteen jenkkiläiseen nettikauppaan, jossa oli aivan mieletön valikoima näitä eri malleissa ja eri väreissä, eikä hintakaan päätä huimannut. Nyt en kuollaksenikaan muista sen nimeä, mikä harmittää kovasti :/ jostain syystä en silloin aiemmin tilannutkaan ko. kaupasta mitään.
    Pidän myös brittiläisen What Katie Did -merkin rintsikoista, ne ovat enimmäksi osin toppaamattomia ja kaarituettomia. Ko. merkin idea on vintage-tyyliset alusvaatteet, ja ne onkin ommeltu ihan eri kaavan mukaan kuin mitä tänä päivänä. Olen tosi tyytyväinen WKD:n Cone Bra'han, joka antaa nätin, luonnollisen muodon ilman toppausta. Tämä malli ei myöskään luo "liian retroa" silhuettia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin vaikeaa löytää ? Miksi kaikissa liiviessä on toppaukset ja / tai kaarituet ? Kiitos tuosta vinkistä, täytyy katsastaa WKD- merkki. Juuri tuota luonnollista muotoa haluaisin liivien korostavan.
      Hih, mitenköhän mulle tuli tuosta rennosta silhuetista mieleen heti saksalais turistit ? :D

      Poista
    2. Haa, sivuhistorian huolellinen selaaminen auttoi: kyseesäs on Free People, ja tässä linkkiä juurikin niihin toppimaisiin rintsikoihin: http://www.freepeople.com/intimates-bras-bralettes/ Minusta aika nätti valikoima :) tässä muuten se WKD:n cone bra: http://www.whatkatiedid.com/en_eu/product/901-l6037-cone-bra?fes_prd_id=901 . Tuo malli tulee aika korkealle joten se ei käy avarien puseroiden kanssa, mutta olen kyllä ollut tosi tyytyväinen. Hirmu mukava malli ja luo juuri sellaista luonnollisen kaunista siluettia. Koot ovat sillä tavalla, että jouduin ottamaan yhtä pienemmän kuin mitä normaalisti käytän.

      Heh, liian rennot rintsikat eivät ole hyvä juttu jos tarvitsee extrapaljon tukea - ehkä stereotyyppinen saksalaisturisti ei aina tajua omaa tukitarvettaan :D kyllähän niitäkin näkyy, ja se ei ole koin tyylikästä.

      Poista
    3. Kiitos Heidi <3 Katsoin nuo sivut ja tuolla Free Peoplein sivuilta löytyi juuri sellaisia kuin olen etsinyt. Hienot valikoimat :)

      Juuri siksi se tyylikäs pukeutuminen alkaakin alusvaatteista ;) Hyvän asun voi pilata väärät liivit.

      Poista
  4. Minä ostan alusvaatteeni ulkomailta, Mark's and Speceriltä. Kaikki. Hinta-laatusuhde on kohdallaan joten niitä kannetaan kerralla sitten kasa. Tai tilaan netistä (toki siis samaa mallia ja kokoa, en uskaltaisi sovittamatta muuta tehdä). Tavallisista kaupoista kun en löydä ja erikoiskauppojen hinnat ovat niin päätä huimaavia verrattuna Britteihin, että kannan ennemmin rahani nettiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että olet löytänyt sinulle sopivan merkin ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Erikoiskaupoissa voisi jotain kivoja ollakin muttei ehkä sitä mitä nyt etsin. Ja hinnat niissä ovat tosiaan aika päätähuimaavia . . .
      Minulla on paljon La Senzan alusvaatteita sillä asuin ennen ihan lähellä kauppaa. Kuulin että se olisi myös Sellossa. Pitääkö paikkaansa ?
      Täytyy tutkia netin tarjontaa. Haluaisin kuitenkin sovittaa livejä ja palautus rumba ei oikein kiinnosta.

      Poista
  5. Minulla on ehkä onnettomin alusvaatevarasto ikinä :)
    En jotenkin ikinä raaski panostaa niihin, kun ovat siellä vaatteiden alla jemmassa. Rintavarustuskin on sen verran maltillinen, ettei se kauheasti tukea edes tarvitse. Nyt sentään ostin parit nätit pitsiliivit kesätoppien kanssa käytettäviksi, tosin nekin ihan vaan Lindexiltä enkä alusvaateliikkeestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan aika yleistä tuo ajattelu että eiväthän ne mihinkään näy :) Itse valitsen arkeen alusvaattet mukavuutta ajatellen ja tietysti mietin sitäkin miten näkyvät ulospäin siis lähillä minkälaisen muodon antavat. Lindexiltä olen löytänyt juuri niitä toppimaisia liivejä.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig