torstai 26. kesäkuuta 2014

Black Swan

idkuva

Tämän päivän kokomustassa asussa on muutama vaatekaapin kätköistä kaivettua juttua, jotain paljon täällä nähtyä ja jotain ihan uutta. Nahkatakki oli tietysti taas päällä mutta siitä syytän yksinomaan kurjaa ilmaa. H&M lyhytlahkeiset puuvilla housut olen jo moneen otteeseen esitellyt täällä ja edelleen etsin uusia samanlaisia tuloksetta. Vaatekaapin kätköistä kaivoin esiin Pretty Ballerinat, joita käytin viime kesänä todella paljon muttta ovat nyt jotenkin unohtuneet muista ballerinoista puhumattakaan. Marjukan uuden laukku hankinnan innostamana kaivoin esiin oman Chloén Marcien ja taitaa olla toinen kerta tänä kesänä kun laukku keikkui käsivarrella. Ihan uutta sen sijaan on musta collagepuseroni, jonka sain valita tanskalaisen uuden netissä ja kotikutsuilla myytävän brändin Black Swan Fashion sivuilta. Kaikki mustan ystävät käykäähän kurkkaamassa heidän sivujaan, sillä tarjolla on nimen mukaisesti pääosin mustia rentoja vapaa-aikaan ja miksei töihin sopivia vaatteita. He etsivät myös myyntikonsulentteja Suomesta, joten jos kiinnostaa saada lisäansioita muodin parissa on siihen nyt mahdollisuus. Oma collarini on tuollaista väljää mallia ja siinä on pieni vetoketju niskassa, melko avara pääntie sekä takaa pyöreä helma joka on hitusen pidempi kuin etukappale. Edessä on vielä vahapintainen neliön muotoinen painatus jonka on tarkoitus pesussa muuttua hieman kuluneen näköiseksi. Materiaali on puuvillaa ja polyesteria. Nyt Black Swan Fashionin sivuilla  on myös alennusmyynti, joten heidän vaatteisiin on mahdollisuus tutustua edullisesti. Tunnelmallista torstai-iltaa !

Collage sweater Black Swan Fashion  ( saatu )   //  leather jacket Karl Lagerfeld ( XO Clothing )  //  cotton cropped pants H&M  // shoes Pretty Ballerinas  //  sunnies Carrera ( saatu )  //   bag Chloé Marcie


Share:

19 kommenttia

  1. Kiva paita - ja mustan ystävähän lähtee tutkimusretkelle, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olenkin. Minusta aika kivan tuntuisia vaatteita ja iso plussa siitä että melkein kaikki on mustaa :)

      Poista
  2. Toi laukku on kyllä todella kaunis. Tähän säähän kyllä sopii hyvin tumma sävy pukeutumisessakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se. Ihan totta, tuntuu niin syksyiseltä . . .

      Poista
  3. Mukavan näköinen tuomuusi collegesi. Kokomusta asu on aina niin mun mieleen!

    VastaaPoista
  4. Huomasin instakuvistasi pari päivää sitten tämän musta joutsenen ja se vaikutti todella mielenkiintoiselta. Täytyypä vielä tutustua tarkemmin koska musta on aina uusi musta! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instan puolella olen aina nopeampi ;) Musta on ihan lempparini ja tälläinen brändi missä melkein kaikki vaatteet ovat mustia on kiva :)

      Poista
  5. Tuo Marcie on sykähdyttävä. :) Ostitko sen Suomesta,

    Luxbag -liikekö niitä myi vai mikä? Katselin just sitä vaaleanharmaata versiota Mytheresasta, aiai miten tekisi mieli mutta siihen hupsahtaisi koko talven vaate- ja asustebudjetti kerralla! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se :) Omani ostin Nina's liikkeestä Bulevardilla. He myyvät Chloéta Suomessa. Kevällä siellä ainakin oli kauniin vaalean sininen Marcie Medium mutta myös muita pienempiä ja edullisempia Marcieita.

      Poista
  6. Tuo paita on tosi kaunis :) Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  7. Tyylikäs asukokonaisuus<3 Tuo paita on niin kiva:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Paita on aika hauska ja sopiva juuri näille ilmoille :D

      Poista
  8. Onpa kivannäköinen paita, täytyypä käydä kurkkaamassa heidän sivujaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta heillä oli aika kivoja juttuja ja nyt alennusten aikaan eivät ole hinnoilla pilattuja.

      Poista
  9. Tykkään kovasti tyylistäsi, kivoja asukokonaisuuksia!!
    Minäkin ihastuin Black Swan Fashionin vaatteisiin. Tänään kirjoitin niistä postauksenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ! Black Swanilla on kivan rentoja vaatteita ja iso plussa siitä että ovat pääosin mustia. Täytyykin käydä kurkkaamssa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig