lauantai 24. toukokuuta 2014

What i wore



Instassa jo vilahtanut raitapaita-asu tältä viikolta. Omat valkoiset farkkuni ovat muutaman vuoden takaa ja koko on ehkä hieman liian iso itselleni tai ainakin ne ovat käytössä löystyneet. Toisaalta ovat mukavat kuumalla ilmalla, sillä itse inhoan kiristäviä vaatteita helteellä. Olen jotenkin jumittunut tuohon By Malene Birgerin kassiin. Se on niin helppo käytössä ja sopii kaikkiin asuihini. Ehkä jo vähän tylsää. Helteistä lauantain jatkoa teille kaikille !

Shirt Lindex // jeans Current Elliot // bag By Malene Birger // sandals Birkenstock // sunnies Ray-Ban
Share:

20 kommenttia

  1. Ei ole ollenkaan tylsää tuon kassin kanssa - se vaan tosissaan sopii kaikkiin sinun asuihisi ja on upea. Ja totta - kesähelteillä ei saa olla liian tiukat vaatteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se sopii :) Tiukat vaatteet kuumalla ovatkin epämukavat :D

      Poista
  2. Ihana asu. Sä oot niin freschin näköinen ;)

    VastaaPoista
  3. Raidat on niin pop :).

    VastaaPoista
  4. Rentoa ja mukavaa! Ja voi, toi kawsi, ei tylsä ollenkaan. Tykkään tosi paljon kuosista, se jotenkin on puhutellut mua alusta asti! Huivia olen hypistellyt, mutta pikkuiselle clutchille olis enemmän käyttöä...

    Jännittävää lauanrai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mapsi :) Kuosi on ihana ja myös mnä olen katsellut niitä huiveja. Clutchit ovat myös kivoja.

      Poista
  5. Oi kun kaunis kokonaisuus, samanlaista mietin äidin synttärijuhliin tänään. Rentoa yhdessäoloa kun on luvassa.

    Kaunista sunnuntaina jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Valkoiset farkut on vaan niin kivat kesällä ja raidat nyt on ihania aina ;)

      Poista
  6. Täältä myös iso peukku asulle! Tuo bMB-kuosi on tosi ihana, mäkin olen katsonut sitä pientä pussukkaa kaihoten. Lauantaina mullakin oli valkoiset farkut - niistä ei voi saada tarpeekseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka. Tuosta laukusta on tullut ihan ykkös suosikkini :) No, valkoisiin farkkuihin ei kyllä voi kyllästyä ja miten monta asua niidenkin ympärille voi rakentaa.

      Poista
  7. Heips! Pakkokysyä sultavielä tuosta laukusta: onko valkoinen ihan puhtaan valkoista vai vähän murrettua? Sain eilen oman bMB pikkulaukun päinvastaisissa väreissä ja se olikin aika beige, ei siis puhtaan valkoinen...nyt mietin, että palauttaisko...jos vaikka ostais sen kuitenkin mustana jos siinä on valkoinen puhtaan valkoista? Siis lumi vs kerma... kiitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mapsi ! Omassa laukussani valkoinen on mielestäni ihan puhtaan valkoinen. Vertasin sitä valkoisiin kännykkä kuoriini, siis mulla on ne bMB kännykkäkuoret ja huomasin että ero on ihan selvä. Kännykkäkuoreni ovat selvästi kerman valkoiset kun taas mustassa laukussa oleva valkoien on ihan oikea valkoinen.

      Minusta sinulle sopisi musta laukku hyvin. Käytät aika paljon mustaa ja sitten se sopisi myös hyvin kirkkaampiin väreihin. Tosin ainakin tässä omassa kassissani vuori on vaaleanpunainen, miten pikkulaukussa ?

      Poista
  8. Jep, vuori on vaaleanpunainen myös pikkulaukussa. Äh, sieltä mistä laukun tilasin, ei ollut mustia enää...no, ehkä pidän tuon, vaikka se vähän riiteleekin puhtaan valkoisen kanssa..kun melkein sen yhdistän muutoin mustaan asuun... laukku oli siitä kiva, että olkahihnan sai pois ja voi käyttää clutchina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on ihan kiva myös ja sopii kesään. Minusta laukut joita voi käyttää monella tavalla ovat ihan parhaita :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig