perjantai 30. toukokuuta 2014

Glam Lights



Yhteistyö L`Oréal Parisin ja Indiedaysin kanssa. Bloggaajien päivässä tutustuin L`Oréal Parisin uutuustuotteeseen Préférence Glam Lightsiin ja sain sitä kokeiltavakseni. Indiedays sivulla on nyt L´Oréal Parisin hiustrendejä ja värjäysinfoa. Siellä on myös arvonta, jossa 50 voittaa Préférence Glam Lights värin itselleen. Arvontaan voit osallistua täällä. Kannattaa käydä kurkkaamassa kivoja vinkkejä ja osallistua samalla arvontaan.
Normaalisti käytän L`Oréal Parisin Préférence Blondissimes 01 ja se on ollut oma värini vuosikausia. Nyt halusin kokeilla tätä uutuustuotetta, jolla tehdään vaaleita raitoja hiuksiin. Pakkauksessa on mukana harja, jossa on ikäänkuin koloja. Näihin koloihin levitetään väriä harjalla  ja vedetään pystysuunnassa raitoja hiuksiin. Kuulostaa varsin helpolta ja onkin sitä. Värin annetaan vaikuttaa 25-45 minuttia ja sitten se pestään pois. Itse tein kokeilun yhdessä tyttärien kanssa ja tarkoitus oli ottaa myös makin off-kuvia, mutta kuvauksesta ei tullut mitään, sillä sekä värin levittäjä että kuvaaja lopulta osallistuivat värjäykseen ja niin jäivät kuvat ottamatta.

idkuva


Omat vinkkini L`Oréal Paris Préférence Glam Lightsin käyttöön ( sopivat myös yleensä kotivärjäykseen )

  • Tutustu pakkauksen ohjeeseen huolellisesti ja noudata niitä. Jos joku toinen levittää värin, pyydä myös häntä lukemaan ohjeet läpi ja kerro minkälaista lopputulosta haetaan.
  • Pukeudu vanhaan t-paitaan siltä varalta, että väriä tippuu. Itse olen oppinut levittämään värit ilman tippumista, mutta varmuuden vuoksi laitan ylleni aina teepparin, jonka pilalle meno ei haittaa vaikka mitä tapahtuisi.
  • Tee värjäys kylpyhuoneessa. Jos sinulla on siellä matto, poista se värjäyksen ajaksi.
  • Muista käyttää pakkauksessa mukana tulevia suojakäsineitä.
  • Jos et ole aikaisemmin käyttänyt värejä, kokeile ensin kestääkö ihosia väriä.
  • Älä anna lasten värjätä hiuksia. Alle 16-vuotiaiden päänahka on vielä niin pehmeä, että värjäys ei ole hyväksi.
  • Älä ylitä pakkauksessa annettua vaikutus aikaa. Varsinkin vaaleiden värien kanssa tulee olla varovainen.
  • Harjan tulee ollaa pystysuunnassa Glam Lights raitoja tehdessä.
  • Jos haluat raitoja myös hiusten alle, nosta osa hiuksista ylös ja levitä alimmaisiin hiuksiin harjalla kevyesti väriä.
  • L´Oréal Paris Glam Lights paketti on riittoisa ja lyhyille tai puolipitkille hiuksille paketista riittää kahdelle.


Ja tässä lopputulos. Hiuksistani tuli ihanan vaaleat. Ehkä levitimme väriä hieman liikaa ja raita- efekti ei ole niin näkyvä, mutta itse olen tyytyväinen lopputulokseen. Noissa ohjeissa mainitsin, että värin levittäjälle pitää tehdä selväksi millaista lopputulosta haetaan ja tyttäreni eivät ymmärtäneet tätä raitajuttua, kun tavallisesti olen tehnyt koko värjäyksen ja näin väriä tuli aika paljon. Kiva kesä-look kuitenkin syntyi. Jos siis haluat ihan kevyitä raitoja ei väriä kannata levittää kovinkaan paljon ja näin pakkauksesta riittää lyhyisiin tai puolipitkiin hiuksiin varmasti kahdelle. Kokeilussa ollut L´Oréal Paris Préférence Glam Lights väri oli itselläni kolmesta väristä vaalein eli 1. Oletko sinä kokeillut kotivärjäystä ?


Share:

18 kommenttia

  1. Olen värjännyt vuosia itse hiukseni ja olen todella tyytyväinen :) Kauniit kesähiukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun sen oppii se on niin helppoa ja saa sitä mitä haluaa :) Kiitos.

      Poista
  2. Mä värjään 90% hiukset itse! Lapsille olen tehnyt raitoja ja värjäillyt koko kuontaloa myös. Hyvin se onnistuu. Ainoa mikä itsellä on, kun värjään mustalla... saa olla aika varovainen veskissä ;)
    t,. Mapsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voin vain kuvitella miten vaikeaa mustan värin kanssa on. Saa olla todella varovainen ;)

      Poista
  3. On kyllä hyvä sävy. Totta, että "raitoja" on laitettu runsaalla kädellä, mutta hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on kaunis. Taidettiin vähän innostua ;) Kiitos.

      Poista
  4. Kivan väriset hiukset. Ja kyllä - täällä on värjäilty hiuksia enemmän vähemmän onnistuneesti jo vuosikymmeniä. Taannoin päätin, että nyt loppui juurikasvun värjäily ja kasvatin takaisin oman värini. Ja odottelin aurinkoraitoja. Joita ei sitten tullut. Syynä se, että nykyisissä hoitoaineissa on tuo aurinkosuoja;) Joten pitkällisen taiston jälkeen otin taas raidat nyt keväällä. Raidoissa ei tuo juurikasvu näy yhtä hyvin ja ne eivät rasita hiusta ihan yhtä paljon kuin koko blondaus. Mutta ensi kerralla taidan kokeilla tätä tuotetta - on nimittäin tuo raidoituskin aika sikakallis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinulla on sitten kokemusta tuosta värjäilystä. Totta ettei raidoissa juurikasvu näy niin häiritsevästi ja ainakin kesällä se on kiva vaihtoehto. Tätä tuotetta voin kyllä suositella, raidat oli todella helppo tehdä mukana tulleen harjan ansiosta.

      Poista
  5. Mä värjäsin kans samaisella tuotteella raitoja jokin aika sitten, ja on pakko kehua tuota harjaa, joka paketissa on mukana! Tosi näppärä ja raidoista tuli todella tasaiset ja luonnolliset. :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harja on kyllä todella hyvä. Varmasti laitan tätä uudestaan, niin helppoa oli. Mutta taidan tedä sen itse ja jättää tyttäret kylppärin ulkopuolelle, nyt raitoja tuli vähän liikaa :D

      Poista
  6. Ihanan luonnollisen näköiset hiukset. Upea väri.

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana väri! Minäkin olen värjäillyt hiuksia erittäin usein kotona - tai mökillä! Mielenkiintoista, joskaan ei kovin ekologista, on yrittää huuhtoa väriä kylmässä järvivedessä. Nimim. Kokemusta useana kesänä

    VastaaPoista
  8. Mä olen katsellut joskus aikaisemmin tätä raitaväri -systeemiä. Olen aina värjännyt koko pään, tai siis juuret. Raidoittaminen saattaisi olla hiuksille vähemmän rasittava vaihtoehto, jos niitä tekisi vähemmän. Kauniin vaalea lopputulos hiuksissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kivalta vaihtoehdolta nämä raidat tuntuvat ja tosiaan luonnon valossa kyllä näkyvät enemmän. Ensi kerralla sitten laitamme raitoja vähemmän :D

      Poista
  9. Kaunis, todella kaunis väri! Minä värjäsin vuosia itse, nykyisin sen tekee kampaaja. Totesin, että se on vaan parempi jos sen tekee ammattilainen joka tekee sen kun se, että räveltäisin itse. Johan sitä tuli 10 vuotta rävellettyä ja joka kerta inhosin sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minusta taas on kiva laittaa väri itse. Ei tarvitse varata aikaa kampajalle ( niitä on niin vaikea saada ) ja värin voi laittaa silloin kun itselle sopii. Viimeksi kun laitatin värin kampaajalla, olin niin väsynyt että nukahdin kampaamon tuoliin mutta oli pakko mennä kun aika oli varattu . . .Tulos oli kyllä upea mutta hinta aivan kauhean korkea :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig