keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

What i wore

idkuva


Kun elämässä on kiirettä on paras pitää asut mahdollisimman yksinkertaisena. Tämän viikon olen kulkenut tutussa yhdistelmässä eli Acnen farkuissa ja S. Marlonin kashmir neuleessa. Ulkona on tuntunut sen verran viileältä, että useina aamuina trenssin sijaan päälle on eksynyt Mangon välikausitakkini. Keväistä fiilistä asuun on tuonut valkoiset Converset. Perus simppeli asu, jossa viihdyn enenmän kuin hyvin. Huomenna on muuten tiedossa jotain kivaa teille, joten pysykäähän kuulolla !

Cashmer sweater S. Marlon, jeans Acne, coat Mango, scarf Isabel Marant Étoile, sunnies Ray-Ban, sneakers Converse, bag By Marlene Birger
Share:

12 kommenttia

 1. Beautiful coat darling! :) Love your look!
  visit me soon on http://pearlinfashion.blogspot.com/2014/04/sunshine-neon-dress.html

  VastaaPoista
 2. Tosi makee asu taas! Minä värjöttelin alkuviikon ihan liian kylmissä vaatteissa, tänään puin sitten suosiolla vähän paksumman takin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan sama minullakin, alkuviikon värjöttelin liian vähissä vaatteissa.

   Poista
 3. T Y K K Ä Ä N Sara :)!! Nyt pitää lähettää lämmin halaus myös- kaiken kiireen keskellä :)! Aurinkoisia terkkuja Costa del Solilta honey!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna halauksista <3 Aurinkoisia terkkuja myös sinulle sinne Espanjan auringon lämpöön :)

   Poista
 4. Voi kun kaunis kokonaisuus, tykkään suuresti. Puin tänään kanssa lyhyen villakangastakin aamusta päälle, viittamallisen. Ei tarvinnut palella enää sen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia :) Villakangastakki on ihan hyvä valinta vielä, aamut ovat kylmiä.

   Poista
 5. Tyylikäs, mutta samalla rento kokonaisuus. Olen tulossa kahden viikon kuluttua Suomeen ja juuri mietin tätä takkionglemaa. En nimittäin haluaisi hikoilla talvitakissa tai palella kesätakissa. Kenkiäkin pitää miettiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Riippuu aika paljon siitä minne päin olet tulossa ja kahdessa viikossa ilma saattaa muutua kovastikin :) Tervetuloa Suomeen <3

   Poista
 6. Tsiii, näyttääpä hyvältä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig