lauantai 26. huhtikuuta 2014

MANSUR GAVRIELMikä ihmeen Mansur Gavriel kysyt varmaan ? Itse törmäsin tähän uuteen laukkumerkkiin yhdessä  lempiblogissani talvella ja pitkään vain tyydyin ihmettelemään outoa merkkiä, kunnes eräänä päivä klikkasin itseni merkin kotisivuille ja ihastuin totaalisesti laukkujejn yksinkertaiseen mutta silti tyylikkääseen ilmeeseen. Rachel Mansur Los Angelesistä ja Florianan Gavriel Berliinistä tapasivat New Yorkissa 2010 ja yhteisen unelman siivittämänä perustivat tämän laukkumerkin 2012. Nopeasti näistä laukuista tuli se haluttu must have-tuote ja todellakin nämä laukut ovat loppu kaikkialta. Laukut on esitelty Purseblogissa ja Fashionistan sivulla neuvotaan kuinka kaikkialta loppuun myydyn laukun voi onnistua saamaan. Onneksi kuitenkin suuren suosion ansiosta tulossa on Mansur Gavrielin oma nettikauppa loppukesällä. Jos kiinnostuit näistä kaunottarista ja harmittelet niiden loppumista kaikkialta, ei kannata kuitenkaan masentua, sillä huhun mukaan näitä olisi tullut myyntiin muutama Galleria Esplanadin Collage The Shopiin. Ihastuttavatko laukut sinua ja mitä olet mieltä tälläisistä must have-buumeista ? Aurinkoista lauantaita teille kaikille !
Kuvat MANSUR GAVRIEL
Share:

10 kommenttia

 1. Tykkään, parasta juuri tuo yksinkertaisuus. Mihin hintaluokkaa sijoittuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nämä ovat kauniita. Hinnat ovat n. 400 € ja 600 € välissä riippuen koosta, clutchit parin sadan euron hintaisia.

   Poista
 2. OOh, täälläkin ollaan kuolattu MG:n laukkujen perään jo pieni ikuisuus! Juuri tuo pelkistetty muotoilu (ja logottomuus) ihastuttaa <3 Harmi, että nämä mallit on ainakin NaP:lla koko aika loppuun myyty :/ Eli ihanaa jos oma nettikauppa avataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on kyllä niin ihania. Vahvasti ehdolla kun ostan tulevaisuudessa uuden tote-laukun. Nettikauppa on hyvä juttu, koska ovat joka paikasta loppu. Nyt niitä on kuitenkin muutama myynnissä Collage The Shopissa :)

   Poista
 3. Onpa tosi tyylikkäitä laukkuja! Tykkään tuosta pelkistetystä ulkomuodosta kovasti. Vaikuttavat oikein laadukkailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain. Tuollainen olisi aika kiva juuri tuon pelkistetyn ulkomuodon vuoksi ihan arkilaukuksi :)

   Poista
 4. Omaan makuuni himpun pelkistettyja, tosin nain jossain sellaisen MGn pussukkalaukun joka jai kutkuttelemaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä aika yksinkertaisia :) Se pussukkalaukku ilmeiseti onkin se kaikista suurin hitti ;)

   Poista
 5. Bongasin tuon bucket bagin Bazaarin sivulta ja ilahduin kun huomasin, että Collage saa niitä valikoimiin. Kävinkin viikonloppuna katsomassa noita livenä. Mustat mallit olivat heti menneet tietenkin. Plussaa kevyestä nahasta ja hinnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on niin kauniita laukkuja :) Yllätyin kyllä kun kuulin, että niitä on nyt myös Suomessa. En yhtään ihmettele, että musta ovat menneet heti kaupaksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig