maanantai 7. huhtikuuta 2014

Green



Laitoin parvekkeelle ensinmäiset kukat ja sateisesta ilmasta huolimatta heti tuntui kuin kesä olisi hiukan lähempänä. Parveke sen sijaan ei ole vielä valmiina kesään. Vanhan parvekkeen matto on aivan väärän muotoinen ja muutenkin uusi parveke vaatii ehkä hiukan eri tyyppistä sisustusta kuin entinen. Vanhan parvekkeeni kuvia voit käydä kurkkaamassa tästä linkistä. Onko sinun parvekkeesi / pihasi valmiina kesään ?
Kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille !
Share:

16 kommenttia

  1. Ihania kukkia. Kyllä se kevät tulee. Ihanaa viikkoa sinulle Sara.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) No tuleehan se ;) Kiitos samoin sinulle Maiju <3

      Poista
  2. Kummasti vihreän laittaminen parvekkeellle tekee heti kevään ja onnellisen mielen! Meillä on kolme ruukkunarsissia tuomassa piristystä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukilla ja kasviella on ihmeellinen voima :) Keltaiset narsissit ovat myös kauniita ja keväisiä.

      Poista
  3. Ei viela valmiina, mutta valmistelut aloitettu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ehtii ;) Mullakin vasta nämä kukat partsilla.

      Poista
  4. Oi, miten ihania helmihyasintteja! Kuulemma tulppaanit kukkii meidän partsilla…itse en ole vähään aikaan ehtinyt käydä kotona :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakn nuo ovat kauniit. Voi ei, täytyykin tulla kurkkimaan sun blogiin missä oikein viiletät nyt :)

      Poista
  5. Mä olen myös miettinyt, että koskaa uskaltaa laittaa narsisseja ulos. Niin tekisi mieli, mutta vielä on sen verran ollut pakkasta yöllä, että lienee parasta odottaa vähän. Eksyin blogiisi sattumalta ja jäänkin seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kn löysit tänne Saga :) Sinullakin on hurjan kiva blogi.
      Ostin nuo ihan K-kaupasta ja siinä paketissa luki, että voivat kestää jopa -10 asteen pakkasta, en kyllä oikein usko :D

      Poista
  6. Ihania vihreitä! Mieli tekisi jo itsekin laittaa jotain lasitetulle terassillemme, mutta täytyypi varmaan odotella että palaudun reissusta...:)

    Kaisa-Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö. Hih, mullakin meni muuton kanssa niin voimat, etten heti ostanut noita vaikka ennen muuttoa olin varma, että haen ne heti kaupasta :D Kukkien ostoon tarvitaan kyllä oikeanlainen olo ;)

      Poista
  7. Kauniita kukkia! Meidän parveke ei ole sitten niin ollenkaan valmis, mutta ollaan kovasti katseltu jo kalusteita sinne mimmoisia halutaan. Ensimmäinen kunnon parveke, niin menee miettiessä, mitä sinne halutaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kuulostaa niin ihanalta, että laitatte ekaa omaa partsia <3 Kannattaa rauhassa miettiä mitä sinne haluaa ja kun ostatte tuoleja, kokeilkaa myös miltä niissä tuntuu istua. Joskus olen kylässä käydessäni joutunut istumaan kauniilla mutta niin epämukavilla puutarhatuoleilla :D

      Poista
  8. Meillä on pieni piha ja katettu terassi, ja ne ovat kyllä vielä ihan hävettävän kamalassa kunnossa talven jäljiltä... Taitaa olla pääsiäisloman hommia siistiä piha edustuskuntoon, ehkä jotain alkukevään kasvejakin ostaa pihalle.

    VastaaPoista
  9. Minä olen uusi parvekkeen omistaja :) Luovutaan pihasta ja terassista ja siirrytään lasitetulle parvekkeelle.. tai meillä tulee olemaan kaksi pareveketta, sisustus on ihan vaiheessa.. :) Istuinryhmä on jo ostettu isompaan ja pienempään tulee aamukahvipaikka.. Kaikkea kivaa somistusta nyt katson sillä silmällä.. Lasitetulla parvekkeella on tosiaan pidempi käyttöaika kun pelkällä terassilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig