lauantai 15. maaliskuuta 2014

What i wore

idkuva


Aamulla yritin tehdä postausta mielenkiintoisesta rasvaan liittyvästä tilaisuudesta, jossa kävin toissaviikolla. Sitten kesken kaiken iski hirveä migreeni  ja postauksen teko siirtyi odottamaan parempaa ajankohtaa. Nyt olon vähän parannuttua, ajattelin jakaa kanssanne asukuvat eiliseltä. Auringosta huolimatta tuntui, ettei kovin keväiset vaatteet ole järkevä ratkaisu ja päädyin pukemaan ylleni Acnen merinovillaisen mekon yhdessä korollisten nilkkureiden kanssa. Jottei asu tuntuisi niin talviselta vaidoin villahuivin Guccin silkkiseen huiviin. Pitkästä aikaa laukkuna oli Louis Vuittonin Speedy. Omani on Epi nahkaa, sillä minusta Speedy on ihanan mallinen laukku, mutta koska rakastan mustaa yli kaiken halusin myös Speedyni mustana. Valitettavasti Speedyä ei enään valmisteta Epistä, muita kivoja malleja toki tästä erittäin hyvin Suomen säihin sopivasta kestävästä nahasta saa edelleen. Itse olen miettinyt myös lompakon hankkimista Epi nahkaisena.  Rentoa lauantaita !

Merino wool dress Acne, scarf Gucci, wool coat Marc by Marc Jacobs, leather ankle boots Mango, sunnies Ray-Ban, bag Louis Vuitton Epi Speedy
Share:

16 kommenttia

  1. Kaunis asu , hyvä yhdistelmä . Olipa kiva lukea suosikkibloggaajistani kuten sinusta Ilonasta :) Nyt vasta ostin lehden enkä enää muistanutkaan , että sinusta on juttu siinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hih, kiva ylläri varmaan kun löysit tuttuja naamoja lehdestä ;) Ilonassa oli paljon kivoja juttuja mielestäni, toivottavasti sinäkin tykkäsit :)

      Poista
  2. Ihana tuo neljäs kuva! Huivi täydentää hyvin tuota asua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Huivi tuntui hyvältä valinnalta paksujen villahuivien jälkeen :)

      Poista
  3. Hei, nyt näkyy vähän paremmin! Kiitos!

    VastaaPoista
  4. Ihana ihana asukokonaisuus :) Mä voisin ottaa sun koko vaatekaapin itselleni, taas sen huomaan, heh. Niin elegantti olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne Malia :) Hih, no niin mäkin voisin ottaa sun vaatekaapin itselleni. Tuo mekko / tunika on muuten aika vaarallinen vaatekappale, sillä voisin pukeutua siihen joka päivä ;)

      Poista
  5. Kaunis kokonaisuus, pidän tästä suuresti. Nuo kengät ovat kertakaikkisen ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Joo, nilkkurit ovat myös omat lempparit, en olisi uskonut, että Mangosta löytää näin ihanat saapikkaat. Ostin ne vielä alesta, joten hintaa oli muistaakseni vain 30 € :)

      Poista
  6. Onpa kiva asu! Täytyypä kaivella silkkihuivivarastoja pikaisesti..
    Blogissa on sinulle haaste!
    Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia ! Silkkihuiveja on kiva käyttää keväällä, eivät ole liian kuumia mutta kuitenkin suojaavat vähän :)

      Kiitos, käyn kurkkaamassa :)

      Poista
  7. Kaunis kokonaisuus, tuo huivi on niin herkullisen värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Huivin väri on aika kiva, sopii yllättävän hyvin moneen asuun.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig