keskiviikko 12. helmikuuta 2014

On my wish list

idkuvaVaikka urheiluvaatteissa on paljon värejä valittavana, suosin itse mieluiten mustaa, harmaata ja valkoista. Ei varmaan mikään yllätys. Omasta vaatekaapista löytyy myös hieman pinkkiä ja armeijanvihreää urheiluvaatteissa. Tähän kollaasiin kokosin joitakin juttuja joita haluaisin juuri nyt. Uudet juoksukengät, urheiluliivit ja juoksutrikoot löytyvät omalta ostoslistaltani ennen kevättä. Miten sinä pukeudut urheillessasi, entä onko sinulla oma suosikkimerkki ?

Adlinks /MainoslinkkejäShare:

20 kommenttia

 1. Mulla on etsinnässä uudet juoksulenkkarit. Ja haluaisin jotkin oikein värikkäät. Jopa keltaiset voisivat olla kivat. Sellaiset lenkinpiristäjät :). Tietysti juoksukengissä ensin tulee se oikea istuvuus, mutta väri on tärkeä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se melkein musta on, mitä eniten urheiluvaatteissa käytän. Nyt tosin hankin itselleni kauan himoitut Better Bodiesin teepparin ja salitrikoot camo-kuosissa+mustassa. Ihan oikein räväytin ;)
   Kesäksi tekisi mieli hankkia mikroshortsit juoksulenkeille ja joku toppi. Jotenkin ihastuttaa nyt tuo sitruunan keltainen tai vaalea lime! Että jotakin sellaista voisi ajatella...

   Poista
  2. Nyt onkin upean värikkäitä lenkkareita. Ehkä ne innostavat myös lähtemään lenkille useammin :)

   Poista
  3. Wow Mapsi ! Better Bodiesin vaattet ovat minunkin lemppareita ja itselläni on yhdet camo shortsit, muut taitaa olla sitten turvallisesti mustaa.
   Topeissa on kiva räväytellä väreillä, niitähän pitää kuitenkin olla useita. Lime kuulostaa aika hauskalta :)

   Poista
 2. Thankyou for your lovely comment on my blog darling!
  Sure we can follow each others, I'm already following you, now it's your turn ;-) kisses
  www.inthecheckoutline.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You're welcome. Following you now :)
   Kisses sweety !

   Poista
 3. Minun Karhun M2 juoksulenkkarit on oranssit. Talvisemmat juoksukengät on musta/siniset. Nyt harmikseni sain kuulla että M2 -mallia ei enää tehdä. Miten epäreilua joutua sovittelemaan jotain uutta, joka olisi niin juuri itselle sopiva ja istuva. Lenkkarin pitää olla HYVÄ, eikä vaan melkein hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssit lenkkarit kulostaa hauskoilta :) Toivotaan, että löydät jotkut muut hyvät lenkkarit tilalle. Juoksukengissä tärkeintä on, että sopivat omalle jalalle ja että niillä on mukava juosta.

   Poista
 4. Ihan perusmusta tuollainen takki olis kiva. Vaikka muuten väreistä tykkäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aika kiva takki ja minusta sinulle sopii hyvin myös musta :)

   Poista
 5. I like your wishlist.
  I love your blog so I am your new follower.
  xoxo
  Thiscanbeperfect.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm glad to hear that :) Thanks for following me. Followed you back darling.

   Poista
 6. Kivoja poimintoja, tuo Niken collari varsinkin! Omat treenivaatteeni ovat myös pitkälti mustaa ja harmaata, jokunen räiskyvän pinkki yläosakin löytyy. Treenivaatepuolella ostoslistalla olisi ainakin uudet popot, samoin muutama 3/4-hihainen paita. Jostain syystä en ikinä löydä kuin pitkä-, tai lyhythihaisia. Noita "puolikkaita" on hankala löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niken collari on aika kva, sitä voisi käyttää myös muuten kuin urheillessa ;) Tuo on ihan totta, 3/4 hihalla on vaikea löytää paitoja ja se on aika kiva pituus treenipaidoissa.

   Poista
 7. Love the post! I use the sports clothing for the gym every day and I have to admit that the time of day that I'm more comfortable.
  I'm new to your blog, I have quite liked so I followed from now.
  I invite you to visit mine and if you like to do the same.
  a kiss

  lavieestbellebyyisela.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you :) Sport cloths should be very comfortable, yet practical too.
   Thaks for following my blog, followed you back darling. You have such a nice blog !
   Kisses.

   Poista
 8. Kivoja poimintoja. Nike on minunkin suosikkini, enka enaa suostu muita lenkkareita ostamaan kuin Niken. Ne vaan istuvat jalkaani parhaiten. Taalla on aika kivoja juttuja Lululemonissa, ja Gapin Athletassa, tietysti Adidaksella on ihana Stella McCartney'n kokoelma, mutta hinnat ovat aika hurjat. Minulla on alaosat yleensa mustat mutta ylaosassa saattaa olla varikkaampaa, jotain tuolta Stellan kokoelmasta tekisi kevatlenkeille mieli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niken lenkkarit istuu parhaiten omaan jalkaani ja muutenkin heidän vaatteensa ovat mieleeni. Adidas varmaan onkin siellä kalliimpi, kuten kaikki eurooppalaiset merkit ? Stellan Adidakset on kyllä aivan ihania, itselläni on salikengät ja juoksutakki. Ja varsinkin takki on suorastaan upea :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig