torstai 30. tammikuuta 2014

What i wore

idkuva


Talvisin asukuvien ottaminen on vähän haastavaa kun ulkona on kylmä ja yllä melkein aina sama takki, joka on jo monet kerrat nähty. H&M villakangastakki on huomattavasti lämpöisempi kuin Marc by Marc Jacobsenin sininen takkini, vaikka molemmat takit ovat täsmälleen samasta materiaalista. Takki on tosin myös jonkin verran painavampi ja pitää tuultakin varsin hyvin. Eilen puin ylleni pitkästä aikaa myös Dieselin boyfriend farkut mustan ison villaneuleen kanssa. Kuvissa näkyy myös uusi laukkuni tai pitäisikö sanoa kassini, sillä niin suuri tuo by Malene Birgerin mustavalkoinen ihanuus on. Ihastelin laukkua ensi kerran jo syksyllä Stockalla käydessäni ja lopulta tein päätöksen ostaa sen kaikkien muiden ihanuuksien sijaan. Hankintaan vaikutti toki myös sen edullinen hinta verrattuna muihin laukku himotuksiini. Kaunis ja reilu kassi, juuri sopiva työ käyttöön.

Wool sweater Monki, jeans Diesel Lowky, wool coat H&M, beanie Global Accessories, wool scarf Handmade, ankle boots Tiger of Sweden, sunnies Ray-Ban, bag by Malene Birger
Share:

26 kommenttia

  1. Ihana asu ja tuo laukku on tosi makee!

    VastaaPoista
  2. Enkös sanonut että se kassi (vai sangallinen säkki?) on ihana ;)

    Terv. Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, on se ihana. Ja tämä on kyllä varsinainen tila ihme :D

      Poista
  3. Laukku on ihana. Ja juuri oikean kokoinen.
    Ja harmaa takki sopii hienosti noiden farkkujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pitkään mietin ostanko tätä laukkua mutta on se niin ihana, että oli pakko saada. Töihin juuri sopivan kokoinen, ei tarvitse kantaa ylimääräistä kassia enään mukana :)

      Poista
  4. Sä oot kuin maailmanluokan tähti, wau!

    VastaaPoista
  5. Kivasti boyfriendit tuovat asuun rentoutta (ja sopivat sitä paitsi sulle paremmin kuin mulle ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nämä ovatkin varsin rennot farkut. Empä nyt tiedä tuosta sopivuudesta mutta mukavat ovat.

      Poista
  6. Ihana kokonaisuus! Laukkua ihastelin instassakin jo, mutta on se vaan nin kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia :) Laukku on kyllä kaunis ja niin minun värinen ;)

      Poista
  7. Huippuhankinnan olet tehnyt. Laukkuhan on täydellinen! Olen viime aikoina katsellut tuollaisia kenkiä vähän sillä silmällä. Toivottavasti sellaiset tulisivat eteen. Taidan hieman helpottaa asiaa ja suunnata tänään Helsingin keskustaan : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on tosiaan täydellinen vai pitäisikö sanoa kassi ? Ihmettelen miten olen tullut aikaisemmin toimeen vain käsilaukun kanssa . . .
      Käsittääkseni tämä Tigerin malli on aina mallistossa, ehkä voisit käydä Rizzossa, sieltä ostin omani. Myös Stockalla olen nähnyt näitä samoja. Happy shopping :)

      Poista
    2. Rizzoon suunnistin ja harmikseni vai olisikohan onnekseni kokoani ei löytynyt. Voi itku, unohdin tuon Stockmannin. Kiitos kuitenkin vinkeistä : )

      Poista
    3. Harmi. Ehkä löydät ne vielä jostain :)

      Poista
  8. Onpa laukussa kiva kuosi!
    Ja ei haittaa sama takki useammassa kuvassa, se kun on niin upea :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukun kuosi on aivan ihana :) Totta, voisin käyttää tuota takkia joka päivä. Sinunkin uusi takkisi on aivan mahtava ;)

      Kiitos samoin caelia !

      Poista
  9. En muista olenko ehtinyt aikaisemmin kommentoimaan tuota takkia, mutta se on tosi ihana. Vari ja malli ja kaikki on just nappiin! Ja kassihan on myos loistava hankinta! Tuolle tulee varmasti paljon kayttoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Takki on todella hyvä ostos mallin ja värinkin puolesta, tätähän voi käyttää vielä keväämmälläkin, ellei ole liian kuuma . . .
      Kuvittele, että olen elänyt ilman kassia monta vuotta :D Käsilaukun ja kangaskanssien kanssa . . . varmasti siis käytän tätä paljon.

      Poista
  10. Talvi on monessa suhteessa haastavaa kuvauksia ajatellen. No onneksi ollaan menossa kovaa vauhtia kohti kesää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Asukuvia on epämiellyttävä ottaa ulkona näillä pakkasilla . . .

      Poista
  11. Kiva asu!
    Ja toi laukkku on ihana. Olen jo muutaman kerran klikkaillut sitä ostoskassiiin ja pois verkkokaupassa. Olenkohan liian harkitseva?!? Luulen että se vielä tupsahtaa mulle. Mulla on nimittäin laukkupiikki auki! (siis 2 palkintolaukkua odottaa ostoa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Voi, kiva kuulla että olet ihastunut myös tähän laukkuun. Laukku on ehdottomasti ostamisen arvoinen, kaunis ja käytännöllinen ja hintakaan ei ole niin kauhen paha :)

      Poista
  12. Hyvän valinnan teit Sara -tuo on kaunis shopperi ;)! Kevyt itsessään ja vetää paljon tavaraa tarpeen tullen, kätevää kun ei tarvitse kahta erillistä laukkua. Kuosi on hurmaava- tykkään by Malene Birgerin tuotteista, erinomainen hinta-laatusuhde!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna :) Kassi on todellakin kuosiltaan aivan ihana. Ja hinta-laatusuhde mitä mainioin. Pikkulaukun suhteen tein myös aika yllättävän ratkaisun ja nyt eräs ihanuus on matkalla kotiin, toivottavasti pääsee perille asti ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig