lauantai 25. tammikuuta 2014

What i wore

idkuva


Ostin uuden hameen. Hame on malliltaan korkealle vyötärölle tuleva, väljä helmainen paksua kangasta ja peittää polvet. Ihana. Mutta en ole ollenkaan varma onko hame paras malliltaan minulle. Vaikka vyötäröni on kapea, niin jostain syystä viihdyn parhaiten lantiolle jäävistä housuista ja hameista. Taidan kuitenkin pitää hameen ja opetella käyttämään sitä.
Viikonlopusta huolimatta olo on vähän kurja ja flunssainen. Väsyttää ja kurkkuun koskee. Lepoa ja rauhoittumista kotona siis tänä viikonloppuna. Rentoa viikonloppua !


Blouse Isabel Marant pour H&M, skirt H&M, heels Pura López
Share:

28 kommenttia

  1. Minusta käy sinulle hyvin. Vähän erilaisempi hame, mutta silti klassinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihastuin hameen pituuteen ja malli on tosiaan vähän erilainen kuin ne mitä omasta kaapistani löytyy.

      Poista
  2. Munkin mielestää sopii oivasti, pidä vain!

    VastaaPoista
  3. Minusta tuo ainakin kuvien perusteella käy sinulle. Tuo kokonaisuushan on mielestäni hyvinkin naisellinen, Eikö tuo pusero olekin pehmeästi laskeutuvaa kangasta? Käy kauniisti tuohon mustaan alaosaan. Paranemista flunssasta. Itselläkin vähän nenässä pisteli, mutta otin pari Buranaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ehkä se on juuri se naisellisuus mitä vierastan ;) Pillifarkkujejn ja isojen neuleiden jälkeen tämä tuntuu super naiselliselta. Paita on silkkiä ja käy mielestäni hyvin hameen paksuun kankaaseen.
      Kiitos. Buranan voimin täälläkin menään :)

      Poista
  4. Oi, tuo on just se hame jota olen käynyt paikallisesta H&Mstä kyttäilemässä...muttei vaan ole vielä osunut silmiin. En "uskalla" ostaa sitä netistä, kun ei ole mitään tietoa minkälainen materiaali on, tai mikä on kokomitoitus. Kuvissa se ainakin näyttää ihanalta :) Se on kyllä nätti sun päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun olisin teinnyt tämän, olisin voinut otaa hameesta lähikuvia. Hame on 65 % puuvillaa 35 % polyesteria ja kangas on erittäin tukevaa ( kuin huonekalukangas), hameessa ei ole vuorta ja sen pinnassa on mustia kudottuja kuvioita. Hameessa on sivuissa taskut ja sekä edessä että takan kaksi laskosta. Oma hameeni on kokoa 36 ja vastaa mielstäni koko merkintää. Itse olen 167 pitkä, joten jos olet lyhempi niin hame tulee silloin reilusti alle polven.
      Kiitos. Pidän kyllä hameesta kovin.

      Poista
  5. Kivan mallinen hame ja kun olet niin hoikka, niin sinulle sopii kyllä tuokin malli mainiosti . Lepää ja parantele alkava flunssa pois !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sopiihan se mutta sovinko minä hameelle ;) Tykkään hameesta ja asustakin, tuntuu vaan oudolta kaikkien lantiolle jäävien vaatteiden jälkeen tuo vyötärön korostaminen.
      Levätty on ja olo alkaa olla parempi :)

      Poista
  6. Hyvältä näyttää ja vaihtelu virkistää. Tiukan yläosan, neule/poolo/kauluspaita, kanssa väljyys toimii loistavasti. Toivottavasti vointi on parempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mikko ja vaihtelu kyllä virkistää. Musta neule olikin ensinmäinen, joka tuli mieleen yhdistää tähän hameeseen. Vointi on jo parempi ja hyvä niin, sillä vieraamme Cognacista on saapunut ;)

      Poista
  7. Sara, pikaista paranemista! Uskaltaisikohan ehdottaa avantoa...? Siis sitten, kun olet parantunut. Itse vannon sen nimeen ja en ole ollut flunssassa, en muista milloin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina :) Hui, kauhistus :D Tiedän, että avantouinnin hyviä puolia on juuri tuo karaistuminen kylmään ja vastustuskyvyn paraneminen mutta saattaa olla etten uskalla kokeilla :)

      Poista
  8. Voi kun on kaunis hame ja sun kengät on kanssa niin mageet. Paranemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju. Näitä kenkiä käytän aina kun on tilaisuus, vaikka vain se 5 min. kuvissa ;)

      Poista
  9. Mulla on kans flunssa :( Tylsäääää..eii pääse treenaamaan eikä oikein jaksa touhuta muutakaan. Paitsi surffata netissä, hih ; D
    Hei pidä vain tuo hame, sopii sulle hyvin ja tuollainen vyötäröä korostava on niin ubernaisellinen! Ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kuulla. Flunssan huonoja poulia onkin juuri se ettei pääse salille tai lenkille . . . toisaalta nautin nyt myös siitä ettei tarvitse, niin monta kertaa olen joutunut vetämään tunnin kipeenä. Ihanaa kun saa sairastaa rauhassa :)
      Kiitos, pidän kyllä hameen, niin paljon tuli positiivisia kommentteja :) Eiköhän tähän naisellisempaan lookiin totu myös. Käytin kyllä aikaisemmin paljonkin naisellisempia asuja, pari viime vuotta on mennyt villapaidoissa pääasiassa, kun olen niin palellut ;)

      Poista
  10. Kun tottuu johonkin tietyn tyyliseen vaatteeseen, saattaa erimallinen tuntua epäsopivalle vaikka totuus on vaan se, että oma silmä (ja kroppa) ei osaa vielä mukautua uuteen. Hame on kiva ja etköhän jo kohta vakuutu itsekin sen sopivuudesta sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta :) Pukeutumisessa helposti jämähtää tiettyihin juttuihin, niihin missä itse tuntee olonsa mukavaksi ;) Välillä täytyy kokeilla jotain uutta, joten enköhän pian itsekin totu tähän.

      Poista
  11. Hame näyttää hyvältä, pidä vaan. Pikaista paranemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pidän toki hameen ja opettelen käyttämään :)

      Poista
  12. Kaunis hame ja sopii sinulle - tuolle sinun vartalollesi sopii kyllä ihan mikä vain!
    Ja täällä myös flunssaa podettu koko mennyt viikko. Tsemppiä ja pikaista paranemista sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hame toki sopii mutta sovinko minä hameelle ;) Ne isot neuleet on niin mukavia . . . :D

      Ikävä kuulla, että olet ollut flunssassa koko viikon. Paranemisia siis sinullekin !

      Poista
  13. Great minds think alike... Siis mitten hassua etta posti too minulle juuri tuon saman hameen talla viikolla. Yleensa en ole kova tilailemaan vaatteita, mutta olin nahnyt tuon hameen H&M'n katalogissa ja ihastuin. Ihan kuin sina, en ole itse viela ihan vakuuttunut pidanko hametta, mutta nyt nahtyani taman sinun asusi, saattaa vaaka heilahtaa pitamisen puoleen. Tosi kiva asu siis. Minua hieman harmitti hameessa se ettei siina ollut vuoria, ja kangas oli jotenkin kovin matta. Toisaalta mattapintaisuus vahentaa hameen juhlavuutta. Summa summarum, taidan pitaa hameen ja yhdistaa sen tapantyyppisesti kuin sina! Saan taalta kylla aina inspiraatiota - mahtavaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. So true . . . ;) Kiva kuulla, että ihastuit samaan hameeseen. Näin myös hameen katalogissa ja oli ihan pakko tilata :) Kangas on aika matta ja paksu myöskin ja juuri siksi sopii hyvin arkikäyttöön. Upeaa, jos tämän perusteella päätit pitää hameen ja on mukava kuulla, että saat täältä inspiraatiota :)

      Poista
  14. Kaunis hame ja asuyhdistelmä! Itse tykkään (silloin harvoin kun hameita käytän) juuri korkeammalla vyötäröllä varustetuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos caelia ! Hameissakin olen tottunut lantiolle tai hyvin alas vyötärölle tulevista hameista. Yritän nyt opetella tämän hameen kanssa tuota vyötärön korostamista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig