lauantai 11. tammikuuta 2014

What i wore

idkuva


Perjantain asukuva tällä kertaa ilaman päätä, sillä tämä oli ainoa kuva, jossa valotus onnistui ja tietysti minulla oli silmät kiinni. Asu sen sijaan oli omasta mielstäni varsin onnistunut. Näin jossain kuvan, jossa oli yhdistetty valkoinen paitapusero luonnonvalkoiseen neuleeseen ja sitähän piti tietysti kokeilla. Minusta yhdistelmä on todella kiva ja toimisi myös mustien housujen kanssa. Uusia ideoita netin kautta pukeutumiseen tulee itselleni niin usein etten ehdi niitä kaikkia edes toteuttaa. Mistä sinä saat pukeutumisideasi ? Rentoa lauantaita teille kaikille !


Cotton sweater Holly & Whyte by Lindex, blouse Sand, wool skirt Monki, heels Pura López
Share:

24 kommenttia

  1. Onpas kaunis ja niin tyylikäs kokonaisuus! Tykkään suuresti yhdistelmästä, pitänee testata tämmöistä töihin jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minusta tuo luonnonvalkoinen neule pehmentää ihanasti valkoisen paidan. Kokeile ihmeessä :)

      Poista
  2. Yksinkertaisen tyylikäs asu, Sopii sinulle, niin kuin kaikki asusi. Hyvää ja valoisaa uutta vuotta sinulle! "Tarkastan" blogisi melkein päivittäin, tykkään tyylistäsi.- Aikaisempiin postauksiisi viitaten, minulla on samanlainen musta-valkoinen matto uudessä keittiössäni, se sopii niin moniin erilaisiin kohteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentistasi <3 Ja hurjan mukavaa kuulla, että käyt täällä usein :)

      Matto todellakin sopii niin moneen tilaan. Ruokapöydän alla olisi myös ihana. Itselläni on tällä hetkellä luonnonvalkoinen matto keittiön pöydän alla. Kiva, että tykätään samoista asioista :)

      Poista
  3. Niin on kiva kokonaisuus taas :) oma inspiraationi pukeutumisen suhteen tuntuu olevan hiukan hukassa ... Mutta blogeistahan sitä ammennan , muotilehdistä ja netistä .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anneaulikki :) Minulla ovat nuo lehdet jääneet vähän vähemmälle, niistä saan toki edelleen inspiraatiota mutta ehkä enemmän koko kauteen kun taas blogeista ja netistä enemmän päivittäiseen pukeutumiseen.

      Poista
  4. Mä saan inspiksiä blogeista ja sitten kaivelemalla vaatehuoneen perukoilta olevia unohduksissa olleita vaatteita ja yhdistelmällä niitä "vanhoihin" tuttuihin ihanuuksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma vaatehuone onkin mainio inspiraatin lähde, sieltä usein tekee kaikenlaisia löytöjä ;)

      Poista
  5. Tänä talvena ei olekaan ollut mitään tiettyä selkeää suosikkijuttua niinkuin esim viime vuonna. Oli paljon saapas-, neule-, paitis + statement asuja esim. Nyt olen käyttänyt enemmän hameita ja tunikoita yhdistettynä nilkkureihin. Saisipa nyt kuvattua joku päivä kun valo riittäisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin jännä miten oma tyyli hiljalleen muokkautuu trendejen mukaan, kuin huomaamatta :) Itselläni ovat myös nilkkurit ja suuremmat yläosat olleet ne tämän talven juttu.

      Poista
  6. Kaunis, tyylikäs yhdistelmä - niinkuin sinulla aina. Itse poimin ideani täältä blogeista, muutenkin netistä, lehdistä ja ympäröivästä maailmasta. Eri asia sitten, miten onnistun poiminnoissani;)
    Rentoa viikonloppua, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Aika monella taitavat nykyisin blogit ja netti olla inspiraation lähteenä. Toki lehdetkin ovat kivoja edelleen. Jotenkin hassusti rakastan lehdissä mainoksia mutta netissä hyppään niiden yli :D

      Kiitos ja kivaa alkavaa viikkoa snulle !

      Poista
  7. Nätti, tyylikäs yhdistelmä! Mitkä tai minkämerkkiset sun sukkikset on? Ihanan peittävät!
    Jaa, minä saan inspistä täältä blogeista, naistenlehdistä ja kauppojen ym mainoksista. Katselen myös ympäröivää maailmaa aina vähän "sillä silmällä" mutta näin talvella on vähän vaikeaa ottaa inspistä ihmisten pukeutumisesta. Ja toisaalta, se inspis löytyy kuitenkin yleensä sieltä omasta vaatekaapista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mapsi. Sukkikset on H&M ja ovat sellaiset paksummat, vähän kuin lasten sukkikset :D Stockan lähistöllä tekee kyllä aina kivoja tyyli bongauksia, jopa näin talvella ( tosin ulkovaatteita tietysti ). Lentokentät ovat myös hyvä tyylitaitureiden bongauspaikka. Oma vaatekaappi onkin se paikka, missä se oma tyyli asustaa :)

      Poista
  8. Valkoisen ja luonnonvalkoisen yhdistelmä näyttää kivalle. Mulla on valtava "ideakirjasto" koottuna kuvapalvelimelle, leikekirjaan ja pinterestiin. Ideat ei lopu, mutta aika ehkä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin :) Hih, ihan sama täällä. Ei ole aikaa pukeutua kaikkiin niihin ausihin mihin haluaisin ;)

      Poista
  9. Kiva kokonaisuus, valkoiset yhdessä ovat kauniit. Neuleen pinta on miellyttävä ja kiinnostava. Mistä saan ideat pukeutumiseen: kerroin tuolla omassa blogissani, että olen oman tien kulkija ollut aina. Haluan pitää näyttäviä vaatteita ja omia suunnittelemia ja tekemiäni neuleita sekä yleensä suuria koruja ja vahvaa meikkiä. Pidän naisellisista vaatteista, pehmeistä neuleista, pitsistä, hörsöistä, kukista ja vaaleanpunaisesta väristä. Ideoita saan jostain elokuvasta, taulusta, tietystä aikakaudesta, esim. Jane Austinin kirjat, elokuvat. Pidän italialaisten muotitalojen - etenkin Dolce & Gabbanan - vaatteista, joihin ikinä ei ole varaa. Ulkomailla -suosikkini on Tallinna ja Pariisi - seuraan katuvilinää ja ihmisten pukeutumista, muotilehtiä, blogejakin. Tunnelma, joka asukokonaisuudesta välitttyy, on minulle tärkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kirjoista, elokuvista ja taiteesta saa kyllä valtavasti inspiraatiota pukeutumiseen vai pitäisikö käyttää sanaa tyyliin ( ja tyyli on toki muutakin kuin vaatteita ).Itselläni myös lapsuuden ympäristö ja taideopinnot nuoruudessa ovat muokanneet makuani ja valintojani kaiken esteettisen suhteen.
      Pariisi on ihanan inspiroiva, pidän myös Barcelonasta. Molemmissa on elämää kaduilla ihan eritavalla kuin täällä. Manner- euroopassa pukeudutaan mielestäni edelleen tyylikkäämmin kuin meillä, myös miehet ja lapset.

      Poista
  10. Valkoinen paitis on kaikkien muotilehtien mukaan kevaan "SE" juttu. Itse en ole ikina ollut valkoisen paitiksen fani, mutta tama toimii mahtavasti. Tassa mulle inspiraatiota ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuntuu taas olevan :) Itsekin vähän vierastan ihan kokovalkoista paitaa, käytän kyllä mutta olo on hieman outo. No, sitä tunnetta ei tullut tässä combossa. Kiitos ja kokeile ihmeessä, saatat yllättyä :)

      Poista
  11. Oi, kaunis kokonaisuus! Tykkään itsekin pitää kauluspaitaa, että helma kurkkaa alta. : ) Mukavaa viikkoa, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka ! Se onkin kiva yhdistelmä ja tuo rutkasti vaihtoehtoja lisää pukeutumiseen.

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig