lauantai 18. tammikuuta 2014

Sneak peak

idkuva


Talven toinen ale ostos esittelyssä. Tämän Henkkamaukan takin löysin heidän nettikaupastaan ja takki on puoliksi villa, puoliksi polyesteriä. Ei ihan näille pakkasille, mutta kunhan pakkaset hellittävät näette tätä takkia varmasti usein. Takin kanssa meinasi käydä ihan hassusti, sillä jäin miettimään sen ostoa ja sitten ne loppuivat. No, lopulta sain kuin sainkin takin itselleni, sillä muutaman päivän päästä sitä taas löytyi juuri omassa koossani. Takki on ihanan iso ja hieman pörröinen kankaan pinnalta. Perfect sanoisin ! Takin myötä laitoin yhden vanhan takin kirppari kassiin ja näin aion tehdä myös muiden uusien ostosten kanssa. Tavoitteena on saada vaatekaappiin vain niitä juttuja, joita oikeasti käytän.
Aurinkoista lauantaita teille kaikille ja mukavaa, että teitä on taas muutama lisää ! Instassa blogini muuten löytyy @sarasblogi ja se päivittyy useammin. Nähdään siellä !
Share:

8 kommenttia

  1. Näyttää niin sinulta. Harmaa on sun värisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju. Minustakin tuntuu nyt harmaa parenmalta vaihtoehdolta mustan sijaan. Musta on aika synkkä ja vie väriä kasvoilta.

      Poista
  2. Onpaskauniin värinen, mä niin tykkäön harmaasta!
    Fiksu päätös tuo yks sisään, toinen ulos! Mulla on nyt menty tyylillä 5 ulos, yks sisään, mikä on ollut aivan mielettömän ihanaa! Huutonetissä olen myynyt ihan huikeasti isoksi jääneitä vaatteita, eli vaatekaappini olen saanut rakentA syksyn aikana ihan kokonaan alusta asti uudelleen. Nyt siellä on niitä klassikoita, helposti yhdisteltäviä, musta/harmaa/valkoinen-linjalta poimittuja vaatteita. Kun vain malttaisi pitää sen nyt aisoissa!

    Ps. Terkut bodypumpista, meninkin sinnem kun sopivasti alkoi ;) Ihan killeri se uuden ohjelman ojentajabiisi ...samoin kuin olat, jotka on mu heikko kohta muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on aivan ihana väri. Innostun siitä aina uudelleen ja uudelleen.
      Wow kuulostaa hienolta, ihanaa että olet päässyt tavoitteesesi ja olet uudistanut vaatekappia sen mukaan. Minäkin olen laittanut kaapistani paljon vaatteita kirpprikasseihein, pitäisi vaan nyt hankkiutua niistä eroon. Niin ja sitten tietysti olla ostamatta koko ajan uutta. Toivotaan, että molemmat onnistumme :)

      Jee, upeaa Mapsi <3 Ojentajat ja olkapäät ovat kaikkien naisten heikko kohta, minunkin jos en tee niille koko ajan jotain treeniä . . . ;)

      Poista
  3. Kaunis harmaan sävy. Ja helppo yhdistää muihin väreihin, tummiin, pastellisiin tai repäistä oikein kunnolla kirkkaiden värien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa toimii hienosti muiden värejen kanssa, niinkuin mustakin mutta on valoisampi vaihtoehto. Tykkään kovasti takin harmaasta.

      Poista
  4. Tyylikkään näköinen! Minä toteutin tänään periaatetta 2 laukkua kirpparikassiin ja 2 roskiin ja yksi sisään. En edes ymmärrä miksi olin niitä roskiin meneviä jemmannut siellä kaapissa. Niistä ei tosiaan ollut edes kirpparikassiin. No hyvä, että nyt saivat lähtökäskyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Takki on todella kauniin mallinen, odota kun saan siitä asukuvan :) Oletpa ollut tehokas, juuri noin pitäisi toimia. Usein tulee säästeltyä kaikkea ihan turhaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig