perjantai 10. tammikuuta 2014

On my wish list

idkuva


Kokosin kollaasin jutuista, joista tällä hetkellä haaveilen / jotka ovat tämän vuoden ostoslistalla. Harmaan kashmir neuleen seuraksi kaipaan mustaa, valkoisia t-paitoja ei voi olla koskaan liikaa, musta tote mallinen laukku löytyy niinikään ostoslistaltani, samoin kuin työmatkoille uudet lenkkarit, jotka voisivat olla vaikka valkoiset, lisäksi haaveilen uudesta kaulakorusta, joka saisi olla mahdollisimman yksinkertainen sekä mustista perushousuista. Mitä sinun hankintalistaltasi löytyy ?Adlinks /MainoslinkkejäShare:

10 kommenttia

 1. Tuo laukku on kyllä kaunis. Vasta huokailin eilen illalla Stoccalla parin vastaavan mallisen perään (tarvetta ei siis ole, kunhan huokailin). Omalla listalla ei oikein ole suuremmin mitään. Kesävaatteita ehkä sitten taas, talvivaatteita vaikuttaa olevan kohtalaiset määrät jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kaunis laukku ja yksi vaihtoehdoista seuraavaksi laukukseni. Ainahan sitä löytää jotain ihanaa kaupoista, mutta nämä ovat tämän vuoden hankintalistallani, mitään kiirettä ei kuitenkaan ole.

   Poista
 2. Kaikki nuo voisivat olla - paitsi, että mustia housuja ja valkoisia teeppareita minulla on kyllä vähän liikaakin;)
  Mutta juuri tuollaisen isomman laukun tarvitsisin. Ehkä tänä vuonna?
  Oikein hyvää viikonloppua, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on mustia housuja vain kahdet, mutta farkkuja sitäkin enemmän . . . Iso laukku olisi kyllä tarpeen, saa nähdä onko se tämä vai joku muu.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 3. Voi, ihania klassikoita kaikki, vaikka itse en oikein osaa valkoisia tennareita käyttää muuta kuin urheillessa. Mietin juuri, että keväällä tulevalla Lontoon-reissulla voisin "revitellä" ja ottaa mukaan matkalle valkoiset Bagheeran city-lenkkarini, jotka ovat jääneet lähes käyttämättä. Nehän käyvät vallan hyvin pillifarkkujen tai muiden rennompien housujen kanssa.

  Itse kaipailen istuvia laadukkaita farkkuja samoin kuin mustia business look -housuja. Muuten on vaatekaappi suht hyvä tällä hetkellä

  Hyvää viikonloppua Sara!

  t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoon reisulle valkoiset lenkkarit olisivat varmasti kivat. Olen aika monessa ulkolaisessa blogissa nähnyt juuri valkoisia lenkkareita paljonkin :)

   Toivottavasti löydät kivat farkut ja ne mustat housutkin, joskus jonkun puuttuvan jutun löytäminen voi olla todella työn takana ;)

   Kivaa viikonloppua myös sinulle Tiina !

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Biker takki on klassikko, sille varmasti löytyy käyttöä :)

   Poista
 5. Tuo Antigona on niin ihana. Huokailin sen perään jo syksyllä. Katsotaan, onko minun ostoslistalla, jos tänä vuonna päädyn ostamaan jonkin laukun. Entisiäkään en ehdi käyttää :)
  Mulla ei tällä hetkellä ole tarve oikeastaan millekään, mutta aina sitä jotain tulee vastaan. Vaikka minunhan pitäisi rajoittaa ostelemisiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antigona tote mallisena on omallakin ostoslistalla tai sitten ehkä VB tote, jonka esittelin täällä jonkin aikaa sitten. Katsotaan nyt.

   Näistä en oikeastaan tarvitse noita lenkkareita, mutta ne olisivat kivaa vaihtelua tennareille. Musta kashmir neule olisi oiva lisä, mutta jäänee ensi syksyyn. Ainahan näitä haaveita ja välillä ihan oikeita tarpeitakin on :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig