lauantai 4. tammikuuta 2014

On my wish list

idkuva


Kevään kaipuun huomaa ainakin siitä, että kukat ja kukalliset jutut alkavat miellyttää silmää. Itselläni on  vain yksi kukallinen paita, eikä yhtään kukallista asustetta. Mielelläni kuitenkin ottaisin ylläolevan kuvan Givenchyn Antigona clutchin kaunilla kukka printillä. Ostin viikolla Stockalta Vogue Living Australian, joka on lemppari sisustuslehteni ( kuva lehdestä vilahti jo instan puolella ). Siinä oli paljon kukkia ja jos ei nyt kukallista laukkuua hanki niin kukkakippuja kotiin ehkäpä ? Miellyttääkö sinua kukkaprintit vatteissa tai asusteissa ?


Adliks /Mainoslinkkejä
Share:

16 kommenttia

 1. Voi kun näyhttää mageelta. Voisin kuvitella itselläni tällaisen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun tyyliisi tämä sopisikin hyvin :)

   Poista
 2. Kyllä kukat periaatteessa miellyttävät niin vaatteissa kuin asusteissa, mutta miellytävyysaste riippuu kuitenkin aina kuosista ja väriyhdistelmästä. Ja saattaa olla niin, että joku kukkakuosi on kivan näköinen pienellä alueella esim. laukussa tai kengissä, mutta näyttäisi hassulle esim. mekossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään kukkakuosista pinessä määrin ja joku paitakin voi vielä olla kiva mutta mekko voisi olla ainakin itselleni vähän liikaa. Ihailen kyllä ihmisiä, jotka osaavat käyttää kuosillisia vaatteita tyylikkäästi.

   Poista
 3. Kukkakuosi ei ole mua varten, ei edes pienessä määrin, sillä kyllästin sillä itseni teininä =D Tuon Givenchyn kirjekuorilaukun taas ottaisin ilomielin joko mustana tai oranssina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vähän sama täällä. Vaikka tuo laukku on kaunis mielestäni, niin jos ostaisin sen, ostaisin varmaan mustan. Itse olen ihastellut myös tuota Givenchyn kirjekuorilaukkua mustana sekä totea että myös pikkulaukkuja. Voi olla, että seuraava laukkuni on juuri Givenchy :)

   Poista
 4. Tosi kaunis laukku! Itse kyllä tykkään kovasti kukkaprintistä, enemmän tosin vaatteissa kuin sisustuksessa. Haluaisinkin kovasti löytää täydellisen "winter floral" -paidan, jossa kukkakuosi olisi tummalla pohjalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuksessa minulle riiittää tuoreet kukat. Itselläni on yksi tummalla pohjalla kukkapaita, mutta harvoin tulee käytettyä koska palelen niin herkästi talvella, että puen usein kuitenkin vaillapaidan :)
   Omani on Zarasta, ehkä löydät sieltä ?

   Poista
 5. Se on kyllä kaunis laukku, mutta kukkakuosi ole minua varten oikeastaan. Yhden kukkapaidan nyt ostin ja kovasti olen koettanut opetella. Ei niin onnistuneella lopputuloksella tosin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on kaunis mutta minä myös tyydyn vain ihailemaan :) Toivotaan, että onnistut kukkapaitasi kanssa, vaatii vähä harjoittelua luulisin. Itselleni ainakin juuri kukkakuosi on vaikeaa.

   Poista
 6. Laukku on ihana, mutta minäkin sen hankkisin yksivärisenä, vaikkakin kukkakuoseista tykkään. Kukkakuosit ovat sopivassa määrin kyllä minua. Tuo "sopivassa määrin" on hyvin suhteellinen käsitys. Minulle se tarkoittaa kukkahousuja, kun taas jollekin toiselle esim. pientä huivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakusinen laukku olisi kiva mutta luuken, että kyllästyisin siihen pian ja tuon hintaisessa lakussa ei ole varaa kyllästyä ;)

   Hih, kukkahousut on kyllä makeet. Itselleni kaikki kuosilliset vaatteet ovat vähän hankalia, ihastelen niitä ja muutama löytyy omastakin vaatekaapista, mutten oikein osaa käyttää niitä . . .

   Poista
 7. Mulle tulee niin ysäri mieleen, kun kässäntunnilla ommeltiin kamun kanssa kukkapusakat :D Kukkaisuus uppoaa pieninä määrinä. Mutta kevään korvalla se voi upota enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monesta muotijutusta tulee nykyisin mieleen menneet ajat ;) Keväällä varmaan taas kukat ja raidat tulevat enemmän vaatteisiin ja kirkkaat värit. Katsotaan sitten, mitä sitä itse ylleen pukee . . .

   Poista
 8. Huiveissa olen uskaltanut käyttää kukkakuosia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiveissa on jotenkin helpompi käyttää eri kuoseja, itselläni ei tosin taida olla kukkakuosista huiveja mutta muita kyllä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig