sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Saturday shopping

idkuva


Lauantaina kävin tyttären kanssa ostoksilla. Itse ostin tällä kertaa vain uuden pipon mutta tyttärelle etsimme treenikenkiä ja pitkän etsinnän jälkeen löysimme yhdet, jotka eivät olleet aivan niin riemunkirjavat. Urheilukenkiä katsellessa tuli kyllä vahvasti mieleen 80-luku ja ei niin hyvässä mielessä. Lisäksi minua on jo pidempään ihmetyttänyt urheilukenkien ohuet materiaalit ( myös omat Stellan Adidakset ovat päältä ohuen ohuet ). Minusta ne eivät tue jalkaa tarpeeksi liikkuessa.
Shoppailu asuna oli kokoelma tämänhetkisiä lemppareita eli Acnen farkut, joista minulla on väri Used Black sekä uusi cashmere neuleeni, jonka alle puin Mangon topin. Laitoin jopa rannekoruja ja jos oikein tarkasti katsot alinta kuvaa huomaat, että myös kynsissä on uusi harmaa sävy. Uudesta lemppari kynsilakasta juttua myöhemmin. Tänään ohjelmassa kotona chillailua eli pyykkejä jne. Mahdollisesti myös ulkoilua. Suloista sunnuntaita blogi ystävät !


Top Mango, cashmere sweater S.Marlon, jeans Acne, scarf Isabel Marant Étoile, coat Mango, ankle boots Tiger of Sweden, bag Chloé Marcie
Share:

30 kommenttia

  1. Tosi tyylikäs kokonaisuus!

    Ja noista lenkkareista, olen ihmetellyt aivan samaa. Ostin äskettäin uudet juoksukengät Nikeltä, ja ne tuntuvat kyllä mukavan tukevilta. Pieni kuva lenkkareista löytyy täältä: http://pintapuolia.blogspot.fi/2013/10/juokse.html
    Väreistä voi toki olla montaa mieltä, mutta mielestäni näissä oli ihan toimivat, joskin kirkkaat värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Itse kaipaan nahkaa lenkkareihin. Ohut verkkomainen kangas on minusta liian pehmeä. Käyn kurkkaamassa lenkkarisi :)

      Poista
  2. Noi käsineet ovat todella kauniit ja koko asu juuri sellainen jollaista itsekin tykkään käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuMaria. Meillä onkin aika samanlainen maku sitten :)

      Poista
  3. Minullakin tämän hetken suosikki on harmaa kashmirneule! Niin lämmin, mukava ja pehmeä :)

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on juuri nyt se ihan paras väri ja kashmir on ihana pehmeää :)

      Kiitos samoin !

      Poista
  4. Hei noista Acnen farkuista; en ole koskaan edes sovittanut niitä mutta miten sanoisit niiden kokojen vastaavan normaalia tuumamitoitusta? Entä vyötärön korkeus? Onko enemmän matalaa vai normi-korkeutta? Muuten ne näyttävät tuollaisilta, jotka vois sopia munkin mitoitukselle!

    Voi, mä olen ihan huumassa noihin kirkkaisiin väreihin urheiluvaatteissa =) Ostin itselle oranssit tossut ja treenihousuiksi sellaiset lime/harmaa-mustat housut, ne on kyllä tosi retrot ;D Tossujen tuesta olen sun kanssa samaa mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Acnen farkut vastaa minusta normaalia tuumamitoitusta, ehkä aavistuksen isommat kuin esim. Dieselin. Itse otin normikoon, mutta jos olisin halunnut nämä iahn tiukkoina olisi pitänyt ottaa kokoa pienempi. Vyötärö on tässä mallissa normaali ja malli on Skin 5 Used Black.

      Hih, värejä kyllä nyt rittää urheiluvaatteissa ja kengissä :D Minullakin on urheilukamppeet astetta värikkäämpiä kuin muut vaatteet mutta eilisellä ostosreissulla lilat, neonvihreät, kirkkaan siniset, räikeän keltaiset ja persikkaiset sävyt yhdessä eivät oikein napanneet ;)

      Tossut ovat nyt vallan merkillisä, ymmärrän keveyden mutta en sitä että materiaalit ovat niin heppoisen tuntuisia. Suoraan sanottuna yli 100 € kengät näyttivät parin kympin tossuilta :D

      Poista
  5. Nuo hanskat kiinnittivät huomion täälläkin ensimmäisenä! Ihanat! <3 Tyylikäs ja kaunis kokonaisuus, kuten sinulla aina :)

    Hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ihan rakastunut noihin hanskoihin <3 Kiitos Dahlia !

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  6. Toi laukku on kyllä vaan niin hieno ;) Hauskat nuo turkisyksityiskohdat ja olen itsekin etsiskellyt tuommoista perus harmaata neuletta/collegea. Toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Laukku on ollut erittäin hyvä ostos, iloitsen siitä päivittäin. Harmaa collage ja neule on jotenkin niin ihanan yksinkertaisen tyylikäs ja toimii monenlaisten asujen kanssa. Toivottavasti löydät itsellesi jonkun kivan :)

      Poista
  7. Mukavan näköisiä vaatteita. Nuo sinun asukokonaisuudet ovat juuri sen näköisiä, joita olisi mukava itsekin laittaa töihin. Nyt en kyllä osta mitään, kun olen ostolakossa - saa nähdä kuinka pitkään :) Tuo Chloén laukku on kivan näköinen. Ajattelin, että kun nyt en niitä vaatteita osta, niin säästän sellaiseen pikkuisen isompaan veskaan, joku kanvaslaukku olisi tarkoitus hankkia. Minulla on se Michael Kors käsiveskana, mutta vähän isompi saisi se uusi tulokas olla. Töissä minulla on ihan sellainen keinoaineesta tehty ihan kivan näköinen iso veska - ajan nimittäin pyörällä töihin, joten ei passaa olla mitenkään liian kallis tai fiini veska siellä pyörän takakorissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Välillä ostolakko on ihan paikallaan, voi säästää johonkin kalliimpaan hankintaan. MKn laukkusi onkin kaunis ja tilavalle laukulle löytyy aina käyttöä.
      Voi, kadehdin sinua kun voit pyöräilä töihin :) Oma työmatkani on hieman liian pitkä ja hankala siihen. Pyöräillessä ei tosiaan voi mitään hienoa laukkua käytää.

      Poista
  8. Olen uusi blogisi seuraaja. Tykkään tyylistäsi, kauniita klassisia kokonaisuuksia. Myös sivusi ovat hienot, eleettömät ja tyylissäät. Itse olen näissä bloggausjutuissa ihan noviisi:) mutta kaiketi ajan myötä opin minäkin enemmän. Mukavaa alkavaa viikkoa, toivottavasti saamme taas seurailla viikkoasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pirjo K. ! Kiva että seuraat blogiani, lämpimästi tervetuloa ! Kaunis kiitos ihanista sanoistasi <3 Ihanaa että pidät myös blogini ulkoasusta, se on itselleni tosi tärkeä asia, valitettavasti Blogger alustana asettaa tiettyjä rajoituksia sen suhteen.

      Vähitellen näitä blogi juttuja oppii :)

      Kiitos samoin sinulle ! Ensi viikolla taas uudet postaukset ja asut :)

      Poista
  9. Kaunis kokonaisuus. Se on niin kumma, että vaikka rakastan itse värejä yli kaiken, niin sulla näyttää tällaiset hillityt värit niin hyviltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hih, hauska kuulla, sillä olen miettinyt samaa sinun asujasi katsoessa :) Sinun iloinen olemus ja värikäs pukeutumisesi piristävät usein päivääni ja upeasti yhdistät värejä :)

      Poista
  10. Oi, katsopa päivän postausta viime su asustani. Mitäs me samikset! Noi karvakäsineet ovat kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kurkistin asuasi ja ollaan ihan samiksia :D No mutta se kertoo siitä että meillä on hyvä maku ;) Ihan pakko kertoa että ostin beigen pipon !!!! Kohta varmaan takin ja . . .

      Karvakäsineet ostin keväällä Stockalta ja ihan vaan sen takia kun oli niin tehokas myyjä :D Mutta ovat osoittautuneet hyväksi ostoksesksi.

      Poista
  11. Harmaa neule tai vastaava on kyllä ihan must, helppo yhdistää moneen väriin ja eri tyyleihin.

    80-luku kunniaan =D, silloin sentään lenkkareissakin oli tukevat varret ;). No ihan totta puhuakseni, tällaiselle löysänilkkaiselle urheilukengät, joissa on hieman vartta ovat kaikkein parhaimmat. Sama juttu kuin materiaaleissa, onhan se kiva, kun jalkineet eivät paina mitään, mutta usein se vaikuttaa epäsuotuisasti käyttömukavuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on jotenkin niin suloinen väri, vähän kuin babypink :)

      Hmm, en tiedä haluanko palata 80-luvulle :D Varrella tai ilman mutta toivoisin tosiaan edes hieman nahkaa kenkiin, jotka maksavat yli 100 €. Monet tuntuvat kuitenkin tykkäävän näistä uusista kevyistä tossuista :)

      Poista
  12. Hanskat ovat tosi kiva yksityiskohta, tyylikäs kokonaisuus jälleen kerran! Tuo harmaa neule näyttää kyllä tosi hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että sinäkin pidät hanskoistani, minusta ne ovat aika hauskat :) Neule on kyllä jo lyhyessä ajassa valloittanut lämpimyydellään sudänmeni.

      Poista
  13. Niin i h a n a asu ja jokaista yksityiskohtaa myöten- ah :)! Turkissomisteiset käsineesi ovat uskomattoman kauniit ja Chloè:n laukku on valtavan ihana!

    Ja hienostunut harmaa kynsilakka! Mun täytyy (taas..) käydä katsomassa löytyisikö vaaleanharmaata mullekin ;).

    Makoisia unia ja kivaa uutta viikkoa kivalle blogikamulle Saralle :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ihasta kommentistasi :) Paljon lemppareitani taas yhdessä, niistä syntyy hyvä kokonaisuus.

      Harmaa kynsilakka on juuri nyt se juttu, eikö ;) Sinunkin tummanharmaa on todella kaunis väri.

      Kiitos, hyvin tuli nukuttua :) Aurinkoista viikkoa suloiselle Minnalle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig