lauantai 2. marraskuuta 2013

On my wish list

idkuva


Pikkujoulu kauden lähestyessä haaveilen uudesta juhlamekosta. Sopivasti Outnetissä on tarjolla Hérve Légerin mekkoja melko hyvällä alennuksella. Koska itseltäni puuttuu se täydellinen LBD, voisi joku näistä olla sopiva. Nämä kaikki ovat melko klassisia malleja, joita voisi käyttää useamman vuoden. Satsaatko juhlakauteen vai menetkö pikkujouluihin rennosti vain vähän juhlavimmissa vaatteissa ?

Hérve Léger  from here , here and here.


Mainoslinkkejä / Adlinks
Share:

6 kommenttia

 1. Satsaan pikkujoulukauteen kyllä, mutta en ole uusia ajatellut ostaa. Kaapissa roikkuu neljä kaunis pikkumustaa, niillä mennään toivottavasti vielä pidempäänkin parit pikkujoulut, mutta ainakin tämä vuoden ajan. Uudet avokkaat tosin voisivat olla paikallaan ;)

  Hyvää Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljä pikkumustaa kuulostaa riittävältä :D Pikkumustaan on niin helppo vaihtaa asusteita ja kenkiä ettei sitä tarvitse kovin usein päivittää :)

   Kiitos samoin !

   Poista
 2. Olen ollut viimeksi pikkujouluissa vuonna 2003.

  Työnantaja ei ole enää vuosiin säästösyistä järjestänyt mitään, kaveripiirin pikkujoulut ovat lapsille kohdistettuja joissa pukeudutaan rennosti enkä ole tarvinnut pikkumustaa tai mitään muutakaan juhlamekkoa koulun tai päiväkodinkaan pikkujouluihin :( Kaverin kanssa, jolla on ollut useana vuotena sama pikkujouluton tilanne, olemme kompensoineet pikkujoulujen puutetta käymällä hyvällä joululounaalla, mutta sekin on mennyt siistillä duunivaatteilla tyyliin kotelomekko.

  Tänä vuonna on tulossa A-luokan pikkujoulut ystävättären kanssa Pariisissa :) Varsinainen pikkujouluhuipentumamme on Moulin Rouge. Ajattelin että voisin ostaa jonkun kivan bling-bling paidan sitä varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monella työpaikka taitaa olla tuo sama tilanne. Joululounas kuulostaa kyllä hyvältä idealta :)

   Wow, pikkujoulut Pariisissa ystävättären kanssa. Kerrassaan upeaa ! Tarvitset kyllä ehdottomasti bling blingiä matkalle :)

   Poista
 3. Keskimmäinen ja oikeimman puoleinen mekko ovat lemppareita :) Haluaisin satsata pikkujoulukauteen, mutta tuntuu ettei oikeanlaisia juhlamekkoja ole vielä pahemmin kauppoihin tullut. Jotain juhlavaa haluaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hérve Légerin mekot ovat aivan ihania, tykkään noista kaikista :) Ehkä pikkujoulu mekot ovat vasta tulossa ? Toivottavasti löydät jotain kivaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig