torstai 28. marraskuuta 2013

Dr Murad

idkuva


Muutama viikko sitten sain kokeiltavakseni Dr. Muradin Revitalizing Duo tuotepaketin, joka sisältää seerumin ja päivävoiteen aikuiselle iholle. Advaced Active Radiance Seerumi, jonka luvataan jo viikossa antavan tasasävyisemmän, raikkaamman ja sileämmän ihon, toimi ainakin omalla ihollani luvatusti. Yleensä käytän seerumeita kausiluontoisesti eli aina silloin kun iho tuntuu sitä tarvitsevan ja kun ihoni taas voi paremmin siirryn käyttämään vain päivä- ja yövoidetta. Tässä seerumissa on patentoitu c-vitamiiniyhdiste, joka kirkastaa ihoa ja vaalentaa pigmenttiä. Tuotteessa on myös vihreän teen uutetta, joka auttaa ihon soluja suojautumaan ympäristön aiheuttamaa stressiä vastaan, joita ovat mm. UV-säteily ja ilman saasteet. Tuotepakettiin kuuluu myäs Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30 antioksidantti päivävoide, joka myös vaalentaa pigmenttitummentumia ja suojaa ihoa ilman saasteilta, auringolta sekä kosteuttaa. Aktiiviset raaka-ainnet ovat mm. c-vitamiini, ektoiini, retinoli, sinkki, ja fosfolipidit. Tuotteen sodium PCA toimii samaan tapaan kuin hyaluroonihappo ja siloittaa ja antaa iholle täyteläisyyttä. Olen nyt käyttänyt tuotteita yhdessä n. kahden viikon ajan ja iho tuntuu kirkastuneen, pehmentyneen sekä selkeästi pienet rypyt ovat siloittuneet. Levitän ensin seerumin ja annan sen imeytyä hetken, jonka jälkeen päivävoiteen ja taas odotan hetken ennen kuin teen normaalin päivämeikin. Lisäksi tuntuu kuin meikki pysyisi parempana pidempään näiden voiteiden ansiosta. Normaalisti ostan milloin mitäkin voidetta, joskus jonkun kalliimman tuotteen ja joskus nappaan mukaani jonkun halvemman tavaratalon päivittäiskosmetiikka osastolta. Ehkä nyt olisi kuitenkin aika siirtyä tarkoin harkittuihin tuotteisiin, jotka sopivat omalle iholleni. Dr Muradin seerumi ja päivävoide ainakin nousivat suosikeikseni tämän kokeilun perusteella. Plussaa tulee vielä kauniista pakkauksista. Dr. Muradin myyvät Apteekit, Kauneushoitolat ja Showstopper verkkokauppa.  Oletko sinä kokeillut Dr Muradin tuotteita vai onko sinulla joku muu suosikki ?





  Tuote saatu blogin kautta
Share:

10 kommenttia

  1. Ihania tuotteita Sara ja olen myös kokeillut. Tykkään yleensä tuotteista, jotka dermatologit ovat kehittäneet, niin sanottuja cosmeceuticals. Suosikkisarja yli vuosien on amerikkalainen SkinCeuticals, jonka tuotteita saan Itävallasta vain "paremmista" apteekeista. Osta ihmeessä jatkossakin tätä Dr.Murad sarjaa, et voi tehdä mitään väärin näillä tuotteilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Sofia, että olet myös kokeillut näitä tuotteita. Itse ihastuin heti ja aion varmasti jatkossakin käyttää :) Minä myös mielelläni ostan tuotteita, joissa on tietoa a taitoa takana, ei vain mainoshypetystä, koskee ihan kaikkea :)

      Poista
  2. Muradista olen kokeillut juurikin tämän sarjan kauan sitten, mutta en tuota seerumia. Ihan toimivia tuotteita, eikä ollut mitään valittamista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Seerumi on kyllä varsin toimiva myöskin.

      Poista
  3. Ihan uusi sarja tuo Dr. Murad minulle - kyllä näistä blogeista vaan saa ihan uuttakin tietoa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olin jossain nähnyt mainoksen, mutta en koskaan kokeillut. Tuo on kyllä totta, olen löytänyt monia tuotteita juuri blogien kautta ja varsinkin juuri kosmetiikkaa sekä sisustusjuttuja.

      Poista
  4. Hey Sara
    I have just followed your blog .. Please follow me back http://makeupbymimiii.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you and welcome to my blog !

      Just followed you :)

      Poista
  5. Minullakin on ollut hyvia kokemuksia Dr. Murad sarjasta. Olen kayttanyt juurikin tuota seerumia ja huomasin etta se kirkasti ja energisoi ihoa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :) Minustakin juuri tuo ihon kirkastuminen oli parasta, näin talvella sen huomaa vielä paremmin kun iholla ei juurikaan ole päivetystä.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig