lauantai 12. lokakuuta 2013

Week-end

idkuva


Parasta viikonlopuissa ovat rauhalliset aamut. Usein juon ensinmäisen kahvikupilisen koneen ääressä blogeja lukien ja musiikkia kuunnellen. Tänään oli mukava herätä syksyiseen auringonpaisteeseen. Tämän viikonlopun ohjelmaani kuuluu kotona rentoilua, lenkkeilyä ja synttäreitä. Viikonloppuisin on myös mukava tehdä jotain vähän erilaista, sellaista mitä ei viikolla ehdi tai jaksa. Tänä viikonloppuna voisi käydä vaikka I Love me messuilla Messukeskuksessa, hullutella Hulluilla päivillä, poiketa Kiasmaan katsomaan Kiasma Hits kokoelmanäyttelyn, haaveilla upeista käsilaukuista Purse Blogin sivuilla, ihastella kauniita sisustuksia Elle Decorissa, katsoa vihdoin Blue Jasmine, hiljentyä kuuntelemaan Jean Sibelius Orkesteria Musiikkitalossa ja  tutustua Ilveksen jäljillä näyttelyyn Villa Elfvikissä. Aurinkoista ja oikein rentouttavaa viikonloppua !
Share:

6 kommenttia

 1. Blue Jasmine oli muuten hyvä - käy katsomassa! Tosin sulla oli vaihtoehtoina niin paljon mukavaa tekemistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, aion kyllä katsoa sen. No, laitoin noita linkkejä lukijoitakin ajatellen :)

   Poista
 2. Ihana blogi sulla! Itsekin rakastan kiireettömiä aamuja blogien ja kahvin parissa. Liityin sun lukijaks, liitythän säkin mun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MARY JANE ! Ja tervetuloa <3 Ilman muuta, on mukavaa saada uusia blogiystäviä :)

   Poista
 3. Viikonloppuisin on tosiaan ihana tehdä jotain kivaa, ja hitaat viikonlopun aamut ovat ihan parhautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, koti viikonloputkin on mukavia mutta jo pieni pyrähdys jossain hauskassa paikassa antaa virtaa seuraavaan viikkoon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig