perjantai 11. lokakuuta 2013

On my wish list

idkuva


Yksi lempikaupoistani on The Outnet ja aina silloin tällöin selailen heidän sivujaan. Heidän tuotteensa ovat viime sesongin tuotteita ja aina ei ole tarjolla kaikkia kokoja. Tuotteet myös menevät nopeasti, joten kauan ei kannata miettiä. Itse olen tilannut heiltä muutamia kertoja ja tilatut tuotteet tulevat varsin nopeasti kotiovelle. Palautuksesta en osaa sanoa, koska kaikki tilaamani tuotteet ovat olleet sopivia. Yhden kerran tilasin ihanat sandaalit ja maksoin ne, mutta sitten he ilmoittivat ettei niitä olekaan. Rahat palautivat minulle muutamassa viikossa ja anteeksi pyyntönä heiltä sain 25 € shoppailurahaa. Tämän päivä toiveshoppailut kollaasissa ovat  T By Alexander Wangin villakangastakki ja raitamekko ( niitähän ei voi koskaan olla liikaa ! ) sekä Kenneth Jay Lanen kaunis kaulakoru ( haaveilen tälläisistä vaikken niitä koskaan käytä ). Blogini sivupalkista löytyy mainoslinkki The Outnetin sivulle ja sitä kannattaa seurata, sillä siihen päivittyyi aina sen suunnittelijan nimi, jonka tuotteita heille on juuri tullut. Heille siis tulee kerralla isompi erä suunnittelijoiden tuotteita ja aika nopeasti parhaat menevät päältä. Nyt juuri heillä on paljon Stella McCartneyn tuotteita ja jos etsit ensi kesäksi ballerinoja, saatat löytää omasi. Oletko shoppaillut The Outnetissä ?
Aurinkoista perjantaita !
Share:

8 kommenttia

 1. Olen useasti selaillut Outnetiä, mutta ostoksia en ole vielä tehnyt. Sekä vaatteissa että kengissä käyttämäni koot joko puuttuvat tai menevät heti kaupaksi ja olen toistaiseksi jäänyt miettimään liian pitkäksi aikaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan totta, kokoja ei ole kovin hyvin saatavilla. Pitäisi olla joko hurjan pieni tai vähän isompi. Parhaiten kokoja on niissä tuotteissa, jotka ovat juuri tulleet eli kannattaa selata JUST IN sivua. Ja sitten klikata ostoskoriin heti kun sopiva osuu kohdalle. The Outnet on NetAPorterin poistomyymälä, sinne siis tulee ne tuotteet myyntiin, mitä heiltä jää. Nyt The Outnetillä on myös oma edullisempi mutta silti laadukas Iris & Ink mallisto, siitä löytyy kokoja varsin hyvin.

   Poista
 2. Outnet on vähän liiankin tuttu...vaarallinen paikka! Olen tehnyt sieltä hyviä löytöjä sopuhintaan, mutta pitäisi tosiaan pitää sitä aika aktiivisesti silmällä, sillä tuotteita tulee selvästi aika pieniä eriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella vaarallinen paikka :D Tuo pitää paikkansa, sivustolla täytyy käydä usein ja olla osto valmiina kun jotain sattuu kohdalle. Kts. myös edellinen vastaus :)

   Poista
 3. Ei ole tuttu kauppa, vielä :) Ihana takki ja mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Takki ja mekko ovat molemmat super ihania :)

   Poista
 4. Olen käynyt tuolla katselemassa, vielä en ole mitään tilannut. Mutta kaikkea kivaa siellä monesti on. Tuo mekko on aivan ihana!

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuli aamulla mieleen ettei itselläni ole tuollaista tummempaa raitamekkoa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig