sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Interior inspiration

idkuva


Viikonloppuisin on aikaa selailla nettisivuja ja usein päädyn Pinterestin kautta uusille inspiroiville sivuille. Tämän kodin pehmeän mustavalkoinen sisustus mausteena beigeä miellyttää minua nyt kovasti. Vielä en ole ostanut yhtään beigeä tyynyä, sillä sitä varten täytyisi lähteä ihan varta vasten kauppoihin kiertelemään. Ja lisäksi olohuoneen harmaa mustavalkoinen matto täytyisi vaihtaa. Muutos olohuoneeseen on kuitenkin ikäänkuin kypsymisasteella. Tämän kuvan kaunis matto ei ole muuten Ikean vaan aivan ihasta nettikaupasta rapakon takaa, jossa on myös uskomattoman kauniita tyynyjä.
Kuvan kauniista kodista on ottanut Fran Parente, jonka nettisivustolta löysin myös pari muuta ihastuttavaa kuvaa samasta olohuoneesta. Madeline Weinribin nettikaupasta löytyy myös nyt niin haluttuja Beni Ourain mattoja Marokosta. Suloista sunnuntaita !


Photo via Pinterest , photographer Fran Parente
Share:

12 kommenttia

 1. Ihana kuva. Ihanan houkuttelevat sohvat tuossa kauniissa huoneistossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvat on tosiaan houkuttelevat ja ihana tunnelma :)

   Poista
 2. Onpas kauniin ispiroiva kuva ja kaunis koti. Minä pidän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin. Mustalla voi sisustaa myös pehmeästi.

   Poista
 3. Aivan ihana kuva ja miljöö!! tietty tuon tyyppinen sisustaminen vaatii asunnolta tilana jo aika paljon:) Aivan upea sekoitus erilaisia sisutuselementtejä, klassista ja modernia...yhtä kaikki, tuon haluaisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassisen ja modernin yhdistelmä viehättää itseäni. Ja erityisesti nuo värit. Totta että asunnon tulisi olla aika tilava tuohon sisustukseen mutta voihan tuosta poimia ideoita pieneenkin tilaan. Kelpaisi kyllä minullekin :)

   Poista
 4. Niin monta yksityiskohtaa, niin monta inspiraatiota, ja niin loistavasti yhtenä kokonaisuutena. Komppaan Nonnaa, huoneisto vaikuttaa upealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa onkin aika paljon yksityiskohtia mutta kuitenkin rauhallinen tunnelma. Huoneisto on upea, linkeissähän löytyi lisää kuvia samasta kohteesta :)

   Poista
 5. Upea kuva! Tykkään juuri sisustuksessa siitä, että tavaraa saa olla -paljon-, mutta se pitää olla silti siististi aseteltu :) kivan inspiroiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itse myös siitä että tavaroita on esillä mutta tietysti järjestyksessä. Kuvassa on silti rauhallinen tunnelma.

   Poista
 6. Kaunis koti kuvassa. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig