lauantai 5. lokakuuta 2013

Hullut Päivät

idkuva


Yllä olevassa kuvassa muutamia poimintoja ensi viikolla alkavilta Hulluilta Päiviltä. Valitsin kollaasiin itseäni miellyttäviä klassisia ja ajattomia sekä laadukkaita tuotteita, joista olisi iloa vielä ensi talvenakin.
Saappaita löysin peräti kolmet kivat. Keskiviikkona myyntiin tulevat Vagabondin biker tyyliset bootsit, torstaina Tigerin upeat korolliset nilkkurit ja vielä perjantaina olisi mahdollisuus ostaa Vagabondin kauniit matalat nilkkurit. Mekkoja tarvitaan aina ja omalla haavelistalla on jo pitkään ollut Diane von Fürsterbergin mekko, sen voisi ostaa keskiviikkona, samoin kuin Tigerin ajattoman pikkumustan. Keskiviikkona myynnissä on myös iki-ihania ja laadukkaita Balmuirin kasmirvillahuiveja monessa värissä. Perjantai myyntiin tulee Sandin lyhyt untuvatakki ajattomassa mallissa. Itselläni on Sandin untsikka, jo monta vuotta hyvin palvellut pitkä malli, johon on mukava pukeutua kovilla pakkasilla. Onko sinulla jo ostoslista valmiina Hulluille päiville ? Hullujen Päivien katalogin nettiversio löytyy linkin takaa, josta myös kaikki kuvat ja hintatiedot. Happy shopping !
Share:

10 kommenttia

 1. Hyvän näköinen kollaasi sinulla. Olen onnistunut vieroittamaan itseni kokonaan Hulluista Päivistä, ja yritän jatkaa samalla linjalla tänäkin vuonna. Pääsyynä on se, että lähimmät Stockkat (koti ja työpaikka) ovat niin pieni, että sieltä on kaikki loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kollaaseja on mukava tehdä :) Hullujen Päivien tuotteitahan voi tilata myös netistä, kannattaa katsoa tuo laittamani linkki.

   Poista
 2. Hihii...hymyilytti sun samanlainen väri-ilottelu, kuin omassakin vaatekaapissa ;)
  Mulla tuohon kollaasiin tuli jatkeeksi yks musta filippa k teeppari ja eeeehkä filipan ruskea villakangastakki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kovin on mustaa :D Halusin kerätä yhteen tälläisiä ajattomia juttuja, ikäänkuin vaatekaapin perusjuttuja. Filippa K. oli myös muutama kiva vaate, joita saatan itseasiassa käydä katsomassa.

   Poista
 3. Kaikki nuo poimimasi kengät kelpaisivat. Kiitos linkkivinkistä, täytyypä tutkia tarjontaa heti tarkemmin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, aina on tilaa uudelle kenkäparille ja nämä olisivat vielä varsin käytännöllisiä. Linkki kannattaa kyllä katsoa, siellähän näkee tuotteet myös yksitellen :)

   Poista
 4. Toi viimeinen kevyttoppatakki on käytännöllinen ja kaunis takki! Harmi, kun tänä vuonna en kerkeä Hulluille päiville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandin vaatteet ovat myös hurjan laadukkaita. Netistä voi tilata myös osan tuotteista ja Sandin toppis kuuluu juuri niihin tuotteisiin, sitä saa myös kauniina beigenä :)

   Poista
 5. Kaikki kelpuuttaisin omaankin vaatekaappiini - eikä kyllä värityksen puolesta eroaisi yhtään siellä jo entuudestaan olevista. Ainoastaan nurisen siitä, että Vagabondin saappaista - joita eilenkin kävin useampia sovittelemassa - on järjestään kaikissa pohjat, joilla ei Suomen syksyaamuisin, kun maa on jäässä, pystyssä pysy:(
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sinullakin kaikki mustaa :D Itselläni on ollut yhdet Vagabondin saappaat ja niissä oli muistaakseni pitävä pohja. Toisaalta olen tottunut käyttämään nahkapohjaisia vuoden ympäri ja usein vielä stilettokorolla, pystyssä pysyen. Mutta viime viikolla vaikkei ollut edes jäätä meinasin kompastua Converseilla :D

   Kiitos samoin sinulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig