lauantai 5. lokakuuta 2013

Déjà vu

idkuva


Jokin aikaa sitten tilasin H&M pitkän trenssin, jollaista olin ihastellut jo kesällä. En kuitenkaan löytänyt etsimääni, kunnes eksyin taas tutun ja turvallisen Henkkamaukan sivuille. Onneksi aurinkoiset ja lämpöiset päivät tulivat takaisin ja pääsin käyttämään uutta takkiani. Joskus nuoruudessani tälläiset pitkät takit olivat muotia ja itselläni oli luonnonvalkoinen pitkä trenssi sekä suuri tummansininen villakangas takki. Muutenkin tuntuu että kaikki mikä tulee muotiin on jo nähty ja koettu. Takin alle puin kuitenkin merinovillaisen neuleen J.Lindbergiltä, joka on jäänyt aika vähälle käytölle. Aurinko teki taas kuvatessa tepposiaan, sillä kaikki värit ovat vähän haaleammat kuin sisällä. Aurinkoista ja rentoa lauantaita teille kaikille !


Trench coat H&M, merinowool sweater J.Lindberg, blouse H&M, pants Stravidarius, leather ankle boots Mango, scarf Isabel Marant Étoile, sunnies Ray-Ban, bag Cholé Marcie
Share:

14 kommenttia

  1. Sara- sinä näytät aivan superhyvälle! Upea nainen!

    Mä olen lueskellut tässä kesällä aikamoisen pinon ja vielä on vähintään toinen mokoma lukematta vuodesta 2010- tähän päivään muotilehtiä, Instyle, Vogue, Elle ja totisesti kaikki on jo kertaalleen nähty. Toki pieniä fiksauksia joka vuosi mallistoissa, mutta "pohja" ikäänkuin sama. Näkeehän sen (lähes) joka vuosi catwalkeilla, sellaiset erikoisemmat designit, jotka eivät tavallista kuluttajaa edes houkuttele :).

    Ihanaa viikonloppua Saralle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ihanasta kommentistasi <3

      Ihan totta, me tavalliset kuluttajat voidaan hyvin lukea vaikka parin vuoden takaisia muotilehtiä ja saada ideoita sieltä, muoti ei tosiaan muutu kuitenkaan niin nopeasti. Eri asia on jos haluaa seurata viimeisiä trendejä mutta niissäkin on paljon asioita, jotka ovat jo kertaalleen nähty. Itselläni oli jo lukiossa melkein samanlaiset nilkkurit kuin nyt kuvissani näkyvät ja siitähän on kauan ;)

      Kivaa viikonloppua sinullekin sinne aurinkoon !

      Poista
  2. Upea takki! Kertakaikkisen hyvä ostos ja ennen kaikkea sopii kokonaisuuteen kuin nenä päähän!

    Oli muotia tai ei, niin minä ainakin rakastan noita pitkiä takkeja! Pitävät lämpiminä, olen ihmistyyppiä joka palelleee nimen omaan jaloista jos jostain.

    Oikein ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia !

      Pitkät takit ovat mukavia Suomen oloissa. Talvella harvoin käytän lyhyttä pusakkaa, en vain yksinkertaisesti pysty kun palelen niin :D

      Kiitos samoin sinulle Dahlia !

      Poista
  3. Hyvännäköinen takki ja kokonaisuus muutenkin :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköinen lady. Upea kokonaisuus.

    VastaaPoista
  5. Todella ihana asu, supertyylikäs!

    VastaaPoista
  6. Hyvännäköinen trenssi! Itse en ole vielä löytänyt itselleni sitä täydellistä yksilöä, joka syksy kovasti metsästän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tämä tuli ihan sattumalta eteen, ehkä sinäkin vielä löydät omasi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig