perjantai 6. syyskuuta 2013

Vintage bag

idkuva



Joskus yhteen päivään mahtuu paljon asioita ja eilinen oli juuri sellainen. Työpäivän jälkeen kipaisin ostoksille, mukaan lähti jotain pieniä juttuja kotiin, niitä jotka aina muiden ostosten lomassa unohtuvat. Sen jälkeen olin kuopuksen vanhempien illassa ja kotiin saavuin vasta yhdeksän jälkeen, jossa minua odotti biologian tehtävät bakteereista. Yleensä lapset hoitavat kotitehtävät melko omatoimisesti mutta ehkä kuopus oli jo liian väsynyt ja tarvitsi siksi apuani.
Asuna oli French Connectionin mukava mekko ja H&M lampaavillainen ylisuuri neuletakki Célinen sandaadeilla. Laukuksi pääsi Zaran kassi, joka on kätevä silloin kun tarvitsee paljon tilaa ja yllättäen kuopuksen kaapista keskiviikko iltana löytynyt kummitätini vanha nahkainen kotimaista tekoa oleva pikkulaukku 80-luvulta. Vastahan haaveilin viininpunaisesta pikkulaukusta ja nyt sellainen ilmestyi kuin tilauksesta. Sitä ei siis tarvitse ostaa vaan voin haaveilla siitä täydellisestä mustasta pikkulaukusta.
Laukku on varsin hauska ja siinä on tavallisen nahan lisäksi kiiltonahkaa sekä irroitettava olkahihna. Sisälle mahtuu juuri puhelin, huulipuna ja rasva sekä lippu ja duunipaikan avaimet. Perfect.
Oikein ihanaa perjantaita teille kaikille !


Dress French Connection, gardigan H&M, sandals Céline, sunnies Ray-Ban, bags Zara + Vintage
Share:

10 kommenttia

  1. Hyvin sopivat laukku ja kengät yhteen. Tuollaiset löydöt kotoa tuntuvat vielä mukavammilta kuin, että löytäisit laukun kaupasta uutena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku oli varsinainen löytö ja hassua kyllä itselläni ei ollut aavistustakaan, että kaapissa on tuollainen laukku.

      Poista
  2. Onpas se kyllä kovin hyvän näköinen :)

    VastaaPoista
  3. Voi ihana mikä pikkulaukku, kerrassaan herttainen :)

    VastaaPoista
  4. Oon pitkään haaveillut tuosta zaran isosta shopping bagistä mutta kun keski-suomesta ei tuota kauppaa löydy ja aina kun on käynyt helsingissä kurkkimassa niin on loppuunmyyty. :/ Mutta tosi kiva asu ja ihanasti sopii nuo punaiset laukku ja kengät yhteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zara shopping bag on tosi kätevä ja minusta myös erittäin kaunis laukku. Tuo on ihan totta, laukku taitaa olla loppuunmyyty ja ehkä kannattaisi etsiä vaikka huutonetistä, jos joku luopuu omastaan :) Kiitos <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig