lauantai 14. syyskuuta 2013

The CBT

idkuva


Kesäkuun Vogue Ukssa oli juttu kuinka puemme vaatteet nyt. Sieltä jäi mieleen tämä uusi kiva lyhenne CBT.  Nilkan paljaaksi jättävät housut ei tietenkään ole mikään uusi juttu, mutta edelleen minua ainakin miellyttävä pukeutumistrendi. Ja ne mustat housut voivat olla villaa, nahkaa tai farkkua näin syksyllä. Lyhyet lahkeet ovat kauneimmat stilettojen kanssa, mutta kyllä ballerinatkin sopii ja sitten myöhemmin voi siirtyä nilkkureihin. Omasta vaatekaapista löytyy mustana lyhyellä lahkeella farkut, puuvillakangas- ja villakangashousut. Muiden housujen lahkeita sitten käärin vähän. Ihastuttaako sinua tämä CBT-trendi ?


Kollaasin kuvat Pinterest
Share:

16 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Samoin ja on mukavaa kun niitä on voinut nyt käyttää :)

   Poista
 2. Tykkään, vaikka mulle lyhytjalkaisena ja reitevänä ei sopivin malli.

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti - ja minulla on itseasiassa useammatkin nilkat paljastavat housut;) - itse käytän pääasiassa juurikin ballerinojen tai muiden matalakantaisten kenkien kanssa, mutta silloin tällöin myös hieman korkeamman koron kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilkan paljastavat housut ovat lemppareitani. Ihan kivasti ne sopivat myös ballerinojen kanssa :)

   Poista
 4. Hi dear! You have a lovely blog!
  I'm following you now!
  Would you like to follow me back?
  xoxo
  Gosia

  http://pearlinfashion.blogspot.co.at/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Gosia so much and welcome :)
   Followed you back.

   Poista
 5. Just eilen katsoin tuota vasemman puoleista iso kuvaa ja meinasin laittaa blogiin, koska se on musta sen verran inspiroiva. Itse tykkään noista vajaamittaisista, mutta kuten monesti sanonut vähissä on tarpeeksi pitkät lahkeet minulle tuohon. Tahtovat jäädä minulla puoleen sääreen. Mutta tykkään kovasti, enää puuttuu vain ne mustat korkkarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on tosiaan inspiroiva :) No, mutta varmaan sitten voisit ostaa tavalliset, jotka olisivat sinulle vajaamittaiset, ikäänkuin sma idea ?
   Mustien korkkareiden kanssa vajaamittaiset ovatkin kauneinmat.

   Poista
 6. Ei ole minulle se sopivin malli, koska on reittä riittävästi, mutta pidän siitä silti. Korkojen tai baltsujen kanssa. Nilkkureiden kanssa jotenkin epäilyttää, lähinnä kun pidän nilkkureita vasta kun on kylmä ja jos jää jalkaa paljaaksi, niin palelenko? Tämmöisen vilukissan mietteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm toimii nilkkureiden kanssa myös paljaasta nilkasta huolimatta, jos on muuten lämpöisästi pukeutunut. Monethan käyttävät nilkkureita myös aika lämpöisillä ilmoilla. Itse en kyllä pakkasella kokeilisi :D

   Poista
 7. Mulla onkin ostoslistalla uudet peruspöksyt, mustat tietysti. Nyt osaan sitten kutsua niitä CBT-lyhenteellä ihan sujuvasti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuo lyhenne on kyllä hyvä osata :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig