torstai 19. syyskuuta 2013

Rainy day

idkuva


Tuskin ketään haittaa jos tänään esiinnyn asukuvassa päättömänä. Ehkä sateisesta päivästä johtuen, asukuvatkin vähän epäonnistuivat. Mutta kyllä näistä nyt kuitenkin näkee mitä ylläni oli. Sateella usein pukeudun Tiger of Swedenin trenssiin, jonka osti kevääksi. Takki pitää hyvin tuulta ja sadetta. Vaikka väri on vaalea, sopii se mielstäni kivasti myös syksyyn mustien ja harmaiden vaatteiden kaveriksi. Niin ja ne kumpparit on edelleen ostamatta ja siitä johtuen laitan sateella jalkaan joko Converset tai nilkkurit. Toisaalta en tykkää käyttää työmatkoilla kumppareita, liian usein olen palannut töistä niissä auringonpaisteessa. Oikein kivaa torstai-iltaa teille kaikille ja ihanaa, että huomenna on taas perjantai !

Coat Tiger of Sweden, collage sweater Monki, scarf Isabel Marant Étoile, jeans Acne, ankle boots Mango, bag Louis Vuitton Epi Speedy
Share:

16 kommenttia

  1. Oi, kovin stailina oot taas ollut! Valkoinen pitkä takki näyttää tosi hienolta :)

    VastaaPoista
  2. Kiva asu sinulla jälleen :)! Tuo takki on ihanan elegantti valkoinen! Ja hei, mitkä nilkkurit, makee malli!

    Ai että, miten odotan pääseväni käyttämään hieman syksyisempiä vaatteita (housujakin!) ja korkkareita, nilkkureita. Täällä on ollut kova helle ja tuntuu, että samat vaatteet ja kengät päällä koko ajan...Tai riittäisi, että lämpötila menisi edes alle 30 asteen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Minna !

      Älä hätäile, pääset kyllä käyttämään syysvaatteita ja nilkkureitakin :D Kannattaa nauttia lämmöstä kun vielä voi, vaikka se pukeutumisen kannalta vähän tylsää onkin . . .

      Poista
  3. OI, ihana takki, ihanat kengät. Kaikki palaset ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna ! Nilkkurit on kyllä ihanat ja samoin takki, hyviä ostoksia siis :)

      Poista
  4. Taas kerran just sellainen asukokonaisuus, jossa tykkään ihan joka palasesta. Ja nuo kengät - voi, kun vielä voisi tuollaisia käyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiots ! Kiva kuulla. Nuo saappaat on yhdet mukavimmista jaloissa, yllättäen :)

      Poista
  5. Vaalea takki nayttaa hyvalta! Sinun paallasi siis!! Olen monta kertaa sovitellut valkoista trenssia, mutten voi sille mitaan etta mielestani naytan ihan joltain labratyontekijalta valkoinen takki paalla. Kerran jo ostinkin valkoisen takin, mutta se jai kayttamatta juuri taman paahanpinttyman takia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valoiset päällysvaatteet on kyllä vähän vaikeita ja jos ei tunnu omalta niin ei kannata ostaa. Itse tunnen oloni oudoksi vain koko vaaleassa asussa tai ruskeassa :)

      Poista
  6. Voi kun kaunis takki! Valkoinen sopii niin valtavan hyvin syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Niin minustakin, tuo vähän valoa asuihin :)

      Poista
  7. tosi kaunis asu! Haaveilen myös kunnollisesta, laadukkaasta ja vaaleasta trenssistä. Ehkä sitten ensi keväänä... nimenomaan Tigerilla on tosi hyvännäköisiä takkeja. No, onhan ne kait suunniteltu tänne "pohjolaan" :)
    Muutenkin olen löytänyt nuo tigerin vaatteet tässä viimeisen vuoden aikana. Niissä on sopivasti jotain, mutta ei mitään liikaa. Sopivan simppeliä siis meikäläisen makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mapsi ! Takki on kyllä ylittänyt kaikki odotukseni,suosittelen ehdottomasti :) Tigerin vaatteissa on mielstäni hyvä hinta-laatu suhde ja monet mallit ovat trendikkäitä mutta kuitenkin ajattomia. Juuri meille aikuisille tehtyjä. Varmasti löydät heiltä kivan trenssin ensi keväänä :) Ne sinun mustat farkut ovat upeat !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig