torstai 12. syyskuuta 2013

On my wish list

idkuva


NAPin US sivustolta löysin täydelliset ratsastus saappaat. Christian Louboutinin mustat matalla korolla ja hauskalla ketjulla koristellut yksinkertaiset mutta niin ihanat saappaat. Nämä tilaisin heti, jos olisi ylimääräistä rahaa. Yleensä ihastelen nilkkureita, koska käytänkin niitä eniten.  Minulla on vain yhdet tämän tyyppiset saappaat ja uudet ajattelin ostaa ehkä talven alennusmyynneistä. Siellä tuskin näitä saappaita nähdään. Mikä on sinun saapasmallisi ? Vai löytyykö sinulta monet eri saappaat ?

Share:

18 kommenttia

 1. Oijoijoijoi...Ei saa laittaa tällaisia kuvia. Mä olen ihan hulluna saappaisiin, ja heti kun viilenee, alan pitää niitä jopa töissä sisällä... Mä lämpenen perinteisille ratsareille, mutta myös korkeakorkoisille. Lempparini ovat konjakinväriset, ihan simppelit saappaat, joissa on kunnon korko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on NIIN ihanat :) Ratsarit on kyllä kivoja vaikka pidänkin enenmän nilkkureista. Konjakinväriset sopii sinun tyyliisi täydellisesti.

   Poista
 2. Upeat saappaat, sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Auts - siis nuo ovat niin täydelliset. Ihan kaikki kohdillaan - valitettavasti myös hinta;) Ja minulla on sekä pitkävartisia että nilkkureita - kenkähullu kun olen. Ja uusia on koko ajan toiveissa - mutta ylipolven saappaat saavat jo jäädä nuoremmille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hinta on aika huima :D Vastaavia löytyy kyllä halvempinakin. Mutta on kiva haaveilla . . .

   Poista
 4. Oi voi kun ovat ihana! Kerrassaan hurmaavat. Hinta ei hurmannut :)

  Omalla kohdalani ongelmana ovat pohkeet joista kovin harvat saappaat menevät läpi eli nilkkurit ovat pakosta käytössä. Mutta jos saisin valita niin sekä korkeat että matalat mustat nahkasaappaat mahdollisimman yksinkertaisina olisi valintani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta ei todellakaan hurmannut :D

   Yksinkertainen on tässä saapas asiassakin kauneinta ja monikäyttöisiäkin ovat. Nilkkurit ovat minunkin lemppareitani :)

   Poista
 5. Upeat! Eniten käytän ehkä itsekin nilkkureita, mutta kaapista löytyy myös ratsastussaapikkaita mustana, ruskeina ja tartan-ruutuisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Nilkkurit on kivoja, mutta tykkään myös ratsareista. Tartan-ruutuiset kuulostavat hauskalta :)

   Poista
 6. Mä en oikein osaa pitää saappaita. Ensiksikkin olen sen verta lyhyt, että monet saappaat näyttävät tyhmiltä jalassani, koska varsi loppuu huonoon kohtaan! Toisekseen, ehkä ne eivät sopi meikäläisen tyyliin kovin hyvin muutenkaan! :) Mulla kyllä ihailen niitä! Myös varsi teettää mulla ongelmia, koska on niin kapeat jalat ja saappaat eivät monesti istu hyvin ellei niissä ole joku xxs varsi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat, onkin hassun näköistä jos varsi tulee liian ylös sekä on liian leveä, mutta onneksi on niitä nilkkureita. Itselläni on näissä ratsareissa se ongelma, että joskus tunnen olevani niissä liian classy :D Ei kai pitäisi . . .

   Poista
 7. Upeat, ei voi muuta sanoa. Mulla on joitain pareja saappaita, mutta viime talven NAPin alesta ostamani Kenzon saappaat ovat kyllä täydelliset. Istuvat jalkaan ihan mielettömän hyvin ja ovat nätit. Toivottavasti jossain kohtaa tulee vastaan konjakinväriset täydelliset saappaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostaisin heti, jos olisi ylimääräistä rahaa :) Sinun Kenzon saappaasi ovatkin kauniit. Konjakinväriset löytyvät varmasti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig