sunnuntai 8. syyskuuta 2013

NYFW

idkuva


Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin muotiviikot ovat käynnistyneet. Kööpenhamina ja Tukholma ovat jo olleet muodin parrasvaloissa ja nyt on vuorossa New York. Itse seuraan ehkä enemmän katumuoti kuvia, niistä saa usein kivaa inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Näytöskuvia katselen sitten myöhemmin kaikessa rauhassa. Yksi parhaista sivuista on Style.com , jonne päivittyvät kaikkien näytösten asut melko pian näytösten jälkeen. Samalta sivustolta löytyy Tommy Tonin katumuotikuvia muotiviikoilta, josta myös postauksen kuva. Kuvan naisella on tyylikkäästi toteutettu napapaita-trendi, joka ilmeisesti jatkuu myös ensi kesänä. Taidan siitä huolimatta jättää tämän trendin nuorille. Seuraatko muotiviikkoja ja mitä olet mieltä napapaita-trendistä ? Suloista sunnuntaita !
Share:

8 kommenttia

 1. Napapaita trendiä tuskin tullaan näkemään meikäläisen päällä :) Ihan hauskalta se näyttää, esim. tuossa yllä olevassa kuvassa, mutta en osaisi nähdä sitä itseni päällä ja tällä vartalolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luulen, että aika moni jättää tämän väliin. Ylläolevan kuvan asu on ihan kaunis ja siitäkin huolimatta ajattelen, että naisella on päällään jumppatoppi :D

   Poista
 2. Napapaita ei iskenyt 1990-luvullakaan ja vaikka nykyinen trendi vaikuttaa olevan se, että paidan kanssa (onneksi!!!) pidetään korkeampi vyötäröisiä vaatteita niin kyllä se jää muille. Ehkä kerrostettuna voisin ajatella pitäväni, näin nimittäin semmoisen paidan jossa oli valmiina kerrostusta, napapaita ja alla pidempi pusero... en tosin pitänyt siitä niin paljon että olisin edes harkinnut kokeilevani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kerrostus kuulostaa ihan hauskalta idealta. Eihän tosiaan kaikkeen tarvitse mennä mukaan vaan muodista voi poimia sen mikä itseään miellyttää :)

   Poista
 3. Ihana, ihana tyyli. Olen haaveillut vastaavasta itsekin, mutta yläosa jäänyt löytämättä. Tykkään kyllä trendistä, ja tosiaan, käyttäisin itsekin mielelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle varmaan tämä trendi sopisikin :) Itse asu miellyttää minua kovasti, vaikka en sitä itse pukisikaan vaan tyydyn ihastelemaan muiden ( nuorempien ) yllä. Tuollaisen hameen kyllä haluaisin, siis aivan täydellinen malli ja pituus. Toivottavasti löydät jonkun kivan yläosan :)

   Poista
 4. Napapaita on kaunis tällä mallilla, mutta vaatii kropalta aika paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta sopii hänelle hyvin. Kuvan nainen ei ole malli vaan Elle US Accessories Editor ja tässä kiva juttu hänen tyylistään http://www.thecoveteur.com/kate_davidson_hudson

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig