torstai 4. heinäkuuta 2013

The ocean is where i belong


 Olen kasvanut meren rannalla ja viettänyt kaikki lapsuuden kesät merellä. Selaiten mitä merkillisimmillä aluksilla, alkaen lautoista ja kanooteista, päätyen kaiken kokoisiin risteilyaluksiin. Olen meinannut hukkua sekä Suomenlahdella että valtamerellä. Olen pelastanut muutaman ihmisen merestä. Olen lomaillut Välimerellä useita kertoja useissa eri paikoissa. Mutta vasta valtameren rannalla minusta tuntuu, että olen meren rannalla. Isot aallot ja suolainen vesi. Vaaralliset merivirrat. La mer. Oikea meri.
Rannalla vietetyn päivän jälkeen auringon polttama iho, hiekkaa ja suolaa. Aurinkovarjoja ja piknik eväitä. Ainakin kerran kesässä. Sillä vaikka rakastan merta, olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän viihdyn rennosti uima-altaalla.
Näissä kuvissa turkooseja tunnelma kuvia rentoon kesä päivään meren rannalla. Minkä meren rannalla sinä viihdyt parhaiten ja onko sinulla oma suosikki ranta ?

Aurinkoista torstaita kaikille !


 


Kuvat Pinterest

Share:

10 kommenttia

 1. Voi rakastan merta! Mitä isommat aallot sen parempi, syysmyrskyt ovat kauniita.

  Suosikkirantani ei ole oikeastaan ranta, mutta vaikuttavin näky meri on ollut ääriharvinaisessa tilanteessa peilityynenä Irlannin länsi rannikolla Cliffs of Moherilla. Lienen todella onnekas osuttuani sinne kun Atlantti oli tyynen rauhallinen sen hetken ajan kolmisen vuotta sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meren rannalla on ihanaa ! Syysmyrskyt on kyllä mahtavia.

   Kuulostaa ihanalta paikalta. Toivoisin voivani joskus matkustaa Irlantiin.

   Poista
 2. Vesi on tärkeä elementti elämässäni ja samaa mieltä olen siitä, että oikea meri on juuri se valtameri isoine tyrskyineen, hienohiekkaisine rantoineen ja turkoosine vasineen. Se rauhottaa mieltä kummasti ja äärellä voisi istua pitkäänkin. Haluiaisin asua aina lähellä vesistöä, mielellään tietysti merta. Olisi vaikea kuvitella asuvansa kaupungissa, jossa ei kunnolla mihinkään rantaan pääse.

  Ihania kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomenlahti on kaunis ja rakas, mutta sen jälkeen kun on kunnon tyrskyjä nähnyt, se tuntuu vähän vaatimattomalta. Ja sitä suolaisuutta kaipaan ja ison meren tuoksua, joka on ihan erilainen.
   Ihan totta, en ole koskaan asunut sisämaassa, missä ei ole vettä lainkaan. Voisi olla aika vaikeaa.

   Poista
 3. Ihana postaus. Rakastan merta. Rakkain merimaisema on se, mitä nyt katselen. Upein on ollut Karibialla. Vaikuttavin atlantin rannalla. Suloisin Välimerellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tätä oli mukava tehdä :) Karibialla en ole käynyt, mutta toivottavasti näen senkin joskus. Välimerellä on onneksi vielä ihania pieniä ja vähän syrjäisiä rantoja.

   Poista
 4. Vesi on ollut aina läsnä elämässäni. Minulla on suuri kunnioitus kyseistä elementtiä kohtaan. Kuvat ovat todella kauniita. Ja tuo korilaukku, onko siinä todellakin paljetteja??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestissä on aivan ihania kuvia. Joo, kyllä tuossa kassissa on paljetteja, hurjan hauska :)

   Poista
 5. Kyllä meri on vain jotain niin rauhoittavaa. Vapaus seilata auringonlaskuun viehättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meren rannalla mieli aina rahoittuu, joskus on vaan ihan kiva istua ja katsella merelle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig