torstai 18. heinäkuuta 2013

Over 40 and still fab


Carine Roitfeld on syntynyt syyskuussa 1954 (google) eli hän on jo reilusti yli viisikymppinen, mutta yhä upeasti pukeutuva ja hoikka. Hän oli ranskan Voguen päätoimittaja kymmenen vuotta ja on taustaltaan malli, tosin vain 171 cm pitkä. Toisin kuin Emmanuelle Alt, Carine nähdään usein hameessa tai mekossa ja aina koroissa. Tyyliltään hän on mielestäni hyvin naisellinen, trés chic. Vai mitä sanotte alimman kuvan leopardi takista yhdistettynä todella makeisiin korkoihin. Eniten kuitenkin ehkä tykkään hänen tyylissään hiuksista, jotka ovat puolipitkät ja huolettomasti auki. Silmämeikkiä hänellä tosin saattaa joskus olla vähän liikaakin. Hänen tyttärensä Julia Restoin Roitfeld sekä pojan tyttöystävä Giovanna Battaglia ovat myös super tyylikkäitä. Ihastuttaako teitä Carinen tyyli ?
Share:

8 kommenttia

 1. hitsi, kun tuo "Ranskan Vogue-porukka" kokonaisuudessaan on niin tyylikäs!
  Pitäisi varmaan laihtua 30 kg, kasvattaa hiuksia 15cm..no joo, miksei jalkojakin voisi venyttää? Sitten vaan korkkareissa harppois pitkin Jyväskylää ;)
  Sekä Caroline että Emmanuelle JA Giovanna ovat ihan super, niin ja Capucine! Voi että....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vogue- leidit ympäri maailman on kyllä super tyylikkäitä, mutta nämä ranskattaret ovat omia suosikkejani. Tosiaan, he kaikki ovat hurjat pitkiä ja hoikkia ja myös siksi kaikki vaatteet näyttävät hyviltä heidän päällään.

   Mutta ennen kaikkea minua tietysti viehättää se että monet heistä ovat ihan oikeasti aikuisia naisia ja silti tyylikkäitä. En ymmärrä miksi tyylikkyydestä pitäisi luopua kun ikää tulee lisää :)

   Poista
 2. Hei Sara! Juuri eilen näitä samoja kuvia Pinterestissä katselin. Ei voi kuin ihmetellä miten he kaikki osaavat yhdistää klassisen ja rennon. Asuissa on tyyliä ja kuitenkin mielikuvitusta. (Tosin joidenkin asujen kohdalla ajattelen, että heidän päällään ok mutta minä näyttäisin homssulta tai retkulta, mutta minulla ei olekaan tuollaisia jalkoja!)

  Oletko lukenut Carine Roitfeldin kirjaa Irrevent? Kannattaisiko se ehkä tilata?

  Näistä Voguen naisista minun suosikkini on Geraldine Saglio, hän on hiukan tavallisempi ja yksinkertaisempi kuin muut. Kuka on sinun suosikkisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ihana Pinterest, kuinka siellä saakin ajan kulumaan niin nopeasti ja aina löytyy jotain kivaa.

   On ihan totta, että kaikki asut eivät tosiaan toimi meidän tavisten päällä, jotka emme omista juuri noita mainitsemiasi pitkiä ja hoikkia sääriä. Carinella on myös ehkä hiukan liian näyttävä tyyli, näin tavallisen naisen näkökulmasta ajatellen.

   En ole lukenut, mutta olisi varmasti mielenkiintoinen.

   Emmanuelle, Geraldine ja Capucine ovat suosikkini ja tässä järjestyksessä. Geraldine on käsittääkseni nuorin ja ehkä myös siksi raikkaampi tyyliltään. Hänhän käyttää myös enemmän hameita, mikä on viehättävää.

   Poista
 3. Voi että miten nuo ranskattaret vain osaavat tuon taidon! Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carine on upea kyllä ! Voin lohduttaa sinua Dahlia sillä, etteivät kaikki ranskattaret oikeasti ole tyylikkäitä eivätkä edes hyväkäytöksisiä :D

   Poista
 4. Kyllä ihastuttaa! Komppaan edellistä kommentoijaa, koko poppoo on kyllä niin tyylikästä kuin olla ja voi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carine on hurjan tyylikäs ja myös trendikäs. Muodin parissa työskentelevät ovat useinmiten huomattavasti tyylikkäämpiä kuin esim. tv ja elokuva tähdet ja varsinkin nämä Vogue naiset tietävät tyylin salaisuudet.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig